9

ха ха ха

преди 2 месеца

Тоя даже е бил Раппер , преди Еминем да му обясни че нищо не става от него и че е пълен бездарник щото песните са му тотален шшит. Ахахахаха. Сега си е обикновен нарркоман - инфлуенсър, "популярен" основно щото ходи с Меган Фокс .

8

Коко

преди 2 месеца

Наркотиците не прощават на никой! Жалко за момчетата на Мегън! Тоя оpъфляк едва ли ще и направи още деца, щото кончетата му отдавна са спрели да се надпреварват. От отварите ще да е. Прилича на най-обикновен съединител, но е по-скоро неактивен Геобразен, по очевидни причини

7

Анонимен

преди 2 месеца

Тая снимка вземете и я стилизирайте, и си я направете нещо като "днес.бг" лого, за да знаят хората какъв тип информация могат да открият тук. Защото дори и да имате някаква маргинална връзка с Блумбърг (макар и чисто финансова), вие сте прекалено далече от стандартите за успешно есе в гимназия, камо ли до новинарска агенция.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Само някакви ретарднати глупости се публикуват тук. Прошкуровани ли са ви журналистите, че да пишат така?! В смисъл, отворен череп, прилагане на шкурка върху мозъка, и нещо подобно на лоботомия като ефект, преди да сте ги наели?! Как е възможно да пускате такива долнопробни тъпотии денонощно, с години, и все пак да не сте умрели всичките? Осъзнавате ли колко е безсмислено това, което работите, също така?

5

тъпомер

преди 2 месеца

Ммм,тъпо и детско.Абе заплатата да върви.И това е новина вау,сигурно се води за светска и модерна???

4

Анонимен

преди 2 месеца

Знаете ли, разбирам добре мотивацията на човека да бълва простотии и да изглежда по този начин. Но ви умолявам да престанете да пускате статии за такива хора, които не са известни с нищо, освен нервните си сривове, става ли? Имате общество насреща, и деца, които четат тези феноменални извращения. Престанете, наистина. Благодаря!

3

Сульо Сулев

преди 2 месеца

Тез са нон стоп на нурофен

2

Сандокан

преди 2 месеца

Машин Кой?

1

Анонимен

преди 2 месеца

ме стя... тоя е бати оруфляка