11

Хм...

преди 2 месеца

Работещите в Спешна помощ получавали повече от тези в агенцията за медицински одит. Разбираемо е-едно е да четеш документи ,друго е да се озовеш при болен който всеки момент може да загине и да се опитваш да го спасиш!Затова няма нито един от тах който да е напуснал одита и да е отишъл в спешна помощ.Едно е да си чиновник,друго да си лекар!

10

размисъл

преди 2 месеца

Линейка някакси може да се купи.Обаче лекар-трудно.Значи първо следване медицина- 6 години и после специализация 4 години-общо 10.А медицина никой вече не иска да следва! И който завърши-със всички сили бяга от България!И не само заради заплатите.След завършване трудно се специализира.А и спешната помощ е трудна за работа-Отиваш при тежко болен и то сам!Ако си в болница или ДКЦ все някой можеш да викнеш да ти помогне.В спешна помощ обикновено си сам!Затова работещите там са малко!

9

Петя

преди 2 месеца

Е може ли да са толкова ***. Жената, която се е обадила е казала, че болната не може да говори още от детска възраст.Това си е направо убийство да не пратят линейка.

8

1262

преди 2 месеца

Тя линейката не е била изпратена, защото я е нямало, не е била там, а някъде на адрес. Както казва по-долният автор къде по-напред. Такива случаи тепърва ще зачестяват. И да си търсите правата , и да не ги търсите лекари няма.

7

Въпрос

преди 2 месеца

Нашият филиал има 3 линейки за 2 града и 36 села.Кажете ми за кое по напред?Някога към всеки селски здравен участък ако е бил лекарски е имало и шофьор и линейка!За същите населени места е имало още 14 линейки.Значи били са общо 17!Е,сега са само 3!Никога няма да имаме 17.Такива случаи тепърва ще се увеличават-неизбежно е!Разбира се това няма да ви го кажат-не е за всички уши. НО-ТОВА Е ИСТИНАТА!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Линейката не е закъсняла :) Тя никога не е била изпратена! Сега отказват на ромите. Скоро ще отказват и на всички останали. Ако сте чули разговора щяхте да знаете, че служителката се е държала зле с човека на телефона. Докато мъжът беше доста възпитам. Онази, обаче, е разбрала, че е ром и за това решава да не прати линейка. Този случай си е за КЗД. А роднините да си заведат дело срещу служителката и да си вземат тлъста кръвнина! Търсете си правата, защото и по-лоши времена ще настъпят за всички!

5

Да бе.

преди 2 месеца

Защо няма арести за непредумишлено убийство. Пак ли ще се покрие всичко с 50 кинта глобичка.

4

Анонимен

преди 2 месеца

наказват както у мевере с пълна пенсия и 30 заплати

3

Анонимен

преди 2 месеца

Диспечерите на 112 взимат по- малка заплата от чистачка на Софийски публичен дом. Аз им се възхищавам, че още са там, а ти май имаш клиент, сваляй +Ч!@Ч.

2

Анонимен

преди 2 месеца

В новините по телевизията казаха, че диспечер е била някаква жена, която дори нямала право да изпълнява тази функция.

1

ПОЗОР!

преди 2 месеца

Затвор трябва! Това е измиване на ръце!