11

преди 2 месеца

Човекът е искал момчета, а бабата само баби е родила и мъжът попада в бабешки капан и еманципирани и глезени и само искат пари. Хората които правят деца просто попадат в капана на природата. Никое животно като прави секс не си мисли че прави бебета. Обикновено женската си пасе спокойно когато един пощурял жребец я използва за да се задоволи с нея, същото е и при хората. Разликата е че крeтенът свършва вътре, вместо да го извади за да си няма проблеми и да бута бебешки колички в парка като луд.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Само че разликата е, че там ако хората го хванат, не полицията, а хората на място го приключват и никой няма да ги пита кой го е направил. А у нас такъв даже ще си намери и поддръжници, ще му казват "браво, ти си мъж, жинътъ трябва да са побийва" и ако лежи цели 2 години в затвора, значи е бил без връзки. Та имаме още да се развиваме докато ги стигнем по морал...

9

Анонимен

преди 2 месеца

Мъжете са естествено неспособни на любов. Някой ден всички ще разберат очевидното. На всичко друго, но не и на любов.

8

долу ИСТАНБУЛСКАТА

преди 2 месеца

КОНВЕНЦИЯ > тя е път към общество от хомо-сексуалисти

7

Сега

преди 2 месеца

Ще се вози на среднощен експрес

6

Гунчо

преди 2 месеца

Абе не мога да го разбера, и не ми се връзва- значи Евопейска модерна България, първолюлка на цивилизацията, стожер на православието, наследници на Симеон Велики и Левски- за 2023 21 убити жени при домашно насилие на 7 милиона население, по 3 на милион.Мракобесна Турция , Османската империя, азиатска, ислямска , груба, проста, зла. Налседници на кърджалиии и главорези- 315 убити жени на 85 милиона население= 3.7 на милион. Кажи-речи никаква разлика. Как тъй се получава?

5

Анонимен

преди 2 месеца

А какво ни интересува това нас нормалните хора

4

Анонимен

преди 2 месеца

Анадолски диваци

3

тц тц

преди 2 месеца

Значи конвенцията не работи в града, чието име носи? Кой да предположи?

2

Анонимен

преди 2 месеца

Българите-юнаци не бият и убиват жени въобще.

1

Анонимен

преди 2 месеца

хубава работа ама