82

Баба Райна

преди 2 месеца

Ще ядеме банани и ще ходиме голи.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Зелените от ЕС май ще оставят хорара без дрехи, особено бедните, ще чакат милостиня. Еко, ама всички зелени са облечени в нефтени дрехи и обувки. Е колите, дрехите, храната, просто супер. Всички в Бг май ще емигрират в африкански държави, на топло.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Така е в ЕС, съюз, който ни третира като раби, затвори ни Мариците, ще затвори и Лукойл.

79

Анонимен

преди 3 месеца

племето втора употреба начело с тиквата и дерибеевски няма да плаща спокойно

78

Анонимен

преди 3 месеца

ще плащат другите великия бългрски лайню и без това носи с гордост 0сраните дрехи на индийците от лондон

77

Гошо

преди 3 месеца

Много европейско решение Което определено ще е от полза на Сърбия и Турция

76

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Колко са се загрижили за околната среда,очакваме такса въздух в най-скоро време

75

Чужбина

преди 3 месеца

Елате в Мадрид да си купите от пазаря дрехи за 1 евро. Не вярвате ?Елате.

74

era

преди 3 месеца

някой ако може да ми обясни как тази "такса" ще повлияе за подобряване на заобикалящата ни среда. Същото е и с въглеродните емисии, които плащаме към сметките за ток. Къде отиват парите? Ще е много интересно, ако се направи една справка.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Значи няма да налагат глоби на скъпите марки ,за които се знае,че всяка година изхвърлят дрехи за десетки милиарди,за да не ги продават на ниски цени и да си подбиват продажбите на новите колекции,а ще налагат такси на евтините дрехи. И още по-лошото е,че тези такси отново не отиват за справянето с този проблем,а ще влизат в бюджетите и с тези пари може да се купуват бомби за Украйна примерно. Много еко решение на проблемите с околната среда.

72

, Стела Стоянова

преди 3 месеца

Евтините дрехи поскъпват най-много заради екотакса не задържат газовете когато този които ги носи е ял шкембе , боб с кисело зеле и пр.

71

Анонимен

преди 3 месеца

"еко"таксата си няма нищо общо с природата... това е начин да се гушнат безконтролно едни пари .. никъде не пише за какво се харчат и къде вървят.. също като катаджийските глоби...

70

Анонимен

преди 3 месеца

Още ли не вярвате на Клаус шваб че ням да притежавате нищо но пък ще сте щастливи ще ядете бубулечки няма да ядете месе че кравите пръцкат и замърсяват а нови дрехи нанайци! А кола друг път!

69

Само да попитам

преди 3 месеца

Ако аз и половинката си сложим по едно евино листо вместо дрехи, зелената такса колко ще ни излезе.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Очаквеме в този дух, модните корифеи да създадат модна линия "Пепеляшка в полунощ". Дрехите да се разграждат сами след 6 часа, след 6 месеца и т.н. Клиентите им и без друго отказват да си носят дрешки, купени преди 6 месеца.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Аз между другото имам едно яке втора употреба, което си нося до ден днешен, ящега събират прах в гардероба.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Откъде тръгнаха спомняте ли си? От много грижа към животните - лансиране на изкуствените кожи и материи, и превръщенето им в "модерни, съвременни" дрехи, обувки и др. Така нечие откритие навлезе в големите пари. И сега е същото.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото санкциите срещу Русия промениха хода на войната, толкова и екотаксите ще опазят природата. Реалните проблеми не се борят с бюрократщина, такси и глоби. Да забранят скапаните пластмасови съставки над 20% в дреха и ще ги призная, че наистина ги е грижа. Иначе е просто поредния рекет към бизнеса, който в крайна сметка се плаща от потребителя.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Инфлацията по света се дължи преди всичко на зелените. Следват след тях после бедността и мизерията. Невъзможността за развитие също се дължи преди всичко на тях. Но пък гарантират устойчивост за олигархията, която се чуди откъде да вземе пари и къде да ги вложи. В случая, гарантират устойчивост на модната индустрия. Който иска да е в крак с модните глобалистки бизнес увлечения, се стреми да бъде интегриран в ЕС. Ама все "по-пълно" да им е.

63

Анонимен

преди 3 месеца

Все едно да продават екологични дрехи за 1000 лева и неекологични за 50 лева. Познайте от кои ще си купим. Пълни глупости.