16

Отровното

преди 3 месеца

трио- Бабикян, Хаджигенов и Минеков яхнаха протеста под командата на Радев и го опорочиха. Некадърници големи и интриганти.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Тия двамката от снимката са хвани единия и го прасни в другия!!! Лалажии,демагози,интересчии! Нали лежаха по жълтите павета и викаха "мутри вън"?! Резултатът е пред очите ни. Не само мутрите са вътре, ами са гушнати с шарлатаните и намагнитените! И за огромно съжаление нямат намерение да си ходят,защото имат поставена задача от господарите си да доунищожат РОДИНАТА и НАРОДА ни!!!

14

Краси

преди 3 месеца

По-добре сделка между Боко Тиквата и ПП-ДБ,от колкото комунистът Р.Радев да назначи негово правителство и нови избори!

13

Ами да

преди 3 месеца

Меморандума в смокинов лист който да покрие ос-р-аните газове на Киро, Гнома, Плъха, Мирчеф,Куртизанката Иванофф и се отбор евромошеници

12

Наблюдател

преди 3 месеца

Мая Общата разбира и от срамотии, и от бракове и от сядане в скута...

11

Анонимен

преди 3 месеца

Тея не се умориха цял живот едно и също да говорят лъжат и прочие вместо да работят за проспоретита на Народна Република България ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ! ГОСПОДИ , ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ населението й !

10

Анонимен

преди 3 месеца

а с Галеви как делкаше, кажи не се срамувай, за теб е бил един....

9

Анонимен

преди 3 месеца

От нашите е. Московска възпитаничка.

8

Мая Общата

преди 3 месеца

Кюстендилска слива...адвокатка на братя Галеви...се затръшкала че има брачен договор между Шиши и Бойкекиев, който да разпредели времето за седене в скута и времето извън скута.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Сестра Галева ми липсваше. Пак се изака не където трябва. Помириса нови избори и юруш на балалайката:)))))))))))) тая е перпетомобиле - няма нужда от захранване за да върши глупости. Никаква полза от нея.

6

Анонимен

преди 3 месеца

ПП и ДБ искат всичко ,парите на България ,МВР прокуратура ,съдии,но при други избори че се състезават с БСП за 10%)много алчни хора има от тях

5

Анонимен

преди 3 месеца

А ти какво смислено направи досега?Какво и кого спечели?Подкрепи за кмет една дърдорана без капацитет,вместо един образован,диалогичен и добър мъж,да се чудят сега как да се комбинират в общината,за да тръгне работата.

4

бай Ламби

преди 3 месеца

Абе миче, мноо бърже збрай как твойта съмишленичка Танчето Дончевата обикаляше по парламентарните банки с едно листче с надпис на него "500 К".Не знам за сглобката какъв лист трябва да им скрие срамотиите,ама за твойте срамотии май ще трябва не смокинов а лист от палма, и то от най-големите палми.

3

тая па

преди 3 месеца

мая общата дава акъл от тротоара :) какво направи ти бе мая до като беше омбутсгърл , нали щеше с Топлофикация да се бориш за зградната инсталация , нали тръбеше - не плащайте , и кво стана ? сега искове подавала , за смокинов лист говори . жалка смешна картинка си ти мая ! стой на тротоара и мяукай парламент ше виждаш само от вън .

2

анонимен

преди 3 месеца

До къде я докарахме съотечественици, такива да ни управляват !!!

1

Мая

преди 3 месеца

А ти си смокинов лист на братя галеви? Е,единият вече даде фира....