223

Анонимен

преди 2 месеца

Смърт на фашизма!

222

rambaldievskievich

преди 2 месеца

До Анонимен 220: Само където преди ВСВ и слаед нея избитите от комболшевизма и най-вече от сталинския такъв с решаващата помощ на червената съветска армия са много повече в сравнение с избитите от нацистите (голодомора в Украйна и Поволжието, ГУЛАГ-ите преди ВСВ, ГУЛАГ-ите след ВСВ...).

221

Анонимен

преди 2 месеца

За фашистите съветската армия е най голямо зло, нормално е да има реване и сап оли във огромни количества.

220

Мда

преди 2 месеца

Вова Шаломович и неговите приятели руските олигарси Авен,Чорни,Милер,Ротенберг, Абрамович,Микелсон,Дерипаска, Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

219

Анонимен

преди 2 месеца

голямо празнуване ще да е било

218

Анонимен

преди 2 месеца

Вън руските нацисти от България!

217

Раша ни е враг Н1

преди 2 месеца

Който не го разбира е zле! Искат ни Черноморието цялото!

216

Анонимен

преди 2 месеца

Благодарение на съветската армия днес в България има ЛГБТ общност, иначе цялата общност щеше да е включена в холокоста. Също така и почти целия български народ. Тия които мразят съветската армия, също са спасени от съветската армия. Мразете си спасителите, но не бъдете крайно неблагодарни към тях.

215

Анонимен

преди 2 месеца

ТЕРЗИЕВ ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ДОПУСНА ДА СЕ ПРОВЕДЕ ФАШИСТКОТО ФАКЕЛНО ШЕСТВИЕ НАРЕЧЕНО ЛУКОВМАРШ. ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА ЗАБРАНА НЕПОСРЕДСВЕНО ПРЕДИ ШЕСТВИЕТО НА НАЦИСТИТЕ И НЕ ОСИГУРИ НЕДОПУСКАНЕТО МУ, С КОЕТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА НА КОИ СЪЧУВСТВА.

214

Анонимен

преди 2 месеца

За плиткоумниците ппдблгбт+: Не съм русифил, съветската армия е извършила много лошотии, но коя армия не е ? - Либерал-американската ли, Японската, отоманската, хитлеристката, фашистката, наполеоновата ли ? От армията добро никога не иде, но от съветската армия Европа се е ползвала, защото ако не беше тя, нацистите щяха да избият много повече невинни хора, преди дщнякой да успее да ги спре. Който не отчита това е празноглавец.

213

Анонимен

преди 2 месеца

полската власт в Украйна. Той мобилизира масите с аргумента, че пет века православните рутени, към които принадлежи, са потискани от поляците католици. Казаците провеждат серия военни кампании, които постепенно освобождават Украйна от полска зависимост, но я поставят под руска. Успехите на казаците при Жолтие води, Корсун и Пилавци водят до признаването от страна на полския крал на Хмелницки за хетман на Украйна, но войната продължава, след 1653 1654 г. обаче инициативата посредством контраат

212

Анонимен

преди 2 месеца

Е ,20 български калпака не е проблем.Нищо ново,дежурните ,че и Премянов се изтъпанчил и естествено другарката Светланка и няколко бабки и дядовци.Посланичката с няколко карамфилчета ,скромничко го дава!

211

Анонимен

преди 2 месеца

ПП само така си говорят, за камуфлаж.

210

Христо,горчиво кафе

преди 2 месеца

Таз Мутрафонова - ЛДЛП ( л у д а д ъ р т а л е л к а п у т л е р с к а )

209

Анонимен

преди 2 месеца

БГ.ру цял ден пише за ОЧА и не написа нито един ред за клетата майка, на която варварите откраднаха трупа на сина й!! Гнус!! Гнус!! Гнус!!

208

Анонимен

преди 2 месеца

Мутро,фанова ще отиде ли да поднесе цветя на трети март, на връх Шипка?! Много се съмнявам!!

207

Анонимен

преди 2 месеца

Както се почитат жертвите на комунизма така и на нацизма трябва.Не може само на едните.Нито нацизма искаме да се връща,нито комунизма.Все е фашизъм.Точка.

206

Анонимен

преди 2 месеца

Нали знаете,че в състава на съветската армия е била и украинската?Я кажете какво ви направиха,за да забравите,че Украйна беше близо 70 г. в СССР.Не са паднали от Марс.Ето това ме изумява вече 2 години.Елементарни неща не помнят повечето.На ковид ли се дължи тази загуба на паметта?

205

Мека София

преди 2 месеца

А иначе кметчето можеше да забрани Луковмарш както са забранявали и предците му,но не можел да забрани МУтрофанова да си вее фустата.

204

Анонимен

преди 2 месеца

То празникът ще бъде съчетан 2в1 , и на гибелта на изменниците .