26

Кити Божанков :

преди 2 месеца

"Хайде заедно с цялата нежна група на ППЛГДБТИ+ да ходим на почивка в Германия! Ицо Депутата ще шофира,щото е по-нормален!"

25

Анонимен

преди 2 месеца

От тревата мозъка става гладък като билярдна топка без нито една гънка.Безмозъчните са опасни за самите себе си.Това нещо не трябва да се легализира.

24

Петърчо

преди 2 месеца

До 21 Има разлика между позволено количество за притежание и препоръчителна дневна доза. Ако смяташ че щом ще е разрешено 25 грама ти толкова трябва да изпушиш дневно то тогава това си е твой проблем.До 7 Чудесно тогава да забраним и алкохола? Нищо няма да се смени само че хората трезви ще посрещат гадната реалност. Брей кога се изкарахте такива светци? И не, не съм ползвал марихуана и нямам и намерение. Ама пък не смятам че аз съм този който да им я забрани на хората.

23

тъпомер

преди 2 месеца

А обучението на децата от родители напушени кога ще се разреши?Само питам.

22

Дарк

преди 2 месеца

Една кутия цигари е с 20 грама тютюн.

21

Германия

преди 2 месеца

Тотално падение. Само това ни трябваше.

20

наркотикът

преди 2 месеца

марихуана, канабис, хашиш, кийф (т.е. кеф) при по-продължително използване води до тежки последствия. 25гр на ден означава нетрудоспособност, дезориентация и липса на концентрация за цял ден.Очевидно обаче, наркотиците победиха тютюна. И сега навсякъде където пушенето на обикн. цигара е забранена, ще пушим такава с канабис. Въпрос на лобита в парламентите.

19

Анонимен

преди 2 месеца

До до 8 "За БВП на глава от населението няма какво да говорим- стократна разлика спрямо голташка Русия." -------------- сладур.. айде да си говорим в покупателна способност.. примерно на инсулин.. сметни ми колко инсулин можеш да купиш с калифорнийска и руска (даже не московска) заплата.

18

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен "само тука още ушевите дебнат" --------- бой на наркомана докато започне кръв да пикае!

17

Бодина

преди 2 месеца

До Гена "В Русия сме на крокодил от 30 години!" ----------------------- а у страната на свободните сме на конски транквиланти и други опиати. Тамън 100 000 наркоомана годишно дават фира.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Във всички нормални държави тревата е легална в някви граници, само тука още ушевите дебнат някой с некви грамове и милиграми. Комунистическа ***.

15

Snoop

преди 2 месеца

Зснууп Дабъл Джи би казал по 25 грама на човек на ден, всеки ден.

14

Анонимен

преди 2 месеца

25 грама не са ли 25 цигари? Някой да каже. Баси цяла кутия с дрога за лично ползване, тия са приключили до 2030г. Ше се изколят ...

13

жик

преди 2 месеца

Хахаха малки количества...25 грама на човек ! Че аз с 25 гр. ще изкарам половин година бе :)))

12

Гена

преди 2 месеца

В Русия сме на крокодил от 30 години!

11

Анонимен

преди 2 месеца

У нас,след 50 години

10

Анонимен

преди 2 месеца

Западни ценности, сър! И без туй 75% са kyxu ***, сега с тревата ще са 100%. Иначе ганджата не изглаждала мозъка. Легализирайте я и тук та да се свършва. Ще се изтепат за една година, но поне ще останем петте процента умни и трезвени хора.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Искали емигранти, липсвала им работна ръка. Е чудно, младите /и не само/ германци дрогирани, емигрантите *работят*, та се потят, лежащи в палатки по улиците и правещи хубави неща. Здрава нация.:)) А в бг кога.:))

8

до 8

преди 2 месеца

1 квартал на LA = БВП на цяла голташка Русия. Така да го обясним :) Цяла Калифорния = БВП на голашка Русия за 10 години. Схвана ли какво е богато място? За БВП на глава от населението няма какво да говорим- стократна разлика спрямо голташка Русия.

7

до 8

преди 2 месеца

по пари