186

Анонимен

преди 6 месеца

Руската мечка прогони милиони Руснаци по света- само в Германия живеят около 4 000 000- що? Рашките веднага обратно в Раша- няма страшно татко путин ви е приготвил фронт- там ще покажете своята любов.

185

Анонимен

преди 6 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

184

Анонимен

преди 6 месеца

Пише ли го в Блумберг, значи е истина.

183

Анонимен

преди 6 месеца

О,чудо- как се случва така че тая "мощна" икономика се изгражда от работещи със заплати от мин 300лв след данъци и средна 1100лв- това за Москва, навътре в страната по ниски и мин пенсия 200лв и 400лв средна- цени храни- като тук, ипотека 7.8%...огромен трудов лагер.

182

емо

преди 6 месеца

това, което се е случило в икономически план е благоприятно за русия - сам авторът на статията го признава. това, което може да се случи са само негови прогнози, които може да не се реализират. тогава питам кой блъфира, дали путин, или авторът на статията. май последният. не е лошо русофобската редакция на днес да публикува нещо по-смислено.

181

Блъфьор

преди 6 месеца

Основните "блъфове" на Путин до момента: Бахмут, Авдеевка, Работино, Кринки, Ласточкино ... предстоят нови "блъфове" в Славянск, Краматорск и Купянск, а после потреблението на вазелин рязко ще се качи в Одеса и Харков.Болката ще е блъфиращо непоносима, а срамът ще е голям.

180

Анонимен

преди 6 месеца

на путин дори путин невярва Вие бихте ли повярвали на дърт кгб крадлив комунист със стареска деменция ?

179

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Путин някога казал ли е нещо без да излъже? Колко пъти каза, че няма да атакува Украйна? Сега ще каже, че памперсът му не е пълен.

178

Христо Христов

преди 6 месеца

Тия ги гледах днес за малко - много лъжат!

177

Анонимен

преди 6 месеца

На кого да вярвам. От 3 дена се чудя и съм ужасно подтиснат. Свикнал съм да вярвам на някой. Аз съм гласоподавател.

176

Късата памет

преди 6 месеца

Копейките много свалиха критериите какво е успех за Русия. Преди точно 2 години ни обясняваха кога ще е руския парад в Киев, после отложиха за 9ти май (а то даже и в Москва нямаше парад), днес вече се радват, когато Русия превземе някакво село,(което го няма на картата) а и даже вече обясняват , че никога Русия не е атакувала Киев и не е искала да го превземе.

175

ЕХ, БЛУМБЪРГ

преди 6 месеца

НЕ ВЕРВАЙТЕ НА БЛУМБЪРГ - ИГРАЕ ВА БАНК, БЕЛКИМ НЯКОЙ МУ СЕ ВЪРЖЕ!!!

174

Анонимен

преди 6 месеца

Руската армия се опозори с тази война, не може да разгроми армия която няма авиация и е напълно зависима от оръжие от чужбина. И при това винаги недостатачно въоръжена.Такава армия би трябвало РА да я схруска за 2-3месеца.А, не да се мъчи вече две години и краят й не се вижда.

173

руската мечка

преди 6 месеца

Авдеевка, Победа, Ласточкино: Русских бойцов уже не остановить. Идм до конца

172

Анонимен

преди 6 месеца

Някоя копейка от тия дето хвалят Русия знае ли как се живее със 160 Евро, колкото е минималната заплата в Русия?

171

Анонимен

преди 6 месеца

Американците са играчи на покер. - Те блъфират. Руснаците са играчи на шах. - Те обявяват нещо и го правят... Така че банкерите може да са сигурни, че руснаците ще го направят - ще ги запукат с ядрено оръжие ако се наложи!!... Това е

170

Анонимен

преди 6 месеца

Пресни не цензурирани материали има в интернет за Русия . Магазините им пълни , чистота , ред , дисциплина .... Красиво и подредено . А в Германия , Франция пълно с шоколади ,от Африка , мръсотия , геьове .. и фабрики се затварят заради американска скъпа газ ....

169

ХАХА ХА ХА!

преди 6 месеца

западните анаЛизатори се издъниха! Русия расте икономически по-бързо от санкционерите!

168

Доообре!

преди 6 месеца

Само дето Европата потъва като Титаник а Русията изгрява като Слънцето.

167

Реване на чужд гроб

преди 6 месеца

Така го разбираме подсмърчането на блумберг.