28

Анонимен

преди 2 месеца

Тази на снимкат бая голяма гуша отпрала!

27

До 26

преди 2 месеца

"...да не те удари някое тромбче от злоба..." Ти съвсем си изперкал, братче! Нивото ти е на дете от детската градина. Затова явно се обръщаш към всички с "чиче".

26

Анонимен

преди 2 месеца

антиваксъра не издържа - става все по злобен - чак те съжалявам чиче - по-полека я карай да не те удари някое тромбче от злоба - аре сполай и слагай маската ТИХО там в ъгъла на забравата

25

АХОЙ, ВАКС КРЕТЕНИ

преди 2 месеца

Ахооооой платена вакс тротинетко. Колко бустера си наби днес? Не си ли още? Търчи бързо и заголи ръкава ,че ти изветря Фъксинката и няма да можеш да прегърнеш баба си.

24

Макса на Овчедушието

преди 2 месеца

Пак снимка на БАБА ГИЧКА - ТРОЙНАТА ГУША. Маската *** ОВЧЕДУШИЕТО.

23

Златена

преди 2 месеца

Искам всеки ден да ни пускат възрастната дама с маската - направо ми е удоволствие да слушам/чета оплакванията и писъците на антимаскърите като я видят

22

Анонимен

преди 2 месеца

Ахой, общество НЕлюбимо антиваксърско! Пак ли викове и писъци - голям страх от една маска - брррр. Пъзльовциии

21

Анонимен

преди 2 месеца

А пък ваксинирана Австралия има 1500 нови случая.

20

А какво да кажем ние

преди 2 месеца

Неваксинираните??? Е, живи и здрави сме!!!

19

Вчера, Киро Умното

преди 2 месеца

(ама не чак до там) говопреше за *МУНМУРАНДУМА*! Това е клип, който вчера го пуснаха по ТВ "СКАТ". В него, Киро EHTEЛEГEHTA няколко пъти го каза, а чак накрая го каза и правилно.

18

Кунчо Бустера

преди 2 месеца

Утре за снимка покажете ваксоман в пълно химическо облекло.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Света Гуша отново изгря на олтара на ковидяните- ваксинисти! Кланяйте се на чудодейната маскирана ваксинирана икона, изречете свещена молитва към бог Ковид и се поклонете доземи на светица Гуша. Покайте се, че не сте се бустерирали навреме и бегом към ваксапунктовете, за да получите доза ваксинален елексир!

16

Трибунаааал

преди 2 месеца

Хи хи хи, тая овца отдолу за 3 години нищо не е разбрала, хи хи хи. Ковид-зомби.... Хи хи хи

15

Ваксинираните

преди 2 месеца

С ваксинирането не сме чак толкова зле, както го представят. Говорят за 30% ваксинирани, но включват и децата, които не се ваксинират, включват и като неваксинирани тези около 3 милиона български граждани в чужбина. Реалният процент на ваксинираните е около 60% от живеещите в България хора на възраст над 20 години и 65% за тези над 30 години.

14

Анонимен

преди 2 месеца

За пореден ден новите случаи са повече от излекуваните - 19 нови случая и 4 излекувани.

13

За ваксохолиците

преди 2 месеца

Какво точно направихте, когато ви казахме, викахме от покривите, казвайки ви НЕ, не го правете?.... Как се чувствате, като вече знаете, че толкова много хора са имали лоши последици и дори са починали след ваксината mRNA Bourla, Bancel, Weissman и др. и че имате това в себе си, което прави шипов протеин клетъчно 24/7 до края на живота си? Няма доказателства, които да опровергават това. Нямате представа сега какво ще се случи по-нататък, вие, които сте я приели. Ние го нямаме. Как се чувствате, като знаете, че технологията на мРНК и ваксината никога не са били надлежно тествани за безопасност

12

Анонимен

преди 2 месеца

Любопитно ми е кога ще спрат да пишат за фалшивия "вирус", какво трябва да се случи за да стане това?

11

Ужас

преди 2 месеца

Днес вече ужасно се ужасих.Апропо , защо от повече от месец има едни дежурни активни 7-8 хил. случая ? Да разбираме ли, че системата отчита някакви бройки които се добавят към активните случаи , а удобно забравя да смъква бройка от активните.Смешни сте никой вече не ви вярва . Плюхте си на професията журналист , вие не сте журналисти , а платени драскачи!!!

10

Бе, я се озаптете!!!

преди 2 месеца

"....В болнични заведения се лекуват 181 заразени като 36 от тях са в интензивни отделения....." Ей, тия в интензивното, от една седмица са все 36 и не мръднаха! Аман от "МЪРТВИ ДУШИ"!!! (36 : 181 ) х 100 % = 19,89 % В най- скоро време, " МЪРТВИТЕ ДУШИ" в интензивното, ще станат, а и ще преминат границата от 20,00 %!!!??? Говорим за яко точене на пари от Здравната каса - по Клинични пътеки!! Ей, Джурналята, стига сте търчали по Киро *** с изплезени езици!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Страх лозе пази. Ваксинирайте дущи ненагледни, че да не ви стане нещо-