30

таджик

преди 2 месеца

От Узбекистан ще идват в България работници в туризма, строителството, селското стопанство. За Филипините или Тайланд не знам не знам дали има договорки. Виетнам има традиции в сътрудничеството с България. България няма да остане без хора. Както и Гърция. Учете китайски по добре.

29

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Абе нали червените близачи от Кремъл казаха, че Европа замръзна, а хората са бедни, гладни и бездомни. Как така сега пък индустрията растяла и имало недостиг на работници хмм

28

Анонимен

преди 2 месеца

Безработицата в Гърция е все още с много високи проценти, но гърците не искат да работят във селско стопанство, строителство, и т.н . Искат държавна работа, 13, 14 заплата. Да си чешат ушите и да не работят много. Това е!

27

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Изперкаха тия иганни да си внасят!По *** нация от индиец не се сещтам!Кат видя такива ги заобикалям с 100 метра,камо ли да седна в такова заведение !

26

Предложение:

преди 2 месеца

Да им изпратим върнатите от Австрия сирийски инджИнерита и афганистански ракетни учени! Да помогнем на братята византийци!

25

bfbf

преди 2 месеца

миналата година от египет сега от там. хубаво че си ги връщат после

24

Анонимен

преди 2 месеца

Гърците а къде е вашата солидарност към украинците ,те много са работни що не ги взимате на работа )

23

Анонимен

преди 2 месеца

ние си имама достатъчно Индийци, да им ги даем ...

22

българина

преди 2 месеца

логиката да е внася най евтината възможна работна ръка, за туризма, сервитьори бармани чистачи и шофьори, рано или късно смъква качеството и туризма не е това което е бил Ако влагаш най евтините материали в една стока, колко време ще Задържиш цената й???

21

Анонимен

преди 2 месеца

Индийците обичат да пътуват, да работят не особено за това си имат слуги.

20

това ни чака

преди 2 месеца

Неизбежно е и в България...И тук си задавам въпросът--Защо нашите парвителства изгониха украинците, много от които са с наша кръв, и сега на тяхно място ще дойдат непалци, сирийци, африканци....Защо на украйнските лекарите напр. се създават всякакви пречки за да не работят в България и да си тръгнат, докато в Германия са със статут на търсещи работа и всяка болница може да ги наеме? Защо? Имам само един отговор--за да се харесат на руснаците----толкова е тъжно и неморално.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Като не им се работи:(((Това е една от най мързеливите нации на света:)))

18

да знаете

преди 2 месеца

Много са мързеливи малаките......

17

Анонимен

преди 2 месеца

Първи ще изчезнат малките европейски държави с малко население и ниска раждаемост, след 50 години Европа ще е населена с преобладаващо арабско и африканско население. Териториите на Бг и Гърция ще са турски, общата численост на двете държави - Б и Гр - е, малко на 16 Милиона, а това на Турция е,... 90 Милиона!!! Както се казва: "Свято място пусто не остава". Уви, такава е реалноста...

16

Граничар

преди 2 месеца

Веднага пращайте изгонените от Австрия мръсни араби към Гърция ! Дайте им ги безплатно ! Бързо !

15

do 17

преди 2 месеца

питай фирмите дали нямат нужда да внасят!голям професор си!!

14

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен България няма никаква нужда от работници, а от заплати и работни места. То ест.. изчистване от корупция и охранени турчета по общините.

13

Анонимен

преди 2 месеца

България има нужда от 200 хиляди работници, трябва да ги подберем от християнски и по-бели държави. Може да са жълти, но не и черни и кафяви! И в никакъв случай мюсюлмани!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Дали пък няма да ги направят гето

11

Паникьосан

преди 2 месеца

И Гърция е в ЕС, както и Франция, и България. Сега да не се окаже, че ако някой работи три дена на полето в Гърция, после три месеца да получава обезщетение за безработица от гърците и още девет месеца от нас?