87

Анонимен

преди 3 месеца

До тука гусин фил на Биден!Русия може винаги да прати Посейдони,до която точка на света иска!Посраните наввсякъде по света Щати,бити в Сирия,Афганистан,Виетнам,Корея и в Усраина,имат пълното право да треперят!

86

Руя

преди 3 месеца

Тоя изр...д от много блъскане в главата тотално е откачил.

85

Анонимен

преди 3 месеца

до 76 Аз по-болен мозък от теб в този сайт не съм виждал. Значи братята Кличко са поръчали да убият боксьорът от ЮАР Сандърс, защото нокаутирал малкия Кличко??? Кой те изтърва от Карлуково ве, мен?

84

Аноним

преди 3 месеца

Дайте дайте дайте дайте дайте

83

стига бе

преди 3 месеца

И какво ще направят с тях? Искат гъба над Киев ли? Не мога да ги разбера тия укрофашисти.

82

тука

преди 3 месеца

Тук професорите ще пускат Посейдони към Ню Йорк. Първо Посейдон-а няма как да стигне до Ню Йорк. Второ такава атака няма да има. Само в Ню Йорк живеят над милион и половина руснаци. Нали на повечето деца от политическата върхушка в Русия децата им бачкат в Манхатан. САЩ са висока топка за Русия все още! Най-вече икономически, а и военно.

81

Анонимен

преди 3 месеца

до Генерал ХАЙМАРС -Да така е завчера 65 рашиста до Валноваха а днес 50 до Кринки с касетъчни бомби .

80

Анонимен

преди 3 месеца

До Го им, когато пишеш "слава" на един МАСОВ УБИЕЦ, нормално е да ти пожелая да пyкнеш! Това не ме прави злобен и не знам какъв си, просто срещу терорист така се действа

79

Анонимен

преди 3 месеца

До 77, най-големия майтап е когато копейка почне да размахва ядрени оръжия на хартия по форумите, но не и в реалния живот! Ами няма само Расиата ядрени оръжия, така че не може и да ги използва, защото резултатът няма да бъде победа за Расиа, а равен резултат! И то не просто равен, а 0:0 - пълно зануляване!

78

плашите гаргите

преди 3 месеца

Докато САЩ държат Китай за топките Трета световна няма да има. Путин сам каза и ясно разбира, че война срещу цялото НАТО няма как Русия да спечели. Ще брани само територията на Русия ако я нападнат, но няма да тръгне напред и инч. Има 5 Велики сили, 3 от които са в НАТО. Русия и трябва другата Велика сила - Китай. Да, ама китайците нямат интерес от глобален конфликт. Първо защото държат доставките за двата основни богати пазара - САЩ и ЕС! За световна война на Русия и трябва още една Велика сила

77

Го им

преди 3 месеца

Виждам колко много са озлобени и жлъчни поддръжниците на фащ и *** и разбирам че това са хора неуспели в живота аутсайдери реваншисти или дошли от село в града наскоро,слава на Путин и Русия

76

Анонимен

преди 3 месеца

до 76 Приказваш пъъълни тъпотии. Та нали след като Кори Сандърс нокаутира Владимир Кличко на следващата година Виталий Кличко се би с Кори Сандърс с цел само отмъщение и го смля от бой??? Това беше една от най-великите гладиаторски битки в бокса Виталий Кличко- Кори Сандърс. И след като отмъсти за брат си защо им е на братята да искат Сандърс да умира ве, кравар? А?

75

Анонимен

преди 3 месеца

Нали искахте да бесите руснаци, а сега ревете?

74

Анонимен

преди 3 месеца

Еми, често казано руснаците сами са си виновни. След такива изказвания този би трябвало да бъде убит. Така щяха да направят американците ако някой иска оръжия за да обстрелват американски военни бази и складове. Кличко се чуства недосегаем и затова иска още оръжие. Нито той, нито брат му ще бъдат мобилизирани в армията и ще загинат. Да не говорим, че двамата имат връзка с мафията - още си спомням как застреляха един боксьор от ЮАР, който нокаутира малкия Кличко.

73

Анонимен

преди 3 месеца

до 68 Че за какво сме им ние въшкарниците на братушките? А, могат да ни бомбят от разстояние ако при такъв конфликт излитат от наши летища военни самолети да бомбардират Русия. Тука съм съгласен. Иначе не виждам друга причина

72

анонимен

преди 3 месеца

ей такива нахални просяци са тия!..дай, дай, дай...къде са ваште оръжия бе, калпазани - руснаците построиха и направиха всичко там, вий се обърнахте срещу тях! сега каквото сте дробили, туй ще сърбате!

71

Анонимен

преди 3 месеца

До 62, aре бе копейко, нали все ни се заканвате как след Украйна, руските орди щели да нападнат Европа... Ама иначе американците не искали мир... Диктатора не спира никъде, докато не бъде спрян! За щастие уроците от 1939г. са научени, и номера ви няма да мине!

70

Чавдар войвода!!!

преди 3 месеца

Да и пак да!Нека Света да загине,но един ррушняк жив да не остане!Нека всички да загинат,нека аз да ппукна,нека децата ми да иизгинат,нека внуците ми да уумрат,нека!Но и пак но!В този Апокалипсис ще бъдат уунищожени всички бблядьове ррушняшки,бре!Това е истинската цена за това щастие и тя си заслужава напълно!Какво тук значат някакви си 8 млрд.хора,след като няма да остане жива бблядь проклятая??!!!Ще остане само бункерния МЕГАиизрод ппуткин,но за около месец повече от останалите!Ммрете ррушняци

69

Анонимен

преди 3 месеца

До Не е истина....щял да отблъсква...хаха я си виж БТРите

68

Анонимен

преди 3 месеца

Генерал ХАЙМАРС днес прие парада на две роти да Кринки и ги изпрати на вечна почивка .АМИН !! Много му харесва на Генерала да приветства строени кацапи .