268

Руснаците ги гонят

преди 6 месеца

отвсякъде, смърдят на агресори и окупатори.

267

СМЪРТ НА ФАШИЗМА

преди 6 месеца

СВОБОДА ЗА УКРАЙНА!НАЦИОНАЛ- СОЦИАЛИЗМА Е ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ НА КОМУНИЗМА!!!

266

Пешо

преди 6 месеца

Пълна изолация на цялата фашистка Zган! Браво

265

Хусар

преди 6 месеца

Така е по време на фашизма,забраняваха всичко от евреите,сега от руснаците и наричат това демокрация.

264

Атила Хунът

преди 6 месеца

Какви креватчета бре? Пий си хапчетата. А мокрите ти сънища не ни интересуват.

263

Очевидно

преди 6 месеца

До Само едно: Просто и очевидно е. Украйна не е нахлувала в Русия и не е искала да я превзема. Израел не е нахлувал в Газа, да коли, застрелва и отвлича хора. И едните и другите си живееха собствения живот, докато някой не дойде да ги тормози от вън. Пък после вече - каквото почукало....

262

Роко

преди 6 месеца

До дивуй: не само че с очите си виждаме как един нагъл разбойник се опитва да се представя за жертва.Но тоя нов жанр в театралното изкуство минава само пред ***

261

Ха ха...

преди 6 месеца

А БайГън щял да плаща 1 млн. долара на "учени", които щели да "доказват", че в света има повече от 2 пола.... Атлантически "ценности"!

260

ТАСС

преди 6 месеца

Ватника 264 го изтриха, ама той си знае... За Русия щял да се бие, света да превзема. Бе Буратино, ти ще се напикаш, ако се наложи с улично куче да се сбиеш.

259

ТАСС

преди 6 месеца

264, сифилистичното плешиво джудже с брадичката чака в мавзолея на красная площадь, да отидете да му го подъвчете. После да минете през грузинеца с мустака. Накрая - при това ***.

258

Не едно животно

преди 6 месеца

Руският патоген разбира само от АГРЕСИЯ.От ЗДРАВ БОЙ!!!зЗа това че няма вари го,няма печи го.Само ТРЕПИ ГО-ето това помага.

257

Логик

преди 6 месеца

Наблюдава се интересна закономерност. ЧеРуБашките подкрепят и се радват на руската агресия в свободна и независима Украйна, подкрепят и се радват на хамаската агресия в Израел... Въобще ЧеРуБашките, очевидно, много се кефят на непредизвикана агресия. Ами да вземем тогава по една тояга и да бъхтим ЧеРуБашки по улиците, а те да се кефят, защото са поддръжници на идеята за нагла, брутална и непредизвикана агресия...

256

Олимпий Панов

преди 6 месеца

В тая възраст гимнастките се пенсионират, ако някой не знае!

255

Дивуй

преди 6 месеца

Айде пичовете русофоби платени и промити мозъчета по спокойничко.Всеки нормален човек веднага прави сравнение на Русия с Израел.И вижда какво?Ами истината.За бандитизма , войните , агресиите на САЩ и спорта не трябва ли да говорим и обсъждаме?Седнали сте на диваните анонимници и сте големи герои - Русия избива всички цивилни а Путин е кръволок и яде деца.И е жуже, късокрако ботоксно,носи обувки с висок ток , крие се в бункер под земята където се *** от страх и тъй нататък.Ама вие вярвате ли

254

Анонимен

преди 6 месеца

Голяма част от укропитеците бъркат реалистите с русофили. Моля, не правете тази грешка, понеже инстиктивно започвате да се разграничавате от реалистите и ставате мижави фантазьори. Не, че сега сте нещо различно, но все пак не бъдете съвсем загубеняци, че полсе мноого ще боли...Русия ще страда, както и всички ние. Две мнения няма. Но някои ще страдат повече.

253

Русофил

преди 6 месеца

Един истински русофил не живее в западни държави, кара руска кола, ползва руски компютър и телефон. Ходи на почивка в Русия, говори свободно руски.Колко от вас са истински русофили?

252

Анонимен

преди 6 месеца

Ето лицето на новия евроатлантически ционистки и джендърски фашизъм.Да живее демокрацията.....

251

(^_^)

преди 6 месеца

Ирина Винер ... патологията на руския имперски комплекс в художествената гимнастика и олимпийското движение, която през годините превърна техническия комитет на международната федерация в инструмент за манипулации и ощетяване на гимнастички, като нашите ... навсякъде където се намеси раССия, чрез такива като Винер нещата се изкривяват и се разнася острият и задушлив аромат на рушkа газ ... путинова рaшa да си прави олимпийски игри със Северна Корея и Мaдурo ... !!!

250

моше

преди 6 месеца

Чудесна новеина ,русия няма място в съвременния свят,нека си живее в 17 век...

249

Боб

преди 6 месеца

То от джендари друго не се очаква