6

Анонимен

преди 2 месеца

О да, нека да ви кажа, какво ще стане. Ще сложат някой мухлярник, да ръководи комапняи, прилагаща "услуги на местно ниво", а реално сървърите ще са си пак AWS, ама така ще го направим, че да си мислят, че всичко се случва "на родна почва". Това е стъпка 1. Стъпка 2 е, да кажат, че е за "Защита на системата" Стъпак 4,5,6 ще ги измилят и накрая Profit.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва се цоца. Някои нации така живеят.

4

Хххх

преди 2 месеца

До 3Отдаван е така...ти за какво мислиш че всяко имбецилскоеврогейско правителство ръкопляска на дзеленитеимбецили зашото им дават възможност да дерат повече пари от работещите...никой не използва тези пари ни за климата ни за екология....това е бездънен източник на приходи...за това се толерират зеленитепедерасти повечето от които не са засадили и едно дръвче няма значение че се водят дзиленигьотверени

3

До 1

преди 2 месеца

Гледам си фактурата за ток в Испания 70 евраИщ.Изхарчил съм 30 евраток.Дригуте 40 евра са зелена такса,такса пренос,такса обслужване,такса електромер,такса за подръжка на ел мрежата и още и още.

2

АнонимеН

преди 2 месеца

АМА КАК ЗНАМ ПУТИНИСИО ПРОКЛЕТА, ЧЕ СИ ТИ НА СМЯНА!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Без такси ама друг път, в ЕС са царе на таксите и митата, примерно една кола в САЩ ако е 30к долара тук идва на 50к евро, преди бяха по 30к евро ама сега вече се не трае!