7

Анонимен

преди 2 месеца

Той влага в теб... А от теб се иска също само малко влага да вложиш и всичко ток!

6

Трифон

преди 2 месеца

Ако упорито ви кани да ходите на лозето, което не сте виждали къде години наред, значи все още иска да ви обича и кове. Кажи плс как да затътря и моята лична дъска на лозето.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Фентъзи

4

Ако си отстъпчива

преди 2 месеца

с цел да му се харесаш и да те пожелае за съпруга, не се учудвай, ако ти сервира и решението да прекарате летните си почивки поотделно - ти с родителите си, той с приятелите си на риболов. Когато разбереш, че той е бил на курорт с компания, в която е имало и момичета, ще ти каже, че било идея на приятелите му да поканят точно толкова мацки колкото са и момчетата в компанията. Той бил разбрал това чак след като пристигнали в курорта. Дотогава си мислел, че са тръгнали по мъжки на риболов.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Не му е приятно да ви отменя, може в краен случай да ви помогне за нещо дребно. Не зачита 8-и март и настоява да не се виждате в деня на този празник, затова не ви го честити и не ви купува подарък, нито дори цветя. За рождения ви ден от немай къде ще ви подари нещо, за имения ви ден може да дойде с букет, но по-често "подаръкът" е бутилка с питието, което той обича. Вашите подаръци за неговите празници са по-стойностни от това, което ви е подарил той.

2

В началото

преди 2 месеца

на връзката ви води с него, когато се среща с приятелите си, за да се похвали, че си е хванал ново гадже. После започва да ви убеждава колко ще ви е хубаво, ако той се вижда по мъжки с неговите приятели, а вие си пиете кафето с вашите приятелки денем в сладкарница, но не и да излизате вечер в смесена компания. Иска само двамата да се срещате за интимни контакти и в редки случаи да излизате някъде заедно. Той е мъж и било нормално вечер да излиза с приятели, не е крив, че те водят и жени.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Како щом те бие значи те обича