29

Анонимен

преди 6 месеца

Докато не предадат всички еврейски заложници, не се предадат телата на убитите, докато Хамас не се предаде, докато газаните подкрепят Хамас, няма да мога да подкрепа каквито и да е акции и протести в защита на палестинците и палестинска държава.С терористи не се преговаря!

28

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите не са ми любимци, но в случая - браво. Така се третират па разити.

27

Българин

преди 6 месеца

На 6/10 нямаше нито една жертва, беше навечерието на мирен договор Израел-С.Арабия. За да осуетят мира, Хамас зверски и непровокирано нападнаха Израел и оттогава ядат заслужен и непропорционален бой. За Израел в справедливата му борба с терора!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Палестинците искат свобода! Това е! Автономна Палестина и всичко ще е наред! Няма да има повече нападения ,когато чифатите си им дадат правото на хората сами да си определят кой ще ги управлява и какво да правят в страната си! From the river to rhe sea Palestina will be free!

25

Анонимен

преди 6 месеца

Да върнат заложниците, да изгонят Хамас, и войната свършва за часове. 70% от цялата помощ за Палестина идна от ЕС и САЩ, за да строят тунели и купуват ракети. И сега още ще искат. Искате война - ето ви война.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Браво. Още може.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Та си мисля: Що ли не развеем и палестинското, или политически коректното израелско знаме, редом до украинското на фасдата на Столичната община. Така де, нали и там си е война.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Вече е толкова показателно, че света е за приключване...Само алчност и власт ги интересуват хората! Ако има Господ , той е заспал някъде или е на почивка...

21

Анонимен

преди 6 месеца

А защо са били нападани? Защото са готини пичове?

20

Анонимен

преди 6 месеца

Не ги приемат защото са напаст. Провери какво става в Ливан след като приемат палестински бежанци

19

До 16

преди 6 месеца

Не че ги защитавам, ама Израел е увеличавал територията си винаги и само след като са били нападани.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Че как така , написаха нещо за геноцида в Газа? Обикновено нищо не се пише в БГ срещу израел, че американците ще ни се скарат ако нещо лошо кажем за чифатите

17

Анонимен

преди 6 месеца

Западните лицемери ,защо не продънват света ,че не се спазват човешките права и ционистите извършват геноцид над цивилното население?! Истерия и всяка втора статия за Путин- при това Русия и Украйна войната е между 2 армии...В Газа , няколко партизанина с пушки и няколко ракети срещу най- модерната армия в света - съотношение 300 000 срещу 30 000 бунтовника и яко цивилни!!!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Палестинска територия в учебниците на евреите не съществува- всичко е тяхно ,според ционистите! 1948г. Имат едва 25 % от тези земи там, сега 78% и продължават да грабят - цялата работа , е че сега и газ намериха в Газа и им викат на Палестинците ,че няма да се върнат по домовете си , ционистите щели да решават какво ще правят с тази територия като свършат с геноцида!

15

Анонимен

преди 6 месеца

Египет ,Йордания и другите не ги приемат на тяхна територия, защото веднъж като ги изгонят от палестинските им територии , повече евреите не им дават да се върнат и заграбват все повече от тях и все повече! Когато фашистите от Англия и Америка им дават Израел на евреите , са имали 25 % от тях, сега имат 78%... Какво не е ясно - кой е агресора и кой се защитава, когато може...че общо взето всички знаят ,че Газа е бил затвор под открито небе!!!!

14

Бай Шиле

преди 6 месеца

Филистимците да му мислят другия път като се правят на куражлии.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Германеца дето все споменават напоследък е направо добричък в сравнение с Нентаняху! Последният оставя 2 млн. да умират от глад, уби над 13000 деца..общо умрели 30000...ранени 65000.... Нямат лекарства..ампутират крайници на деца без упойка! И нищо...никой нищо...глас в пустиня..

12

християнин

преди 6 месеца

Евреите са решителен народ,и ни дадоха урок как да се отнасяме арабо-мюсюлнските терористи.Терориста НЯМА ПРАВО НА ЖИВОТ.Детеубийците-палестинци още ще реват.Въобще не ги съжалявам.Това е войната между съвременната цивилизация,и полухората-терористи.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Украинците с НИЩО не предизвикаха кремълските фашаги че последните разориха и разграбиха половин БЯЛА държава тръгнали да плачат за тези дето си го търсиха .

10

от Брюксел

преди 6 месеца

Значи трябва да предложим нови санкции за Русия!