88

хм

преди 2 месеца

До АнонименСтани и ти таксижия.

87

Анонимен

преди 2 месеца

ТАКСИДЖИИТЕ ОГРАБИХА НАРОДА!Постоянно ми обясняват как имат по 3-4 апартамента, които са купили на зелено и ги дават под наем. Живот си живеят... Повечето таксиметрови си карат за кеф и също така супер много им се кефят жените. Един курс от летището като направят и са вързали печалбата за деня. Хората останаха без апартаменти и без приятелки заради тях

86

Стига бешинг по

преди 2 месеца

панелките! Имам три панелки под наем. Две с централно, една на климатик и там наемателите се сменят едва ли не по часово (на по 5-6 месеца). С централното хората не искат да излизат от години! Познайте защо! И нещо друго, панелките са добре поддържани и не са т.н. коптори!

85

тоти

преди 2 месеца

За тия срутени бараки да си дадеш парите си е най *** нещо!!!

84

Анонимен

преди 2 месеца

Какви са тия "Затвори" горе на снимката?

83

Анонимен

преди 2 месеца

До Христо Кво шмъркаш ве, наркоман?

82

Анонимен

преди 2 месеца

Ами не наемите трябва да се вдигат, а цените на панелните кутийки да падат.

81

до 81

преди 2 месеца

Едно правилно нещо и ти да напишеш, Христо. Ще те поправя, че касиерка и склададжия, ако склададжията работи извънредно, може и до над 10000 да докарат. Поне в склада, в който работех като студент, извънредният труд се заплащаше по 2. Иначе казано- 12-часова смяна ми я плащаха като 16. Ако вземех и уикенд работа, идеално идваше- там беше по 2.5. Докарвал съм и по 7000лв.. Вече при продавачките по-сложно, но има по-специфични магазини нишови, в които може да се докарат и 4500.

80

хахахахаха

преди 2 месеца

250 к и наем 500 лв, ЮК - 1500 паунда. ХАХАХХХАХАХАХА уат р у меан?

79

хахахахаха

преди 2 месеца

уат ар ю меан? хахахахаха надувайте момчеета да стане на парчееета! БУМ!

78

Анонимен

преди 2 месеца

Регулации или смърт! Средната класа бива убивана бавно и мъчително и никой нищо не прави!

77

Христо

преди 2 месеца

Извинявай, ама средната заплата в София СЪС сивия сектор е 4200 лв. и я взимат предимно провинциалисти. Софиянец няма да бачка в склада за 4-5К или да кара рейс. Ако махнем сивия сектор, СРЗ е поне едно 8000 лв.. При двама работещи 1-2к за наем са нищо. Доста сериозен PLI има човек в София, дори и провинциален бачкатор. Касиерка и склададжия взимат общо 8К. 15% от дохода си дават за наем. Доста под средноевропейските разходи.

76

До 78

преди 2 месеца

Сладкиш, умнокрасивите сме кореняците софиянци хитри програмисти с по 30 имота в София. Вече провинциалистите русофили ни пълните джобовете- факт :)

75

евро

преди 2 месеца

Когато приемем еврото цените на имотите ще паднат. Щото тия дето са вложили мръсни пари в имоти ще тръгнат да продават.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Умнокрасивите дето се явихте на спонтанен протест преди години, гответе се за наем минимум 1000 лева още тази година, няма да имате нищо и ще сте щастливи!

73

До 73

преди 2 месеца

Както и долу са ти казали- има апартаменти и апартаменти. Някои искат метро, други- фенси гледка от висок етаж на топ-енд модерна сграда. Трети искат гледка към града от полите на Витоша, четвърти- тишина. Разни хора, разни идеали. Всеки според доходите си. А ново строителство до метро за 550лв. не ми се мисли каква мизерия е.

72

Тава е

преди 2 месеца

Фейк

71

до 73

преди 2 месеца

Гледай сега, има двустайни за бачкатори, като тебе, има и двустайни за нормални хора. Не се изказвай по непонятни теми. Както ти имаш някаква бракма от рода на БМВ Е60, дето струва наполовина на заплатата на нормален човек, така има и нормални хора с нови модели БМВ. Капиш?!

70

Анонимен

преди 2 месеца

Който иска да ги плаща..даже са малко..5 хиляди поне за двустаен,и отделно минимум 1000 за к енефа,като екстра,не е включен в договора...

69

Хаха

преди 2 месеца

550 лв за двустаен ново строителство до метростанция. Наврете си ги тия измислени 1000 лв в гАза