13

Анонимен

преди 2 месеца

От малки карабатал и !

12

Анонимен

преди 2 месеца

Въпросът е защо има дрога на територията на България - от там трябва да се започне

11

Пешо бормашината!!!

преди 2 месеца

Аууу!

10

Минуващ

преди 2 месеца

Фактите навсякъде по света показват че така наречената "борба с наркотиците" наистина е пълен провал, защото всичките зависимости си имат давност. Хора които друсат всеки ден през 20-те години от живота си откриват на 32 че повече въобще не им се занимава с това. На кoкаина средната продължителност е 4 години, на мaрихуаната е 6 г., на алкохола е 15 г. Има ги данните в интернет и всеки може да потърси за "average length of addiction"

9

Анонимен

преди 2 месеца

Какво значи тренд? Английска *** модна дума?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Аз очаквах, дл кажете че ползвали дробове, да доставят и получавали плащания в крипто и ваучери от магазини... Това е така от 30 години, бе хора. Вече няма и ТВУ и дори с 200 кила кока да те хванат, като си на 15 и като ти е казано, да чакаш адвоката, нямаш баране.

7

Атмаджа

преди 2 месеца

Научете си децата още от първите 7 години да ви имат доверие и да споделят всичко с вас.Интересувайте се от ежедневието им.Разкажете им за всички опасности на улицата и в обществото.Запишете ги на спорт или на някакво приятно за тях занимание,където в самата група има възможност за създаване на здрав колектив.Научете ги да ви сигнализират,ако някой се опитва да ги заплашва и притиска.И най-важното - давайте им личен пример за полезен начин на живот,без пороци и лоши привички.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Фактите навсякъде по света показват че така наречената "борба с наркотиците" е пълен провал! Колкото по голяма е борбата толкова повече се увеличава употребата и се разраства влиянието на организираната престъпност. Производителите, доставчиците, търговците и дилърите стават все по изобретателни. Не искат да легализират наркотиците защото цената им ще падне и мафията ще фалира. Има доста замесени. И бизнесмени, и политици, и хора в службите и полицията. Наркотиците са огромна ОПГ.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Дилърите отдавна ползват учители за пласиране на дрога. Напред науката е в дрогата.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Тренд? Рейли?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е добре.

2

Public enemies

преди 2 месеца

Тези тинейджърки може и други услуги освен доставка на дрога да правят на клиентите, 2 в 1 на млади години да бъдат богати.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Та това си е от много години бе! Нашата полиция пак е изостанала...