119

Крим не е руски

преди 2 месеца

рибата в морето Путин сложил тигана..ха.ха май тигана ще му прегори та и руската черга ще запали..ха.ха

118

копейкин

преди 2 месеца

Искам да се бия за Рооссссияяяяя....

117

Анонимен

преди 2 месеца

В Приднестровието има 2-3 батальона руски войски по линия на ООН от 15-ина година. Пазят едни барутни погреби там.... И къде смятате, че ще отдиде тази земя? Към Молдова или към Украина може би???

116

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Не само Приднестровье, но и цяла Молдова,а румънците ако продължават да се правят на играчи ще останат с по малка територия!

115

Анонимен

преди 2 месеца

До Грозната истинааз съм от Молдова, бесарбски българин от Тараклия,баща ми руснак майка ми българка . сега живея в София . цял живот говорил само руски и имаме руски училища навсякъде и обучение само на руски никога не съм бил притеснен даже в чисто молдовкси села и градове . Прав си ако им кажат това по телевизия ще повтарят като папагали . Не разбирам тези хора как могат да подкрепят путнска фашистка русия

114

Да разбира се!

преди 2 месеца

Ще се приседини , и то доброволно. Както Крим се присъедини.

113

Анонимен

преди 2 месеца

В Приднестровието ще се по гърми малко и ще се спре. Така ще се затвърди желанието на Молдова да е в ЕС. А на местните руснаците ще им се даде възможност да избират на Изток или на Запад.

112

Анонимен

преди 2 месеца

И приденстровието ,а и балканите скоро време.На всички им е писнало от крадливи и отзадно податливи евроатлантици.

111

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 145Само да те светна, че още тошовите напъни сами да се направим поредна република на СССР са пресечени с думите: "стигани ни една Грузия, втора не искаме". Пак заповядай.

110

Анонимен

преди 2 месеца

За тези дето не знаят. Местните украинци в Приднестровието бяха на страната на руснаците срещу молдовците!!!! Та какво е справедливо зависи от коя страна си.

109

Ти да видиш..

преди 2 месеца

Гледам снимката .Путин носи часовника си на дясната ръка , а дубликата го търси на лявата ръка.

108

Анонимен

преди 2 месеца

Що за въпрос? Много ясно че ще се присъедини

107

До възмутен

преди 2 месеца

Молдова иска да влезе в ЕС , както и Армения и Грузия /Армения дори замрази всякакви съюзи с Русия / и получи статут за кандидат за член на ЕС . Русия е разположила руски войници в Приднестровието които създават предпоставки за конфликт ,и са създали сепаратистко движение , дори не се изключва и гражданска война , без значение жертви разходи потенциал , стига Молдова да не се движи към избрания от нея път , а това за Добруджа е колкото македонския космонавт .

106

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски опразни оръжейните складове на Европа и САЩ, санкциите жестоко удариха по икономиката, даже заводите на мерседес се изнесоха понически от Германия. Налагат им ЛГБТ ценности и хамбургери с буболечки. И вече са факт, засега експериментално. Да не стане така, че европейците сами да пожелаят Путин с когото сега ги плашат?

105

тцтц

преди 2 месеца

Ей тия се ненаиграха , Рейгън правилно беше казал ,че са империя на злото! Не се спряха с техния сепаратизъм и с неглежирането и с безпардонтството си към хиляди човешки съдби , обслужвайки болния мозък на нечий изживяващ се като Наполеон ... и очаквайте скоро познатия рефрен "А где вьi бьiли, когда бомбили Донбасс"?

104

госпожа Емилия

преди 2 месеца

До Анонимен Бъди готов да посрещнеш военните от НАТО съвсем скоро.Взимай китката и започвай да се оглеждаш откъде ще дойдат.

103

Путинофилл

преди 2 месеца

От всяка нова война получавам силни мозъчни вълни подобни на оргазъм. Нищо друго не ме възбужда повече от труповете на невинни жени и деца и гениалните речи на Путин!

102

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците сега да не кажат, че в Молдова са фaшисти и че те също като украинците имат тайни лаборатории за разработка на биологични оръжия които убиват само руснаци. И да решат да денацифицират Молдова. Големи злодеи са тези американци, месят се навсякъде! Такива био оръжия са им дали. Гледах го на един клип сниман в тайна лаборатория. Отварят една колбичка и от там излиза един зелен бaцил с мустачки като на Xитлер. Бацилът ти иска личната карта. И ако си руснак, вади оръжие и те убивa.

101

Приднестровец

преди 2 месеца

Путин е мъртъв от края на Октомври и конците се дърпат от дясната му ръка шефа на ФСБ Патрушев. Отговорността за бъдеща война ще е изцяло негова.

100

Анонимен

преди 2 месеца

Че то във Варна и Бургас живеят 300 000 ватенки Тях кога ще ги асвабаждава Непобедимая...