81

баба мара

преди 2 месеца

трябва бюлетина на интерпол да не е изведена от банди в зап европа да сепроверят индииските махали граничните пунктове

80

6

преди 2 месеца

Дупнишката манджа стана манджа с грозде!Гола вода сте1

79

Анонимен

преди 2 месеца

Вие сте тея с психични къде щяхте да ги показвате и проблими!Ако не беше интернет и телефони проявявате?Тогава щяхте да копаете да работите в природата.Не е ваша работа кой какъв е какви проблеми има и няма и как се изразява на земята в своето земно съществуване.От прегледа тук ми я есно че няма нито един уМЕн културен интелигентен мъдър и ДУХОВНО ОСЪЗНАТ ЧОВЕК КОЙТО ДА Е ВЪВ ВРЪЗКА С БОГ!ОТ ПРОСТОТИТЕ КОИТО ПИШЕТЕ ТЕ СА ЗА ВАС. МОМИЧЕТО Е ХУБАВО НОРМАЛНО ЕСИТСТВЕНО И НЕ Е КАТО ТЪЛПАТА БЕЗДАРНИ

78

Анонимен

преди 2 месеца

До Случаен минувач 78 - Случва се доста по-често, отколкото ми се иска, да си призная. Имам приятелки, които са учителки и на няколко пъти сме търсили ичезнали ученици, детопросто си оставили нещата. Откриваме ги по кафете, градинки, фитнес зали, дори и болници, където посещавали роднини и приятели. Ако каежеш на полицията, ще ти откажат да ги търсят в първия ден, поради простаа причина, дори и да ги намерят, трябва да въвличат детска педагогическа,социални и прочие, за някой, дето пие кафе.

77

Случаен минувач

преди 2 месеца

Стигмата "момичето е с психични проблеми." някак си се опитва да оневини неадекватното поведение на училището. Всъщност точно обратното, ако детето е било с проблеми (личностни, социални , психични - не знаем със сигурност , а и не ни е работа), то да допуснеш детето да напусне уилище, оставяйки вещите си и да не предприемеш никакви действия, говори за пълно безхаберие от страна на уилището.

76

Анонимен

преди 2 месеца

... Това, че се е опитала да позвъни на своята мaйкa навежда на мисълта, че е имала някакъв план. Възниква въпросът защо не е направила повторен опит да се свърже с някой от родителите си, това е тревожното, но ако причината се корени в особеностите на психиката, може и да не е непременно следствие от трагичен развой на случая.

75

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 75 Почти никой от пишещите тук не намира вината у момичето в качеството му на жертва. Пък и не е ясно доколко е била тормозена, знаем това само от думите на родителите й. Във всяка паралелка има по някой, който не може да се сприятели с когото и да е отостаналите ученици и това в повечето случаи не е резултат от тормоз. Психиатричната диагноза е важен фактор и трябва да се има предвид, за да се прецени какво би могла да предприеме по своя воля. Това, че се е опитала да позвъни на

74

Анонимен

преди 2 месеца

До 72 "В друг сайт излезе информация, че момичето е с психични проблеми." И теб да те тормозят и ти ще развиеш психични проблеми! Айде кротнете се най-накрая с това прехвърляне на вината върху жертвата! Не са нормални такива взаимоотношения, тормозът не е нещо нормално и никой не е длъжен да търпи и да свиква с тормоз! Няма да се изкарате невинни като обвинявате момичето!

73

Анонимен

преди 2 месеца

Учителите ако толкова са абдикирали от възпитанието, имат избор да станат университетски преподаватели. Там никой няма да очаква от тях да са и педагози.

72

Анонимен

преди 2 месеца

До 71 "Дебора на 16 пие по чалготеките - чия е вината? На управителя на кръчмата или на майка и, която не знае къде е по нощите щерката" В грешка си. Майката на Дебора се развява с нея по кръчмите, така че прекрасно знае точно къде е.

71

Анонимен

преди 2 месеца

В друг сайт излезе информация, че момичето е с психични проблеми. Къде са родителите й и защо не са се погрижили за детето си, за не се стига до тук?

