929

Australia

преди 3 месеца

До анонимен келешТи ще си останеш *** до пенсионна възраст, ако доживееш !

928

Брад Мит

преди 3 месеца

Денков не си си научил урока .Всички воини губиме заради такива като тебе . Я кажи след като Русия е три пъти по голяма като население и с огромна територия. И е ядрена държава и има несметни количества газ и петрол . И е нахъсана да брани всичко това от наглия запад който смята че това му пренадлежи . Е дали Русия ще загуби или ние пак се прецакахме .

927

Офф ,да се омита

преди 3 месеца

Денковенко е укропитек ,който трябва да бъде съден.Увреждането от сапу.на/ не може да бъде смекчаващо вината обстоятелство.Жалкия плъх не знае ,че войната вече приключва , и фашистката дупка Оссрайна ще бъде изравнена.

926

СТРАНДЖАТА

преди 3 месеца

ТОЯ НЕГОДНИК И ПРЕСТЪПНОТО МУ ПЕАВИТЕЛСТВО ВИ КРАДЪТ КОЛИТЕ И ГИ ПРОДАВ.АТ ДА ПЪЛНЯТ ХАЗНАТА. ГЛАСУВАИТЕ ПАК ЗА ТЕЗИ ПАРТИИ КОИТО ЗА МЕН СА САМО ЕДНИ О.П.Г.

925

анонимен келеш

преди 3 месеца

Копейки вие на всичкото отгоре сте и едни страхливци:):):)На терен сте кръгла 0!Пред клавиатурата иначе сте много ербап,ама то така не става:):):)

924

анонимен келеш

преди 3 месеца

Копейките както винаги вият от безсилие и заплашват седнали пред клавиатурата с изкривени от злоба лица:):):)

923

До 937

преди 3 месеца

Ще по живеем, ще видим. Те някой не вярваха че ще има и Народен съд, и си правеха каквото искат.

922

Анонимен

преди 3 месеца

Ти гледай да няма правосъдие за теб, плъх лабораторен, че тогаз ще видиш как се дялкат павета с чаена лъжичка!

921

До 942

преди 3 месеца

Демократите нахлуха в Украйна и инсталираха проамериканско правителство, създадено за война с Русия. Дразнеха по всякакъв начин руснаците, включително изгаряйки живи хора в Донецк и Луганск и избивайки невръстни деца. И да хубаво е да помните всички тези неща, а не избирателно стил президента Байдън.

920

Бай Ментор

преди 3 месеца

И това е премиера на България?Какво падение , какъв срам!Срам пред нашите предшественици , пред героите ни от миналото , пред славните ни антифашисти и армията на ген. Владимир Стойчев , загинали от ръцете на немските и българските нацисти!СРАМОТА!

919

Този очилатият

преди 3 месеца

с физиономия на мишка и поведение на влечуго е срам за държавата.

918

Azz

преди 3 месеца

Плъховете не могат и не трябва да говорят....природата го е измислила....а че тук имаме феномен-говорещ лигав плъх....

917

Минуващ

преди 3 месеца

"Ще отговарят всички демократи за икономическото разрушение на страната ни, както и за подпалването на военен конфликт." Демократите ли нахлуха в Русия или Путин струпа 200 хилядна войска по границата с Украйна и атакува посреднощ? Той и Хитлер все го бяха нападали 2-та световна от Полша нали. . . Чак толкова да не помним какво се случи, пробвайте нещо по-различно да измислите в КГБ, а най-добре да се саморазпуснете.

916

Ами да

преди 3 месеца

Денков да каже, Какво става с ядрените отпадъци от Козлодуй? Русия вече не ги иска? Досега България ги връщаше на Русия, защото горивото беше руско! А сега ядрените отпадъци от американското гориво ще ги връща ли в Америка? Изглежда им търсят място в България! Ами нали София е България, а Денков разбирач да ги заровят в Софийското поле! Защо трябва да са в други части на България! Отново провинцията да страда!

915

Айде в мишовината

преди 3 месеца

Всяка сутрин като се събуди, Путин чете внимателно поне по 3 пъти изявленията на академик-министър-предстедател Плъх и после Тамара Глоба му лее куршум да не се гътне от страх. Няма такъв незначителен и нищожен гризач като тоя.

914

До 939

преди 3 месеца

То и Богдан Филов смяташе така. Даже при загубата на войната не е напуснал страната. Какво го сполетян после всички знаем : ))

913

Рето

преди 3 месеца

На Денков да се връчи една прашка дамска, една дамска чантичка и да отива да громи Русия. Сигурен съм че в Кремъл треперят от страх от вида на Денков, по-известен като мъжа-жена.

912

Аз

преди 3 месеца

Тая песен я слушаме от няколко години....... нещо не се случват нещата обаче.

911

Анонимен

преди 3 месеца

Че ще има съд е ясно. Но на него ще бъде извикан Денков. Ще отговарят всички демократи за икономическото разрушение на страната ни, както и за подпалването на военен конфликт. Авоарите им ще бъдат конфискувани, имотите им иззети. Ще има народен съд за всички тях.

910

Коментар

преди 3 месеца

Като говорим за правосъдие, нека Денков, Кирчо, Кокорчо и компания да си стягат раничката с личния багаж че ще им трябва за централния софийски хотел. Вазелина е по желание. Там ще видят нирваната с истинското правосъдие за тях.