51

Анонимен

преди 6 месеца

Столетницата е на изкуствено дишане

50

Анонимен

преди 6 месеца

Червените комунисти не успяха да станат социалисти те още си живеят в комунизма БСП е тоталитарна и ненужна партия

49

Анонимен

преди 6 месеца

Тая изкpeйзuлa жена в напреднала възраст очевидно страда от нероновата фобия: да съсипе, вкл. да ликвидира всичко, ковто е под ръцете й. Вече свали БСП от второ на четвърто място; петото в момента й е вече сигурно, През последните 4 години изгони всички, които имат независимо мнение и ум в главата. Изчисти всички,които не са й предани от ИБ и НС, разпердушини партийните организации в Пловдив,,Варна, Видин, Враца.Сега остава да разпердушини и столичната БСП организация. Злобна и отмъстителна жена

48

Анонимен

преди 6 месеца

ТОВА, КОЕТО НЕ УСПЯХА ДА НАПРАВЯТ ФАШИСТИТЕ И НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ СЪС СТОЛЕТНИЦАТА УСПЯ ДА ГО НАПРАВИ КОРДЕЛАТА И ЗАТОВА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА РЕКВИЕМА НА КОРДЕЛАТА!!!...

47

И това написаното

преди 6 месеца

По горе се е родило в палавата главица на една предателка?! Първо БКП, после СДС, сега БСП. Утре, ако интереса го наложи може би ГЕРБ?!

46

Алекс

преди 6 месеца

Др.Нинова не може да управлява собствената си партия.БСП-София прави каквото си пожелае и изобщо не се интересува от брътвежите на Нинова.Обаче другарката си вярва,че може да управлява държавата.Бурен смях.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Оркестър Варненци - Симсона /Симсон Кючек/ - Нинче, комшийке моя! Нинче, седни на моя!

44

Радослав

преди 6 месеца

Нинова иска избори защото се надява, че ще събере част от протестният вот (тези които са гласували за ПП-ДБ или Герб и са отвратени от коалицията), но не си дава сметка, че хората по скоро няма да гласуват отколкото да гласуват за нея! Но и това ще е победа за нея защото тогава със същото количество гласове (твърдият електорат които им е останал) ще изкара няколко % отгоре (по малко гласували и по голяма тежест на гласовете на гласувалите) и ще се бие в гърдите с победа!

43

Идеалист

преди 6 месеца

Синчето е в Америка, заради него работи мама!

42

Най- добре

преди 6 месеца

е Нинова да купи един катинар за Позитано 20, и да разпуска файтона. Щом и Бриго Аспарухов хвърли оставката, нещата са много зле.

41

Гост

преди 6 месеца

А твоята оставка кога!!!!

40

Анонимен

преди 6 месеца

ЦК на БСП е в тотална заблуда!! Имахте шанс на последните общински избори в София да демонстрирате присъствие. Стана въпреки вас!!!! За Козяк ли работите?

39

Да допълня...

преди 6 месеца

До баба мара 38 БСП няма каква да се отпушва. И така са си добре.

38

Така е ..

преди 6 месеца

Радев и Възраждане взеха 60 % от избирателите на БСП. Кво да праиш ? Съдба.

37

баба мара

преди 6 месеца

нинова и пажовете зад нея да си подадат оставките незабавно за да се отпушибсп за следващите избори иначе остава извън нс

36

Анонимен

преди 6 месеца

СДС се спомина, но Дон буци си го закачи като брошка на ревера си (Не му смърди?!!!). Корнелия пък усърдно и неуморимо готви опелото на БСП!

35

Анонимен

преди 6 месеца

Нинчето си мечтае за средновековековните комуни. От едната страна на реката Комуна в женски манастир, а от другата страна на реката Комуна в мъжки манастир. През ноща всички от двете комуни се събират в реката и се пердашат да правят комунистически комуни, но идва попа и им казва: Не!, Не! Те Ленин и Сталин не са Богове .... хайде обратно по манстирите в комуните и спрете да се ромбате в реката! И всички след голямото баране, се връщат обратно в комуните - манастирите!

34

Анонимен

преди 6 месеца

Дойде края и на БСП , както на СДС.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Нинчето отново се е самозабравила, май забравя, че при следващи избори, може и да не съществува :)))

32

Я па я..!

преди 6 месеца

Гледам Вигенин на снимката каква горда поза е заел ,с поглед висока напред към миналото.Сериозен човек.