41

Българин

преди 2 месеца

Един превъртял удобен прогресивен, и то в униформа. Следващия, да не се жертва напразно, а да отива на фронта рамо до рамо с терористите от Хамас. Или най-малкото, в Стара Европа, която вече е в ръцете на исляма.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Да ходи в Северна Корея или русия.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Малък въпрос Малък отговор - аз не искам западни дрехи. Всички дрехи са шити в Бангладеш, Китай, Индия, Пакистан, Турция и Бyлxapucтан. И почакай да видиш какво ще стане със Запада, само почакай...

38

Анонимен

преди 2 месеца

Името на офицера е Аарон Бушнел, технически сътрудник и инженер. Починал е от изгарянията си. Излезе клип, на който към горящия човек се приближава полисмен с изваден пистолет, а друг полицай гаси с пожарогасител. Колко трябва да си rнycен, за да извадиш пистолет на горящ човек, чийто дрехи вече са се свлекли разтопени по кожата му?

37

Анонимен

преди 2 месеца

До Миризма лоена - Най-много ти да си носил собствената си миризма, та си я усетил там. Турците са чисти хора.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Американският Ян Палах няма да получи паметник и Запада няма да го почита и дава за пример за борба за демокрация и свобода.

35

Ще ти обясня

преди 2 месеца

Запада е осигурил субсидирана евтина храна и евтини дрехи от Индия и Китай за своите поданици, за да не протестират срещу войните, които води в Украйна, Близкия Изток, Далечния Изток, Африка. Хората от Африка, Арабия, Латинска Америка, които живеят във войните на Запада и страдат от бедността и евтиния труд и евтините ресурси, които трябва да осигурят добрия живот на хората от Запада, отиват при ограбените си богатства на Запад.

34

Малък въпрос

преди 2 месеца

Всички обичат Путин и Русия...никой не отива да живее там. Всички симпатизират на Палестина, никой ДОРИ И АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ ГИ ИСКА.Всички хулят запада,а всеки иска западно облекло,култура,стандарт.Ето това наричам ЛИЦЕМЕРИ...

33

Съвест

преди 2 месеца

Този самозапалил се ....дали е танцувал....

32

Анонимен

преди 2 месеца

Момчето се казва Арон Бушнел, 25 годишен летец от ВВС на САЩ, евреин, но със съвест, за разлика от повечето тук.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Момчето се казва Арон Бушнел, 25 годишен летец от ВВС на САЩ, но със съвест, за разлика от повечето тук.

30

Анонимен

преди 2 месеца

вие не сте у ред,бре.Какво й има на думата с/а'п;ун, че я цензорирате. Гузен негонен бяга май.

29

Миризма лоена

преди 2 месеца

До Анонимен:"ходих в прехвалената Турция-мирише много на гадно и турците миришат на гадно">>Мюсюлманите не употребяват свинско, не отглеждат *** и съответно не правят *** от свинска мас. Ядат овнешко и говеждо,а лойта използват за ***. Специфичната миризма,неприятна наистина,се дължи на употребата на лоен ***. Даже турски *** за пране ако си купите тук в България и изперете нещо с него има същата миризма.По-слабо се усеща, естествено, когато е от една дреха,а те ползват постоянно.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Палестинците са добър народ и борбен от който може да се учим.Сатанистите от Израел ще си получат заслуженото.Това там е палестинска земя и дори има християни и са живели в мир хората докато Англия и Хамерика не тропнаха там Израел който започна да заграбва земите им и ги обрече на глад.Значи утре ООН (Англия и Хамерика) казва България от утре се разделя на две - създаваме нова държава например М,ангалия а другото е България!Е,ако ние позволим,палестинците не се предават.Free Palestine

27

Анонимен

преди 2 месеца

НЕТИ ПОНЕ ДА БЕШЕ ГИ СБРАЛ В САНАТОРИУМИТЕ С МОТОТО "ARBEIT MACHT FREI", ТА ДА ИЗЛИТАТ КАТО ДИМ ОТ ГАЗА!!!...

26

Анонимен

преди 2 месеца

Натаняу щял да одобри оперативните планове, включващи евакуация на цивилни в други части на Газа. Какви други части на Газа? Всички други части на Газа северно от Рафа са бомбардирани и разрушени.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Това в Газа не е война, а сатанинско, садистично избиване на мирни граждани. Геноцид.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Ислямски предател.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Журналистиката куца с тези некадърни преводи. Човекът е бил компютърен специалист работещ за американсите ВВС. И не е нито черен, нито мюсолманин, както се твърди в коментарите.

22

Анонимен

преди 2 месеца

абе много турци в Бг скачат против Израел заради войнта, без да знаят нищо, защо не скачат за безчинствата на Русия в Украйна, а приемат по 7-8 милиона руски туристи и стотици милиарди руски пари във фалиралият Ислямски кенефффф Република Тюркие. Ходих, разгледах я, трагедия е за мен Турция, като цяло- една външна обвивка - вътре празно, евтино, бутафорно и мизерно всичко, некачествено, от дрехи до прахове и материали. Праховете миришат но развлят дрехите, храните пълни с пестициди и канцерогени