108

Аз пък съм за

преди 2 месеца

Всички хора плащат осигуровки ама много не ползват помощи за съкращение или болнични,като си помисля колко не доживяват до пенсия, а са плащали вноски по 30 и повече години.Аз например за 22 години веднъж съм бил съкратен и взимсх помощи 6 месеца ,а ми се полагат 12,но си намерих работа

107

Значи не е така

преди 2 месеца

От района съм,проблема не в помощите а в една шивашка фирма ,името и започва с Р .Хората си ходят в чужбина бачкат и си плащат осигуровките и не са за 3 дни а за месеци.Като си дойдат ползват помощи за съкращение по закон.Проблема е че фирмаджията е свикна на роби за малко пари ,защото преди години в гоце делчевско беше безработица, а сега хората не искат да се смазват за МРЗ.

106

Не вярвайте на лъжи

преди 2 месеца

Без да съм много запознат с френските закони ви казвам,.че няма държава която да изплаща помощи на проценти от заработката когато си работил 3дни и това е поредната пропаганда и измишльотина на българина. Мисля че тези хора работят цяла година и после 9 месеца са на бюрото в България като им се заплаща не повече от 70% от заплатата която са взимали, но получават тези 70% в лева. Едно време аз бях в Германия една година и получавах 1300евро. Съкратих се и вземах в България 800-900лева 9 месеца.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Това си е схема на помаците, евала! Глупавите франсета нека плащат!

104

КОЙ ПЛАЩА

преди 2 месеца

Кой плаща 1850 лева помощи месечно ? Ако е България , после да не ревете , че нямате пари за нищо.

103

Анонимен

преди 2 месеца

17 МИЛИОНА ФРАНСЕТА РАЗЧИТАТ НА ТРИ ДНИ РАБОТА ЗА ЕДНА ГОДИНА КЕФ ЛЕЖАЧКА,НАЛИ!!...

102

аз

преди 2 месеца

Украинците се сражават и за нас.

101

Анонимен

преди 2 месеца

До До Въшки жалки 82 (104) - изобщо не си наясно. Само част от парите за украинците идват от ЕС. В КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИНА БЯХА ДАДЕНИ ПОРЕДНИТЕ 12 МИЛИОНА ЛВ. ОТ НАШИЯ ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ. А ПРЕДИ ТОВА- ОЩЕ И ОЩЕ! Много си заблуден, ако си мислиш, че всички пари за украинците са от ЕС!

100

Ввв

преди 2 месеца

До 85Бг не плаща нищо...списвача на статиятатъп катогъз...плаща Франция по банков път...за да ти се плаща трябва да си регистриран в бюро по труда в Франция и да имаш банкова сметка в френска банка...кви са тия тънинаписани тук...

99

Анонимен

преди 2 месеца

Какви са тия просто...тии Българската държава не плаща нищо...плаща Франция...що си регистриран в бюрото по труда в Франция плаща се по банков път от Франция...само дето тук в Uk тия почнаха да ги режат ...набарат ли те че не си в държавата жалнатимайка

98

Опс

преди 2 месеца

Ако завижда на парите бизнесмена , да иде да поработи и запоти дебелия *** във Франция да види как е.....и борса ще се взима и 2000 лв ще му търси човек...айде чао!

97

Анонимен

преди 2 месеца

Ако не вярвате, елате да видите, какво става в малките градове.

96

Анонимен

преди 2 месеца

"тези приказки са за *** шарани да се набутат да отидат до франция да се пробват, то така ако беше лесно във франция никой нямаше да работи" - Изтървал си последните 10 години във Франция. Става и лесно, ако имаш деца, да ги запишеш в училищата, за да точиш помощи и за тях, докато те си седят вкъщи и са писани със СОП. Само да попитам - когао последно видя 'просячета', дето преди нападаха на рояци хората? Минали а едно 5-6 годни, нали? Защо ли ;)

95

Анонимен

преди 2 месеца

"<div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Оставям настрана, че статията е пълна измислица, защото да получаваш една година помощи в размер на максималната сума трябва да имаш минимум 15 години непрекъснат трудов стаж, а последните 3 години от тези 15 трябва да са те осигурявали на максимума." ха ха ха ха ха ... Така ли? Сигурен ли си? Айде си изкарай документ, че си на помощи от франция и го дай на един счетоводител, да ти обясни ...

94

abe

преди 2 месеца

abe тоя бизнесмен от гоце делчев ...що риве. Не може да даваш 700 за 8 часа труд 22 работни дни...и некой дет взима 2000 от борса да дойде да ти работи. Всички така наречени бизнесмени не дават пари....после що българете и братята дет са братчеди на българете...сички са у франция.

93

Анонимен

преди 2 месеца

От години търбя за това. А сега нека ви кажа следните - МОжеш да получаваш както тези 1850 лева, можеш да получаваш И от чужбина, по нашите уми правила. Минималната в Дания е грубо 3500 лева. Вадиш фалшивия телк ... ох кракът ме боли, ох гърба, не 12 месеца, ами до 60 месеца има точат. Как е! Платил 20000 лева вноски, за 3-4 месеца ги избирва и после суче 5 години. А ние работим, за ад плащаме всичкотова.

92

Анонимен

преди 2 месеца

"От бизнеса предлагат при получаване на помощи от чужбина хората, които ги вземат да трябва да се подписват поне 3-4 пъти седмично в Бюрото по труда, както работещите са длъжни да се явяват всеки ден на трудовото си място, като по този начин злоупотребите според тях ще станат значително по-непривлекателни." - Това са глупсоти и само ще тормозите хората, които РЕАЛНО има нужда от безработицата.

91

Мед ми капе

преди 2 месеца

На сърцето. Вземайте смело. Долу Сглобката

90

Анонимен

преди 2 месеца

До Въшки Жалки Ще си подаряваме на когото искаме, подарявай и ти, кой те спира.

89

Анонимен

преди 2 месеца

До Пфф глупости с 3 г. редовен стаж, при безработица в една Гърция,за да вземеш помощ, тя е 1г. гледат не стаж а посл. около 8 м.да имаш 125 раб.дни помощ 1000 лв