233

Анонимен

преди 6 месеца

Само да не са модернизирани както са модернизирани танковете и самолетите

232

Въпрос

преди 6 месеца

Неизвестно защо, за 4 ( четвърти ) път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ?Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

231

Дете Индиго

преди 6 месеца

Путин няма как да знае че сме под постоянното наблюдение на ангелите и в момента в който ядрените ракети излетят те ще бъдат прехванати и унищожени от модерната техника на ангелите например една летяща чиния за една секунда обикаля десет пъти земята , всичките ядрени ракети на земята се следят постоянно в реално време , ядрена война няма да бъде допусната

230

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя па един път не съм го чул да говори за туршия и ракия;-) Само война и атомно оръжие. Кажи веднъж, че няма яйца по магазини, че рускините могат да ходят на море само в Турция и ги забременяват мургавелковци

229

ЗАВРИсиГИвГЪЗА

преди 6 месеца

ГОСПОД ВЗРИВЯВА БАЛИСТИЧНИТЕ РАКЕТИ ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕТО ИМ ! ГОСПОД ВЗРИВИ САТАНА КОГАТО КРЕМЪЛ СЕ ОПИТА ДА Я ИЗПРАТИ В КИЕВ ПО ВРЕМЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО НА БАЙДЪН ! ГОСПОД ВЗРИВИ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ АМЕРИКАНСКА БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ АМЕРИКАНСКА ПОДВОДНИЦА КЪМ БЛИЗКИЯ ИЗТОК ! И ОЩЕ ДЕСЕТКИ ДРУГИ СЛУЧАИ, ПАЗЕНИ В ТАЙНА, ЗА ДА ПЛАШАТ СВЕТА С ЯДРЕНО УНИЩОЖЕНИЕ ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! А ЯДРЕНИТЕ БОМБИ ДА СИ ГИ ЗАВРАТвЗАДНИЦИТЕ !

228

тоя умря в 2022

преди 6 месеца

СИЛИКОН СУРАТИ СЕ РАЗПЪРДАТ ПРЕД КАМЕРИТЕ И ДРЪНКАТ СМЕХОРИИ

227

FUCKGOVERMENT

преди 6 месеца

САЩ виждате ли какво ви чака? Най-модерните, без аналог в света ядрени оръжия! О забравих и няколко модерни вируса и генно модифицирани войника-андроиди които също могат да пуснати в действие!!1 За тва,че сядайте си на краварските *** и кротувайте!!!

226

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 6 месеца

РАКЕТИТЕ ТИ ГЪРМЯТ ОЩЕ В СИЛОЗИТЕ,БЕ....ХЕМ, ТВОИТЕ ДОВЕРЕНИ ХОРА ГО КАЗВАТ...ХАХАХАААА....И КОМЕНТИРАТ!!!

225

Анонимен

преди 6 месеца

Модернизирана на путинака му е само банковата сметка. Нема по-некадърно племе от тия

224

Анонимен

преди 6 месеца

Пускайте ги тези ракети ,че иначе света няма да се оправи! Без ФАЩ и Англосаксонската *** , света ще е по - справедлив и добър.

223

Чичо Бляд

преди 6 месеца

Искахме да направим нещо хубаво,а то стана както винаги!!! Руска поговорка.

222

Анонимен

преди 6 месеца

На горната снимка Путин пуска тихапишня угащите, а този зад него се старае да не се намръщи от смръднята

221

Постижение

преди 6 месеца

Вече цели 2 % от руските пътища са асфалтирани!

220

Ники

преди 6 месеца

Убиец!

219

Анонимен

преди 6 месеца

дано си му изпилил мушката путин нали знаеш каде ще ти го поставим

218

Анонимен

преди 6 месеца

и ядреното му то като армията му пълен та,,,,,,,шак

217

vse edno....

преди 6 месеца

Чудесна новина! Друго не сме очаквали от Велика Русия! Слава! .....А нещо за външните ***, кладенците по селата и валенките?? Нещо за стотиците хиляди загинали, ранени, провалени смейства, разбити съдби? Или хората кучета ги яли.....Смрад се носи от изток, смрад , мраз и смърт!

216

Анонимен

преди 6 месеца

Страх ли ви е?

215

Случаен минувач

преди 6 месеца

ВицШвейк и Путин станали приятели. Завел го Путин в кабинета си и казал: Гледай тук, тука има три копчета. Ако натисна зеленото - ще бъде унищожена Европа. Ако натисна синьото - ще бъдат унищожени САЩ. Ако натисна червеното - ще бъде унищожен целия свят. Швейк отговорил: Подобно нещо съм виждал и когато живеех на улица "Кралева" в Праха. Хазайката държеше 3 ключа от трите тоалетни на трите етажа. Въпреки това обаче веднъж обърка ключовете, и докато уточняваше кой ключ откъде е, се пocpа.

214

Случаен минувач

преди 6 месеца

Западните експерти оценяват, че Русия в момента притежава повече от 64 000 мегатона ядрени заряди. Това е наистина огромно количество, взривяването му освен всичко друго ще предизвика и ядрена зима. От праха и дима няма да се вижда Слънцето и температурата на цялата Земя ще спадне. Няма да има реколти и малкото оцелели ще гладуват.