54

Анонимен

преди 2 месеца

Победа! Урааа! Слава Русия! Победа!

53

Анонимен

преди 2 месеца

А контрола на атлантическия океян кога )

52

Анонимен

преди 2 месеца

А защо няма статия как рускофашистките орди са поели големия на Мисрър Хаймърс край Кринки?

51

Анонимен

преди 2 месеца

До Реалист 52 - Това реалист от реене ли идва, нейде из небесата? Щото при теб явно не е от реалност. Глупостите са в твоите писания.

50

До Ситуацията

преди 2 месеца

Там ви е бедата, че всичките ви представи за война са от вицове, топгън филмчета и ел. игри. А тя няма нищо общо с тях.

49

Реалист

преди 2 месеца

До123. Глу.пости си написал. Нищо нямаше да свърши преди на масата на преговорите. Нито ще свърши и сега. Пу т лер винаги е искал да подчини цяла Украйна и много скоро щеше да намери повод да продължи войната. Ще поживеем и ще видиш, че и сега, след евентуално примирие, русия пак ще намери повод да продължи. Нищо чудно и към други държави.

48

Сибирстан

преди 2 месеца

Ей, много селца завзеха "могучая". Естествено, след месеци мъки и огромен брой жертви. Ама те са така сибирските ушаннки още от времето на ВСВ. И тогава, дори при победните им операции, са давали по 5-6 пъти повече жертви от германците.

47

123

преди 2 месеца

До Мир не война! Пак ще седнат на масата, само че Русия като е прекосила 20-30% от земята на Украйна. И ще иска повече, и ще и дадат повече! Язък за хората и за близките им, които ще ги оплакват и никога няма да простят. Всичко можеше да свърши преди да е започнало, на масата за преговори.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Отбиват дръжки, онзи ден бяха останали неколцина наркоси които се бяха изпокрили по мазетата. Явно руснаците и тях са изритали. Или са ги изловили като ми шоци.

45

да

преди 2 месеца

бавно, постепенно става прочистването от укрофашисти...следваща спирка Одеса - исконен руски град, върнат ли го, останалото е анклав, без излаз на море и работата загрубява!

44

Тея дето

преди 2 месеца

Се радват тука да пишат благодарствено писмо на майките и на съпругите на клетките груз 200, то като тръгваш на война най-малкото трябва да оборудваш хората, *** какво значение има живота на няколко крепостни? Важното е властта и мангизите да бъда запазени за "наш'те ора" - Урааа

43

Анонимен

преди 2 месеца

Май гледаме ефекта на доминото.След Авдеевка,Кримки Победа.Ласточно и още няколко населени пункта.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Селото има ли птицеферма?

41

Завладяно село

преди 2 месеца

С цената на 500 загинали млади руснаци, колкото за 5 села мъже, екстра 1 за 5. А дядките продължават да кусат хайвер на яхти за стотици милиони... нищо нередно няма в сделката

40

Ситуацията

преди 2 месеца

Имаше един виц, как баба меца подгонила зайо байо! Зайо скочил през едно чаталесто дърво, меца след него! И се заклещила......

39

Беден русофил

преди 2 месеца

Поне руските победи, малко да ни зарадват живота!

38

Дядо Щукар

преди 2 месеца

До ЮЛИЯЩо за неадекватност! Я по-добре се занивай с нещо,дето не изисква толкова мисъл. Явное геополитиката е голяма лъжица за малкатките ти свити устенца.

37

ъхъ

преди 2 месеца

Тъй ще е тя. Няма САЩ, няма НАЦО. Нещата за Хунтата отиват към приключване. Пък не се знае и с големите евроатлантици из ЕС какво ще стане.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Значи Путин е кмет на селото?

35

Ельоменат

преди 2 месеца

*** цялото или само 3 къщи? Тези паляци губят по 16к жертви за по едно село.