56

Путин.

преди 2 месеца

Нямали. Да. Се. Роди. Втори. Тодор. Живков. Да. Ва. Набута. Всички. Във. Затвора. И. Белене

55

Путин.

преди 2 месеца

Този. Е. Направо. За. Затвора. При. Баи. Ставри. Той. Е. Сърг. Но. Справедлив

54

Запознат

преди 2 месеца

Посолството одобри тази зглобка която е проводник на чужди интереси, пазарлъка беше изпиране по Магнитски и прекратяване на преследване на Борисов и Пеевски. В замяна Уестинхаус да прилагат сделката за АЕЦ Козлодуй и други подобни които са в процес на реализация. Уестинхаус направиха един,единствен реактор в Финландия и четвърта година не може да бъде въведен в експлоатация поради серия от дефекти. Това е схема за неконтролируеми кражби , всички знаем от кой ***.

53

Анонимен

преди 2 месеца

моля ви се, престанете да разпространявате руска пропаганда извън Раша. За Възраждане не трябва да се пише и да се канят по предавания, защото са паразитна шпионска партия

52

Умен катаджия

преди 2 месеца

тая се търкаля по шосето, кога 20 година протестираха... естествено извън работното време на детския център

51

Alex

преди 2 месеца

ГРУХЧО И НОСОВ БОЙКИКЕВ РАЗБИРАТ ОТ ЕНЕРГЕТИКА, КОЛКОТО ОТ ПРАВО КАТО ДУЛОВСКАТА ДЕСА!

50

Анонимен

преди 2 месеца

Истинските възрожденци преди век са се борили да сме европейска държава, днешните възрожденци под въпрос се борят да се върнем във фашисткото руско царство.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Тия псевдопатриоти да мълчат и да си четат руската преса сърбайки борш и сельодка

48

Анонимен

преди 2 месеца

искрено и от сърце мразя възраждане. Предимно заради русофилията, изказа и лъжите на Костя Копейкин и изключително противното му лице. И не, не съм евроатлантик, ама разпознавам простотията като я видя, а Възраждане са море от екскременти направо

47

Коце

преди 2 месеца

Вова Шаломович и неговите приятели руските олигарси Авен,Чорни,Милер,Ротенберг, Абрамович,Микелсон,Дерипаска, Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Говорит Москва

45

Анонимен

преди 2 месеца

руските говорители пак джафкат

44

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е политическо решение и вносителите трябва да подлежат на съдебна отговорност!

43

Селянина с колелото

преди 2 месеца

Тотална забрана на всички Партии. Всеки да хваща пътя, кой от къде е дошъл.Референдум за парламентарна република и режим като в Китай.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Няма по-необразован и по голям кратун от русофила. Смешното е, че 90% от тях не са стъпвали в Русия, не говорят руски и не познават руснаци. За това са и русофили..

41

Селянина с колелото

преди 2 месеца

Американски реактори, токът 1000пронцента скъп. Стягайте коланите, ще падне голям глад.

40

Обективен

преди 2 месеца

Където и да ги пипнеш "сглобката" ,все изплува корупция и шуробаджанащина. Заробват бъдещите поколения да плащат това,което днес най-безочливо крадат. Но рано или късно ще дойде денят на страшния съд и мафията в това НС ще си плати.

39

Незнам

преди 2 месеца

Защо повечето народ като чуе за Костадинов го свързва с Москва??? Нито един няма доказателства,че Костадинов взима пари за руска порапаганда,докато вашите центаджии и евроатлатически партийки от клуб есес СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА НИ АБСОЛЮТНО ЗАДКУЛИСНО!!!ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ И ИНФОРМИРАТЕ ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЦЕНТАДЖИИТЕ И ЕВРАЦИТЕ,ЧЕ 2027 ЛЮБИМИТЕ ЦЕНТОВЕ И ЕВРА ЩЕ СЕ СТОПЯТ В ДИГИТАЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА ЗА УЖ ПО ДОБЪР ЖИВОТ НО ТОВА ПАК КРИЕ ДОСТА ПРОТИВОРЕЧИВИ ФАКТИ!!!

38

бл.134 в Zап. парк

преди 2 месеца

Супер сте , нали?

37

Анонимен

преди 2 месеца

Преди няколко години си купихме два нови реактора за 3 милиарда, сега ще ги подаряваме на Украйна, за да може да си купим такива за 30 милиарда, ама демократични. Същото като с бтр-ите. Подаряваме 100 на Украйна дето не ни трябвали, ама купуваме нови 100 за 2 милиарда от американците.