31

кофти послевкус

преди 2 месеца

ОК, събрахме парите, но бащата вече успя да напише, че и те няма да са достатъчно. Дали индийските търгаши вдигат мизата... Не знам, със смесени чувства съм. Да не дава Господ никому!!!

30

Емигрант

преди 2 месеца

До 29 Анонимен- говоря за правителства бе малко умен, къде по света има държава която да не поеме разходите поюспасяване на детски живот, изобщо детски разходи за здравеопазване ! Знаеш ли, че в никоя държава в ЕС лечението и прегледите в държавни болници е безплатно, не е като в България да си плащаш дори храната и памукът ? Всичко при вас е античовешко защото такива като теб са всички, никой няма право да ви покаже как е истинският живот извън пределите на България, а и не вярвате като чуете..

29

Анонимен

преди 2 месеца

До Емигрант По-леко с възмущението. От памтивека се знае, че в Индия и Пакистан предлагат "поръчкови донори", колкото и зловещо да звучи. Аз друго се питам - майката и бащата са гранични полицаи, колегите им толкова ли нямаха сърце да им съберат необходимата сума, която е дребна за тях, откакто тръгнаха мигрантските потоци.

28

Емигрант

преди 2 месеца

Изключително проsт народ сте останали в България ! Защо сте ми писали минуси, това е дете бе не сте ли разбрали ? Дори в "Бурунди" полагат грижи правителството за децата си ! Що за коментари тук, Индия, Китай кой бил донор кой не, защо всички мислите, че светът се върти около вас, че всичко е както при вас, само измамници, шмекери и престъпници навсякъде така ли бе "умници" ? "Проsт народ - слаба държава" и за тази поговорка нямате мозък за да я разберете ! Нямате нищо общо с цивилизования свят.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Дано и тази фондация Павел Андреев да не се окаже като HelpKarma. Сега видях в разписката, че са ми удържили допълнителни 5% за обработка на плащането.

26

то и Китай

преди 2 месеца

е огромна държава с огромни мегаполиси и чисто статистически стават огромен брой "донорски ситуации" ама... имат закони и работеща съдебна система и никой не плаща за нов орган от Китай! Мой съсед преди много години беше на ексурзия до Пакистан за бъбрек, за 30к долара. Приели го и на следващия ден "случайно" се появил орган и го оперирирали! Дано не съм прав, но вероятно сега се събират пари да затрият здраво дете...

25

НЯМА НУЖДА

преди 2 месеца

До Анонимен Донорска ситуация с БЕБЕ?!?!?

24

Анонимен

преди 2 месеца

Никой никого няма да убива. Просто в тези огромни държави, с огромни мегаполиси , чисто статистически стават огромен брой " донорски ситуации". Възможно е и да дават пари на роднините, но това което пишеш е ЛЪЖА!!!!

23

НЯМА НУЖДА

преди 2 месеца

ДА ОДАТ В бхарат И ТУКА ИМА ДОСТАТЪЧНО БХАРАТСКИ БЕБЕТА ЗА ПРОДАН.НО НЯМА ЛЕКАР, КОЙТО ДА УБИЕ ЖИВО БЕБЕ ЗА ДА СПАСИ МЪРТВО.

22

Анонимен

преди 2 месеца

До ФАКТ Това ме подсети как преди години мой познат замина за Индия за бъбречна трансплантация. Бъбрек намери почти незабавно - май си прав.

21

ФАКТ

преди 2 месеца

Дали си давате сметка, че е много вероятно да затрият здраво дете от низша каста в Индия, за да трансплантират на здравото? Само в Индия ли имат болници и лекари? Само там ли извършват трансплантации? Естествено, че не, но Индия и Пакистан са лидери в платените трансплантации, нищо случайно няма...

20

ина

преди 2 месеца

Нали на всички ви е ясно, че такива "лечения" в Индия са търговия с органи?

19

до 11

преди 2 месеца

Мъж си само по хромозоми, по поведение си лелка в перименопауза. Както и да е, дарих, но нямам никакво намерение да представям точно на теб доказателства. Вместо да пожелаете на момиченцето късмет, вие сте оголили зъби. Защо? Не сте ли чували, че настроението/енергията са дори по-важни от парите в толкова критични моменти? Обвинително сочите с пръст, тупате се в гърдите какво сте направили... това е недостойно и вредно поведение.

18

стига истерии!

преди 2 месеца

13 до 16 Аз също дарих преди малко, злобар4е непоръбено. Сега какво ще поискаш, сертификат за доказателство? Откъде се взехте такива... дано не сте от семейството на детето!

17

до 18

преди 2 месеца

Ще ме извиняваш за което, но войната в Украйна, в която на ден умират по няколко деца, е доста по-сериозна новина! И о да- дарих за милата Амая и парите ще ги съберат.

16

KALki4

преди 2 месеца

Молба до рекатора на уеб сайта.Моля сложете новината на челните позиции!Стига сме чели за Зеленски, Украйна, Нато, Пеевски и рогоносеца Кирил Петков.Бъдете съпричастни и категоризирайте новината в ТОП.

15

Хах

преди 2 месеца

Дарих вчера малка сума, имам в семейството такава трагедия и болката е неописуема. Дано всичко мине успешно и детето да порасне голямо и щастливо.

14

до 13

преди 2 месеца

Дървен философ, скрий се! Парите ги събрахме почти. Айде МАРШ!

13

KALki4

преди 2 месеца

Мили хора, моля Ви дарете средства кой, колкото може за това малко слъчице! Аз вече го направих. В платформата paveladreev.bg, може по банков превод или чрез електронно разплащане с карта. ПРЕДИ ВСИЧКО НИЕ СМЕ ХОРА, НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ!Само до вчера паричките бяха около 350к лева, а сега са в размер на 633к+.Нека направим това което зависи от нас! Другото е съдбата и борба на Амая...Дай боже всичко да се нареди!

12

Анонимен

преди 2 месеца

1 до 5 По-полека бе, хора. Не знам забележката ми с какво толкова ви ожесточи - нито писах, че няма да даря, нито се отказах да преведа дребна сума. Но никой не е длъжен да търси в гугъл информация за алтернативни начини - идеята е все пак да се улеснят максимално тези, които са в състояние да отделят нещо за детето. Доказано е, че най-ефективно и бързо се събират средства с SMS. Тоест, леснината е от значение. Останете си със здраве.