16

Анонимен

преди 2 месеца

Когато завари жена си на калъп със съседа, им се извинява и им носи кафе с кифлички.

15

Строга домакиня

преди 2 месеца

Пие вода от тоалетната и, лазейки, ви носи чехлите в уста.

14

14 признак

преди 2 месеца

Чака Путин или друг умопобъркан диктатор да го спаси от нещо си.

13

Зам-министър

преди 2 месеца

Като му кажеш "Ей, охххльов" и той почва да ти целува краката.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Навсякъде е пълно с хора които имат свръх самочувствие, но нямат покритие, те обикновено говорят високо, сами се хвалят и винаги се жалват как шефа ги товари, но пред него са винаги "да", "добре". Не слушай кой какво ти говори, а гледай какво прави. За назначените за шефове най-много важи, дай на пр.ости.я власт и му гледай сеира, а сега на повечето места са такива.

11

:)))

преди 2 месеца

До Анонимен 3 Който има акъл,той има и пари!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Ниското самочувствие пречи да си извадите пацата и да правите сеск със заместник-директорката.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Михаелче, даже не си посредствена, мила. Ама човек като теб, без квалификации, без специални умения, без никакъв усет и опит трябва да има доста високо самочувствие, за да си слага името, че и снимката, под такива списъци и да получава пари за тях.

8

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Тази писателка на статии....Откога се преквалифицира от сексоложка на психоложка?!?!?!

7

Трифон

преди 2 месеца

Пише язвителни коментари под статийте на Михаела. Утре пак съм на лозето но няма място в пикапа, дори в баскета, а и кат не го харесват това, сори.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Много лъжат хитрушите и манипулаторите. Това е похват, за да награбят повече блага отколкото са заслужили.

5

Поемане на много

преди 2 месеца

отговорности - драпа за кариера и чудо прави, за да затъмни околните в очите на шефа, за да изпъкне.Това няма общо с липсата на самочувствие.Постоянното желание за постижения - няма друг начин да постигне повишаване на заплатата си.Самочувствието му не е ниско, просто е преценил, че е сред връзкари, а също и сред женички, които използват прелестите си, за да ги облагодетелства шефът. И той какво да прави? Старае се да го забележат заради постиженията му и ха дано получи подобаващо възнаграждение

4

Анонимен

преди 2 месеца

Избягва рисковете разумният човек. Да се самоиронизираш може и да е знак за добро самочувствие, човекът си знае, че е стойностен и че самоиронизирането е един от начините, по които се проявява чувството му за хумор, което няма да го принизи в очите на околните.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Пари ми дай акъл не ми давай :)))

2

Анонимен

преди 2 месеца

Прекалено честото извиняване и желанието ако е възможно да се угоди на всекиго може да бъде резултат от определен тип възпитание и съвсем не означава, че човекът няма самочувствие. До обсъжда околните и да ги торомози, това прави злобният клюкар, който не винаги е лишен от самочувствие. Тук не анализираме дали това самочувствие има покритие.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Агресивен, неприемащ чуждо мнение, надменен - това е тип поведение, което е характерно за хора с много високо самочувствие, които нямат добро възпитание.