9

Анонимен

преди 3 месеца

Тази щypaвa, но ненаситна за власт седесарка, дето Овчаров я домъкна в БСП и тя за 2 години свали електората й от 900 хил. на 200 хил.души, вместо да я изгонят с камъни съсипа столичната партийна организация, свали и Калоян Паргов, изгони М.Миков, Паскалев, баща и дъщеря Пирински, разтури пловдивската организация, сега се напъва да разтури и най-голямата организация на София! Хванете я за косите и я изгонете да си ходи на Крушовица! Нагла и алчна за власт продажница, която 1922г. спаси Украйна!

8

баба мара

преди 3 месеца

оставете общ съветници на мира подаваите си оставките и се махаите занулихтебсп какво чакате още нагли .............

7

Анонимен

преди 3 месеца

Като Възраждане! Вън продажниците

6

Анонимен

преди 3 месеца

Малко въпросче- как така лидерите на БСП са милионерите обрали народа си 1994/2000г- ние със заплати от 2/5дл- те с милиони- днес питайте боркинята за правата на бедните и онеправданите как "закупи" за няколко хиляди дл активи за милиони на Техноипекс-жалки крадливи мошенници- те тая докара на народа си дизел за 3.90лв/справка Fuelo/ и инфлация от над 18% справка НСИ инфлация- същата и тролчетата и повтаряха че младежи ГЕРБ направили инфлацията защото се редили на опашка за горива...

5

Анонимен

преди 3 месеца

Предатели търсят сметка на предатели.....

4

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Червената народна партия ще наложи партийно наказание! Направо един народен съд да им спретнат, като едно време. А още по-добре - да си бегат в блатото.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Слуги на Сарая сте всички.Доган кихва и вие се н....те.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Корнела уверено върви към ликвидация на БСП - браво

1

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 3 месеца

Крим е Украйна, ЗАВИНАГИ! Другари!