17

dmx

преди 2 месеца

Изборите не са добър вариант за говорителите на статуквото. Всички на хранилка само това повтарят от сутрин до вечер. Последното нещо, което ги интересува, е това че партиите лъжат избирателите си и правят политики, които нямат нищо общо със заявеното. Нито избирателите на ППДБ са гласували за изпиране на Борисов и коалиция с Пеевски, нито избирателите на ГЕРБ са гласували за далаверите на новокомсомолци

16

Емигрант

преди 2 месеца

Изборите не биле добър вариант ? Как така само в България изборите не са добър вариант когато стане въпрос да се сменят политици ? В целият свят /без България/ всеки народ намира спасение в избори когато политиците са некадърни и КРАДЛИВИ ! В България вече 35 години крадците казват,че изборите не са добър вариант,"демек" ОСТАВЕТЕ НИ ДА СИ ДОВЪРШИМ КРАЖБИТЕ ЗАЩО ДА НЕ ОТКРАДНЕМ И ТЕЗИ ПАРИ КОИТО ЩЕ ОТИДАТ ЗА ИЗБОРИ ? БКП/ДС управляват България от 09.09.44 г.до днес под формата на шайки-клонинги !

15

Хмм

преди 2 месеца

Много си е добър, варианта, защото, това правителство има легитимност, близка до нула. Но, за съжаление в България ще има избори, когато кажат от Посолството. Ние сами си подарихме (дори не я продадохме) свободата за която дедите ни са умирали. Боко се сили, но е олекнал, като балонче с хелий. Независимо, какво говори, ще прави това, което му каже Големият брат.

14

как кой!?

преди 2 месеца

До Анонимен 9 Ми който им плаща,разбира се!!!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Всички политици бе изключение вече 35 години са прислужници на външни политически сили!

12

Съжалявам, че не съм

преди 2 месеца

До 7. По същество. Какъв "гениален" анализ. ПП-ДС били предложили дялкането на държавата публично и не било ултиматум, имало избор - съгласие или избори. Това не е ли ултиматум бе, щурчо? Избори 2 в 1 не е добър вариант. Като чуя някой да ми говори, че изборите и референдумите не са добри варианти или са недемократични и незаконни, а после ми плещи общи приказки за демокрацията, направо ме избива на бой. . . . . . . по рано избирал Възраждане, каквито и да ги описват! За това сега Възраждане!

11

Този политолог

преди 2 месеца

На канабис ли е? Да си смени дозата!

10

Хо хо

преди 2 месеца

Тъкмо здраво захапаха кокала и Кире Мумурандума прецака нещата с ултиматума или 95% за нас или 2в1 избори. Баце беше скромен и искаше само външно министерство, ама нали сте много умнокрасиви и сега ще трябва да изплюете мазния кокъл.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Аз искам 3 в 1 и президентски ако може

8

Анонимен

преди 2 месеца

Кой в България се интересува от мнението на т.н. политически експерДи?

7

Анонимен

преди 2 месеца

И КАКВО ИМ Е ЛОШОТО НА ИЗБОРИТЕ 2 В 1 ???!!!...

6

По същество

преди 2 месеца

Какъв "гениален" анализ. ПП-ДС били предложили дялкането на държавата публично и не било ултиматум, имало избор - съгласие или избори. Това не е ли ултиматум бе, щурчо? Избори 2 в 1 не е добър вариант. Като чуя някой да ми говори, че изборите и референдумите не са добри варианти или са недемократични и незаконни, а после ми плещи общи приказки за демокрацията, направо ме избива на бой.

5

Хм

преди 2 месеца

Да, 3 март идва!

4

Анонимен

преди 2 месеца

ЗА КОЙ,ЗА ДПС ЛИ?

3

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Хахахахахаха, усетиха се от Пластик П арастик, че на изборите ..... Ще си проличи колко им е реалния вот. Защото Т лъстите си имат твърд електорат. А тях ще ги удари народната любов.

2

ми нормално е

преди 2 месеца

За каквото му плащат,за това говори "експерта"!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Така са ги наплашили тия избори че сън не ги лови.Уж контролират и мадуровките и чувалите с бюлетини са готови ама пак са неспокойни.Може да не мине номера този път.