14

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Тия друга работа нямат ли?Толкова пари да вкарва държавата в едно спец подразделение за да ходят по нивите-смях

13

информиран

преди 2 месеца

полиция ползват забранени средства като -СРС, шпионирайки телефоните събират данни неправомерно,така че всеки който отглежда трева няма как да не бъде хванат!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Aз не се сещам за столичен ученик, който ако поиска да не може да си намери трева. Значи, ако полицията поиска и полицията може да си намери. Т.е. полицаите ще се наясно кой продава. Излиза, че или полицаите знаят кой произвежда и продава или бездействат. Предполагам не са чак толкова глупави и най-вероятно знаят кой произвежда и кой е дилър. Чувал съм разни хора да използват израза "полицейска трева". Какво ли означава?

11

3 години

преди 2 месеца

Как не ви е срам бре-за 2.5грама да ми дадете 3г. затвор и 1500 лв глоба?то всичко опорочено,цялата държава *** - аз ли съм виновен за това бре,некадърници-корумпирани?!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Защо се излагате, бе? Даже в Румъния е легална тая плява. Може би защото ГДБОП не са свършили НИКАКВА работа и ей така да си оправдаем заплатата? То кой ли и какво ли не влиза и излиза през границите ни, че това ли е проблемът на държавата? Бурен? Уж трябва после да я изгарят, ама те да не са луди да пъхат пачки в пещите?? То може и слама да горят, че на синчетата нови колички им трябват да газят хората..

9

болен

преди 2 месеца

От 20г. пуша и това се оказва че ме крепи -имам тежка болест и никакви лекарства не ми помагат-не искам да треперя докато си набавям лекарството-незабавна ЛЕГАЛИЗАЦИЯ!!

8

легализация

преди 2 месеца

Кога ще направим протест за легализиране на тревата?всички страни почтти я узакониха ,тук още вкарваме в затвота за 1 грам/има такива случаи и те не са малко/НАРОДА е ВЛАСТТА !!Ние решаваме какво е добре за нас-ЛЕГАЛИЗАЦИЯ!до 20 грама притежание!

7

такса спокойствие

преди 2 месеца

някои не си е платил.

6

Това е ГДБОП

преди 2 месеца

ГДБОП извършват тежки престъпления като крият терористи в град Перник, не искат да разследват престъпници, не ги пипат!

5

Теди

преди 2 месеца

много малко плащат за анкетите които са надомна работа а е добра възможност за работа и приходи

4

Анонимен

преди 2 месеца

Викаийте Зеленски -някой се изкряска !

3

Анонимен

преди 2 месеца

Нашият президент на свободния свят Зеленски разреши марихуаната и не върна Брендо на 3 държави от ЕС и НАТО. Германия разрешава марихуаната. Нашата евроинтеграция към нашите стратегически партньори от ЕС и НАТО не се спазва.

2

ха-ха-хи...верваме

преди 2 месеца

Мястото е бул."Черни връх"-офис на Бул Инс...шеф на високотехнологична оранжерия Явор Коколочев

1

Анонимен

преди 2 месеца

Яко я бяха регисрирали в Германия, нямаеше да имат подобни ядове "производителите" ;)