32

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ли е поискала Габриел, за да получи такава недвусмислена декларация.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Пълен мир в Близкия изток би имало с държава Палестина! Израел и САЩ , далече от там! Е те тогава ще мир! Иначе винаги ще има проблеми там ,докато окупаторите не се махнат от там, където не им е мястото!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Всъщност Йордания изби толкова "палестинци", когато буквално ги геноцидира от тяхната държава, че Израел не може да ги настигне и 5 Гази да избие. Чететееее бееее руЗЗки продавачи на потници.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Всичкото русороп и хамазофил е толкова неграмотно, че предизвиква смях и потрес. Нито Тел Авив е столица на Израел (от доста време насам), нито "земята е била на Палестина", просто щото Държава Палестина няма и никога не е имало, а "палестинците' са ...най-прости ..в буквалния смисъл на думата арапи. Апапи, които преди това ги изгониха техните "братя", които сега надават вой от Египет, Йордания, а после и от Сирия и Ливан. И то ги изгониха, като ги избиваха безжалостно! Прочетете малко история.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Защо точно Гаргамел пратиха в Йордания? Не им ли е ясно ,че на жените не им мястото в Близкия изток да ходят на посещения! А точно в тази сложна обстановка ,където ЕС , ФАЩ и Израел са най - неприятните от всички на този свят за арабите , сигурно нашите са се надявали да не се върне....

27

Анонимен

преди 3 месеца

Палестина им е буфер на евреите мисля, ако ги пуснат да си създадат собствена държава, бетер ще имат неприятности, не че досега не са ги имали :)))

26

спасете децата

преди 3 месеца

Земята е на Палестина.Какво търси там Израел,създаде го Англия и Сащ.Започнаха грабене на земите и убийства на палестинци докато ги натикаха до ивицата.Сега убиват деца.И вие ще ми хвалите Израел.Ами утре може да сме ние бе.Възхищавам се на палестинския народ,няма значение вярата.Я изгледайте убитите бебета и деца бе - вие това ли харесвате бе???Убиха дете в колата и взривиха линейка.Можем само да се поучим от този борбен народ.А бежанците/ислямисти ги вкарахме ние християните европейците.

25

Анонимен

преди 3 месеца

По умните българи,имат представа,колко пари ще издуха самолета за гостуването на тази в Йордания.Тази я управляват дистанционно от Брюксел и пряко от посолството на дедо Байдън в София.Мислех си,че тази само на мен ми е антипатична, но не е така.

24

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Я да си припомним на палестинците колко пъти им даваха суверена територия да си правят държава, и всеки път все нещо не бяха доволни. От пет стола накрая на земята седнаха.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Мара шалвара кой я прати у Йордания на екскурзия и защо ? :)))

22

Анонимен

преди 3 месеца

Някой по-долу не знае столиците на държавите. Не Йерусалим, а Тел Авив е столица на Израел.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Жирафката какво търси в Йордания, може би пясък ще докара от там? Щото друго полезно едва ли ще свърши на тая екскурзия, която си е уредила на наш гръб.

20

Анонимен

преди 3 месеца

На това нещо няма ли кой да му каже да не се усмихва по този кретенски начин когато се снима по приемите

19

Анонимен

преди 3 месеца

A!? Ама.....това същата Йордания, която ИЗГОНИ ПАЛЕСТИНЦИТЕ от йордания ли е? Нееееееее, не го вярвам! :))))))))

18

Анонимен

преди 3 месеца

Докато ционизма съществува, мир на този свят няма да има

17

Анонимен

преди 3 месеца

Българите измират, а тя отишла при арабите с тъ пата си усмивка... По-нищоправещо не сме имали във властта!

16

Анонимен

преди 3 месеца

Националната предателка и фашистка какво прави при забрадените?? Все надолу я влече.. туркинята от Хаджидимово!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Много неща се случиха от 4 юни 1967 до днес. Палестина губи с военни действия възможност за територии, като "източен Ерусалим, за столица", например. С нападението над Израел, което извърши Хамас, показа, че е способна да предизвика терор над мирното население и да дестабилизира региона, от което следва, че не може да има за столица източен Ерусалим. Ерусалим остава столица на Израел.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Хамас са Иран, те не са араби, то никой не ги обича там, дори и да направят палестинска държава :)))

13

Анонимен

преди 3 месеца

100 БТР-а тогава да се дадат на Палестина,за да си отвоюва териториите обратно от Израел