63

Анонимен

преди 2 месеца

ЛОГИКА ВИНАГИ ИМА,НО ТОВА НЕ Е ПО СПОСОБНОСТИТЕ НА ОГРАНИЧЕНИЯТ ПЪРВАНЧО СИМЕОНОВ!!!...

62

Анонимен

преди 2 месеца

Голямо шубе от изборите ги гони.Да не би да са привършили парите за фалшификации?

61

ЕвроСглобка

преди 2 месеца

ЕвроСглобката ще управлява за ужас на руското посолство и родните копйки!

60

Първанкоолу!

преди 2 месеца

Ако нЕма избори,каква е логиката да ви има,безхаберни предизборни стъкмистици? Нали от това се храните,нали за това ви се плаща от партиите да им напомпвате рейтинга,за да може стадото да припознае новия спасител,който си е стария Винету,само че в комбина с Поразяващата Уста,Страшния Мравояд и Дивият Глиган! А ще има ли смисъл от съществуването на смешната ви пропагандна агенцийка,ако народа реши да има президентска република? Въпросът е риторичен бай дъ уей..

59

За обсада и

преди 2 месеца

Табута може да говори в случая само един добре платен посредствен манипулатор, като Симеонов. Всъщност каквито са повечето от фабриката за лъжи на комунистите бизнесмени Райчев и Колев. Въпроса е, защо уважавана медия като вашата им дава трибуна? Журналистите би трябвало да работите в полза на обществото. Защитата на пошли лични интереси придава друг привкус на представите ви за морал. Ограничаването на кафяви порой не е цензора.

58

Алекс

преди 2 месеца

При Първанчо логиката се управлява от Чекмеджето.Тиквун/по-точно Посолството/ не иска избори.Сглобката продължава.

57

Избирател

преди 2 месеца

А бе, брадат козел , с акъл по-малко и от на козела, защо лъжеш нагло и шлатено ? Защо , бе, негоднико ? Целият народ иска да изгони тази крадлива па.см.ина от политическия ни живот и да сложи поне читави хора , а не пликоумни гелосани и тлъсти *** !

56

Анонимен

преди 2 месеца

Ало умника,кво означава няма алтернатива на това управление .Аз да съм си поръчвал тоя турски тирилю гюбечшишо крадеца +боко лъжеца +плъха +канадския ебателник и ака *** ги тупа поощрително по дупетатаАиде малко по сериозно Симеонов

55

Пешо

преди 2 месеца

Като няма - няма да има управление. Не е болка за умиране. Може да бъде така с години.

54

На Боко Чекмеджето

преди 2 месеца

Браво Симеонов! Няма алтернатива. Абе има ама при Бай Ставри.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Възраждане на влака за Мацква- не ги щем

52

Анонимен

преди 2 месеца

И все пак "хидро инженера доцент доктор" Доган е бил прав за "скачените съдове" в българската политика.

51

Идеалист

преди 2 месеца

Пак си захлебил поне 10 000 лв за тази глупост. Алтернатива има и колкото повече се бавите, тя все повече расте....!

50

Анонимен

преди 2 месеца

"Няма логика от нови избори"!? Да, за ПП$ДБ няма логика, но за ГЕРБ и ДПС логиката е повече от желязна!: ПП-ДБ може и да не достигнат 4%, БСП и Възраждане имат вътрешно партийни проблеми, а Радев все още не е готов с новия проект! Затова социолозите, политолозите на БСП, Радев и ПП-ДБ са в паника и правят всичко възможно да предотвратят предсрочните избори!

49

Анонимен

преди 2 месеца

тоя с боядисаната брадичка кой е?

48

Гaля

преди 2 месеца

Лorиkaтa нe иrpaй, вaжнoтo e ga e cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo!

47

До нова партия

преди 2 месеца

Докато няма партия, към която да има доверие и гражданска енергия, няма за какво и няма логика? Възраждане тръгна да се разпада, бсп нв знае къде да застане и то? Какво ще направят на избори? Пак пп, ГЕРБ и ДПС ще са с най-висок %. Избори може да предизвика Бойко, но хората им писна. Другият вариант е Радев да направи партия. Тогава и пластовете ще се разместят и много хора ще искат избори. Дотогава ще е сглобката. А Радев какво чака не знам и аз. Каза, че трябва алтернатива. И стои. ??

46

!!! ЛОГИКАТА !!!

преди 2 месеца

Симеонов: "Няма логика за избори, за момента няма алтернатива на управлението". А каква е "логиката" сглобката да остане? Отдавна удариха дъното по доверие. Да не забравяме също ниската избирателна активност. Да не говорим пък за Хр. Иванов, който акустира с лодка при Доган и за Крил П. и "изчекъртването" на "мaф-ията" ГЕРБ / ДПС. ЕДИНСТВЕНАТА ЛОГИКА това управление да съществува се нарича П. O-COЛС-TB0_то.

45

Анонимен

преди 2 месеца

При нови избори ще има пренареждане на партиите, което ще е минус за Нинчето, може дори да не влезе в парламента :)))

44

Ва

преди 2 месеца

Значи, тежко и горко ни, щом няма алтетнатива на това "управление"!