39

Ветеринар

преди 3 месеца

Много е наддало прасенцето за последната година. Браво! Добре го храните.

38

Дами канят

преди 3 месеца

"Вие имате прекрасни очи"

37

Аноним

преди 3 месеца

Тези шарлатани не спряха да лъжат ползват една и съща тактика от 3 год насам и успяват добраха се до парламента с ала бала с президента и мадуровските машини Дотегна ми от тези регулатори те не управляват разрушената ни държава стига заблуждавайте нахални нагли шарлатани за мен обикновеният българин е важно съвсем друго развитие държавници работещи за българите вие сте шарлатани Вън нови избори

36

Анонимен

преди 3 месеца

Независим съд назначен от партийни, парламентарни и президентски квоти! Независиминрегулатори назначени от партийните лидери! Независима прокуратура, полиция, армия... Тези неща ги разбират само демократите и евроатлантиците. За останалите - ходете на работа и да не сте поискали повече от минималната заплата. Иначе ще бъдете обявени за зависими от Путин!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Защо са толкова важни т.нар. регулатори? Това всъщност са официалните бухалки на властимащите за натиск и контрол на непослушните бизнеси. Иначе в една пазарна икономика и свободен пазар държавата няма място. Всички условия и механизми за функционирането на една икономика се регулират със закони и нормативни актове инсе контролира изпълнението им от съответните министерства. Всичко друго е метод за контролиране и корупция! Законно!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Нискочелата гостенка на Жорж Любенов настоява, че меморандум бил двустранен?! Че кой го казва? ГЕРБ-СДС и ПП,ДБ не са длъжни да го приемат. Още повече, че няма сключен коалиционен договор, за който ГЕРБ настояваха. После, в един меморандум може да има повече страни, не само две. Жалко, за парите и дипломата, некомпетентност е твърде мека дума за наглите от ПП,ДБ.

33

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

Няма как да бъдат избрани независими регулатори от клиентелисти в политиката. Сглобката знае, че през регулаторите минават много пари. Нямат никакъв интерес да изберат независими хора.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Момата гостуваща на Георги Любенов от ПП,ДБ твърди, че "мумурандума" бил само между две страни. ГЕРБ-СДС не са длъжни да приемат този меморандум-диктат, нито ако го допълнят, да не вкарат в него и друга партия. Няма коалиционен договор между ПП,ДБ и ГЕРБ-СДС, за който ГЕРБ настояваха и те не са длъжни да изпълняват противоконституционния диктат на моми и момци/на по 40 години/ от ПП,ДБ от една некоалиция, както самите амтьори от ПП,ДБ я наричат..

31

Анонимен

преди 3 месеца

Най-големия грях на Боко е, че направи този *** финансов министър за втори път, аз лично очаквам Киро в лудницата този в затвора, нищо друго няма да ме накара да гласувам пак за ГЕРБ, а на евроизборите вадя червения картон и за Възраждане, Урсула ДГД!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Некадърниците от ПП,ДБ трябва да се научат, че в "некоалицията" няма договор, за който ГЕРБ-СДС настояваха и те имат право да сътрудничат и с други партии, тези от опозицията. И че един меморандум може да се сключи и с повече страни, не само с две, и това, че ПП,ДБ са предложили само две, не е панацея. ГЕРБ не са длъжни да се съобразят с това.

29

Анонимен

преди 3 месеца

От заеми че които тегли Василев няма да върне ,лично той нито стотинка ,защото няма да е в България.

28

Анонимен

преди 3 месеца

АсенМастията по скоро.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Независими регулатори?Такова животно у нас нема!

26

делкане 50на50

преди 3 месеца

Кокорчооо...очаквай неочакваното !!!!

25

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 24..а ти си най - некадърния платен ***,.. Така Чавдар четата не са хвалили и блюдолизали Ленин и Сталин

24

Анонимен

преди 3 месеца

Най-кадърният министърът на икономиката от 100 години!

23

Анонимен

преди 3 месеца

ПП,ДБ взеха всички министерства и зам министри/без само енно-външно/, и оставиха регулаторите на ГЕРБ, без КЕБР, който е на ДБ, с които да ги контролирали/чухме тогава от Киро просто/, пък сега Христо Иванов се оплаква, че ГЕРБ има всички регулатори?! В българската политика никога не е имало по-безсрамен лъжец и подлизурко от проваления юрист Христо Иванов.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Гаджето на този от какъв пол е?

21

Анонимен

преди 3 месеца

Другото име на коалицията ПП,ДБ е лъжа и демагогия. Христо Иванов не само че е казал имената на главен прокурор и заместник, които според него, трябва да бъдат, а и е настоял за гаранции, че именно те, ще бъдат избрани, което противоречи на всички лъжи, които той изрече пред Бойко Василев в "Панорама".

20

Анонимен

преди 3 месеца

Единствения независим регулатор е свободния пазар ама с АЕЦ Белене и южен поток щото иначе не е много свободен . Регулатора кво точно ще прави ? Ще събаря правителства с вдигане на цената или ще фалира държавата за да държи други на власт ??? Регулатора да си го избира този който на избори спечели властта .