70

Анонимен

преди 2 месеца

Не е работа на учителите да възпитават децата ви. Един родител трябва да следи какво се случва в живота им и да реагира адекватно, особено в тийнейджърските години. Не обвинявам жертвата, ама Дебора на 16 пие по чалготеките - чия е вината? На управителя на кръчмата или на майка и, която не знае къде е по нощите щерката. Сигнал при избягало дете се подава до 2 часа, докато следата е прясна

69

Lina

преди 2 месеца

Изумена съм. Що за оправдания? И то от преподавател, от възпитател? Тормозела? Сериозно ли? Някои същества нямат чуствителността и на улично животно, но се водят " възпитатели". Трудно е - не сме дорасли да виждаме и ВЪЗПРИЕМАМЕ такива деца. И ако един учител не знае как и хорицата по детските площадки ще чупят люлката за такива деца. Ще е така още дълго

68

Анонимен

преди 2 месеца

До 65 А би ли ни показал твоето лице, да видим какво е еталон за "нормалност" според теб? Недей така скрит да пишеш такива неща, покажи се, че да те погледаме и да ти се порадваме!

67

Анонимен

преди 2 месеца

До Случаен минувачВИЕ ПИСАЧИТЕ ТУК.. СЕ ПИТАМ ??! НЯМАТЕ ЛИ ДРУГА РАБОТА НЕ РАБОТИТЕ ЛИ НЕ УЧИТЕ ЛИ НЕ РАБОТИТЕ ЛИ НАД ДУХОВНОТО СИ ИЗРАСТВАНЕ ЗА КОЕТО СТЕ СЛЕЗЛИ НА ЗЕМЯТА В ТАЯ ИНКАРНАЦИЯ А СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ХОРСКИТЕ НЕСГОДИ КОИТО ТЕ СА СИ ИЗБРАЛИ ОЩЕ ПРЕДИ ДА СЛЯЗАТ НА ЗЕМЯТА. НЕ СИ ГУБЕТЕ ЕНЕРГИЯТА ! НЕ СТЕ СЛЕДОВАТЕЛИ ХОРЕЙШО НИТО АРТИСТИ.СМЯХ В ЗАЛАТА. ОПРАВЕТЕ СИ ГРАДИНАТА ДЪРЖАВАТА УЧЕТЕ ИЗРАСТВАЙТЕ. БЪЛГАРИЯ Е КРАСИВА ВИЕ НЕ СТЕ НАСЕЛЕНИЕТО Й И НОВИТЕ *** ОГРАНИЧЕНИ НЕВЪЗПИТАНИ ***

66

Анонимен

преди 2 месеца

До питанкатаТи вероятно си Пенчо питанка! Ха ха ха смея се. Поредното невежо и неоъсзнато индивидче.Слушай бе Грешник.Тук си на земята да се учиш ама не си научил уроците си.Като говориш лошо за друг цапаш себе си. И ако знаеше ЗАКОНИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА! ЩЯХТЕ ДА МИСЛИТЕ ПРЕДИ ДА ГОВОРИТЕ И ПРАВИТЕ НЕЩО. ЗАЩОТО ГО ПРАВИТЕ НА СЕБЕ СИ. КАРМАТА НЕ ПРОЩАВА. КОЙ СИ ЧЕ ДА КАЗВАШ ТЯ КАКВА Е КАКТО СЕ ВИЖДА ИЗГЛЕЖДА НОРМАЛНА БЕЗ ДЪЛГА КОСА СЛИКОНИ И ГРИМ И НОКТИ КАКТО ГЛУПАВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ КОИТО НЕ СТАВАТ.

65

Мълчание

преди 2 месеца

Когато хванеш всички случаи на деца, които са посегнали на живота си заради тормоз от съученици, няма училище казало да, беше тормозен/а. Всички се правят на изненадани. Преди години, когато бях ученик , биха съученичка жестоко, пред учител, който не направи нищо. Няма нужда да казвам, че никой не беше изключен при този случай. Хайде стига сте били с широко затворени очи и нормализирайте неща, които не се нормални. Дано детето се намери живо и здраво.

64

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименДецата не са жестоки.Развитието на 1 дете зависи от родители в какво семейство си е избрало да се роди в зависимост от предишния живот и животи кармичната връзка на душите!Възпитание.Култура и това на което го учат родителите не са умни интелигентни духовно осъзнати и смирени каквито не са 90% от хората на земята Децата се отклоняват от Божия път и вършат лоши неща което трупа лоша Карма.Приятели игри забавления а не телофони и създаване на студени роботИ.Не сте в БОГА !ОСЪЗНАЙТЕ СЕ

63

Анонимен

преди 2 месеца

Само като му видиш лицето на това дете ти става ясно, че не е добре умствено. Родителите не са ли следяли какво става с нея? Пиела ли си е хаповете, как й са се отразявали? В едната статия четох, че майката е казала, че си е купила парацетамол защото била настинала. Майка й не е ли знаела, че е болна ?

62

До Анонимен 59

преди 2 месеца

Хахх и пак училището е виновно. Родителите явно не носят никаква отговорност за децата си вече.