30

Анонимен

преди 3 месеца

Ало БТВито ли е. /Не, Днес е. /Е вие си знаете.

29

Нео

преди 3 месеца

Погледнете в някой ресторант някой пъпчасал самосвал - програмист с някоя доста финна и наджукена , последния път като го видях се изсмях и понеже стана спречкване се наложи да му строша няколко зъба и капачката на улицата на програмиста, приятелката му го заеба от страх и избяга пеша и си хвана такси , това е любовта на живота на програмистите, в реалността не са годни за да си вържат и маратонките.

28

Нео

преди 3 месеца

До 31 коментар Как да нямате жени , не малко наджукени ви харчат заплатите за парцалки и почивки , а в фитнеса се смеят , чв приятеля им е програмист по професия, но инвалид с живота с болести и разбира се прекрасен за тях в леглото защото не му става , единственото за което ставаш временно е да поддържаш някоя татуирана фитнес особа прищевките и , след което ставаш на тор ти си нищо , драскач на клавиатура.

27

Нео

преди 3 месеца

До 26,27 коментар Днес кажат 3 нови самолета с интересни бежанци от затворите в Брюксел и Австрия , вземете вазелинче за жените си , и взимайте по една метла да метете до креватите защото бежанците са с бради до колене и ви стане космато програмисткото жилище.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Голям смях, Запада, ах запада, и той е грамотен колкото истока,:))

25

Анонимен

преди 3 месеца

До маалатъ : знам 85 годишна, дето се развлича да учи джаваскрипт, защо за 65 годишната да е невъзможно?

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Нео 24 : Ех, слугинска злоба. Нали знаеш че нищо не зависи от теб, и ти не си тоя който казва как живеем? Знам, не ти се вярва, защото живеем в различни светове, които са толкова далече, че даже не се виждат. Остани със здраве, и вложи енергията си да се пообразоваш, вместо да гориш от злоба и завист.

23

Анонимен

преди 3 месеца

До Нео, жените в товето семейство са провал и описваш тях. Никой тук няма нужда да знае какви са. Очевадно и мъжете в тоевто семейство са провал. Виж се какъв червей си :) Ненужен. Трупен. Разкарай се от континента. Не ставаш :)

22

Анонимен

преди 3 месеца

Че кои са на първо място в ЕС ?

21

маалатъ

преди 3 месеца

Е, вие искате от 65 годишна баба, в най-бедната държава от ЕС, която се бори ежедневно за физическото си оцеляване да притежава умения на начален програмист???? Абе вие друга рабата немате ли, че съ занимавате с глупости????

20

Анонимен

преди 3 месеца

До Нео : Не от супермаркета, ако това питаш. Част от нещата сам си отглеждам, друга част купувам директно от ферми и мандри, на които се доверявам. Остави, не е за теб.

19

Нео

преди 3 месеца

До коментар -19Абе догиталнкте хора ти като не ядеш ГМО откъде пазаруваш ??? Да не би да имаш прасе в кухнята или някой ти доставя чисто месо ? Всички дигитални ИТ сте с големите кореми , увредени стави , и пъпчасали , та ти няма да доживееш нищо защото един обикновен човек в Сибир живее до 90 без лекарства , заради чистия въздух, храна , вода , и не облъчен промишлена радиация каквато има в всички мегаполиси.

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 15 : Ако не си разбрал - буболечките и ГМО са за изхранване на "излишното" население. Тротинетките са за тези, дето не могат да си позволят автомобил. И ..... опасявам се, че ние, хората с дигитални умения, не попадаме в нито една от тези категории.

17

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 15 : Споко, скоро няма да имаш работа и няма да плащаш данъци. Мястото на неандерталците е от другата страна на Средиземно море, така че човека правилно те прати там.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 1 - Нека не говорим от първо лице. Виновните за тези неща са си още живи, в голямата си част.

15

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 10 - Интересно ми е, как ще ме гониш от МОЯТА земя. Не е "нашата". Не си прави грешната илюзи, че щом плащам данъци, ти имаш право върху земите и имотите им. Яж си скапаното ГМО, карай си ел. тротинетката и си гелосвай мустака. Надявам се, бубуте да са ти по вкуса.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До Бил Гей - Сега ще ти кажат, че щом не си минал 100 часа курс за работа с Ексел, значи си дигитално неграмотен. Аз съм работил точно 6 часа с Word ... Повече няма да си го причиня. Да се занимава секретарката.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Ама как - нали уж бяхме с голяма ИТ индустиря и даже сме толкова напред, че 29% от ИТ специалистите били жени ... оууууу! Ясно ясно :)

12

Бил Гей

преди 3 месеца

Как и кой изчисли тези проценти? И какво означава ,,дигитални умения"? Зад тези цифри може да се крият различни неща. За какво всъщност става дума?

11

Ужас

преди 3 месеца

Чакайте дъното ще бъде като приемем еврото с тези ниски доходи,тогава ще е шока.