83

НН

преди 3 месеца

Прав е чиляка. Хич няма да са НИ лесни следващите 4 г. ако това недоразумение си изкара мандата. Сами сме си виновни. Признавам - ходих за риба, вместо да гласувам. сега и да мрънкам ..... А за СОС не ми се и говори. Лека нощ на нормалните и без доходи за платените.

82

:)

преди 3 месеца

Моделът ГЕРБ + БСП просто превзе СОС и изолира кмета.

81

Избирател

преди 3 месеца

Не се коси , Терзия ! Ти няма да останеш на този пост 4 г. !!!! Съвсем скоро ще ти бият шута , некадърнико ! Както и на цялата сбирщина , наречена Промяна !!!

80

Анонимен

преди 3 месеца

Не сме имали един спокоен ден да крадем откакто сме в управление.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Охххх, тоя с тази тлъста заплатка и спокойствие иска. Сега вече се разплаках горко.

78

Н Е Г О Д Н И К

преди 3 месеца

и шарлатанин

77

ДС-то

преди 3 месеца

Нашето момче оправи гробищата. Сега и затвора ако ремонтира - може да отчете успешен мандат и да се оттегли.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Гербавите калинки пак са запърхали из въздуха да словославят простия си идол и неговото управление,като че ли не сме били свидетели на всички поразии,които направиха.Само два примера ще дам-жълтите плочки и ул."Граф Игнатиев"!

75

Да напомня:

преди 3 месеца

Ушенцето е свикнало на спокойствие и сигурност. Държавна сигурност.

74

До Браво Боби

преди 3 месеца

До Браво Боби Разгорещения коментар, говори за липса на всякаква критичност и самокритичност, характерни между впрочем на ПП-ДБ-СС!

73

Карлуково

преди 3 месеца

Абре Васко, ако искаш спокойствие *** на санаториум.

72

В Провинцията

преди 3 месеца

е по-готино, чист въздух, без задръствания, язовири, риболов, градинка с домати и краставици, истински сирене, кашкавал, мляко, месо от производител. София не знаят колко са нещастни.

71

Анонимен

преди 3 месеца

И в това интервю само мънкане и клишета! Вече категорично е ясно, че някой друг му е движил бизнеса! Досега толкова неподготвен и неможещ човек не е избиран за този пост, както и за други в държавата. Цинично казано - егати бизнеса, ако този му е представител!

70

Браво Боби

преди 3 месеца

До АнонименАбе гербаджио , каква беше украсата по време на леля ти Данче бе? Погледни снимки от елахата пред НДК , която години беше основната. ПО- мършава и грозна украса в София не е имало . Аре малко си раздвижете мозъчните клетки . Гроб 20 години цака градаи станахме най-смешаната Мики-Маус столица на Балканите с най-смешаната главна , дето и на село са по- добри и ми говориш за украса. Гроб една елха за 15 години не можа да украси .

69

Розовия

преди 3 месеца

ДА, няма да са леки. 4 парада с розови еднорози трябва да организираш или искаш вече да са по 2 пъти в годината, а?

68

Гербаджия

преди 3 месеца

До АтмаджаГГЕР и БСП в София проказа за града. Деградивни и рушащи . И така мислят 4 години, до следващите изобори . Псоле си изберете Данче- Самоковска или Тончо Хекимиянски до живот или за минумум 50 години или Вожда пожизнено. От този град нищо не става . Провинцията се развива по- добре . Там има хора , на които им пука за градовете им. Тук са само лапачи . Особено тези от Гроб и БСП . Много по- лесно се руши отколкото да се гради.

67

Четери години

преди 3 месеца

Г-н Терзием, вие в кое измерение сте?Кураторите ви ни готвят за активни бойни действия до 2026 г., какви 4 години?

66

Атмаджа

преди 3 месеца

Тоя е кмет от 2 месеца и ми говори за спокойствие.Като искаш спокойствие,не ставай политик.Хората не са те избрали,за да си почиваш.

65

Не си личи

преди 3 месеца

Найстина не виждам нещо да си личи, по това, което сте свършили.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Кмете , аз като милионер да ти кажа нещо , защото и ти си милионер . Зад големите пари стои или голяма сделка или голямо престъпление .В моя случай е голяма сделка и се пенсионирах , при теб гледам сделки няма .