51

1234

преди 2 месеца

То и броят на читавите пациенти е към нулата.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм от другата страна. На мен искат да ми дадат поради липса, но отказах. При условие, че поне 75% от населението в страната, където живея, са ваксани, мутантна кръв със спайк протеини няма да си вкарам. На моя позната на 45 години, също й се обадили да отиде да й прелеят. След месец вече е хипертоничка с кръвно 196 на 100. Преди никога не е имала високо кръвно и тежк към 50-55 килограма - слаба и ниска е. Сега вече е И на големи хапчета за кръвно, както и на хапчета за намаляване на кръвотеч

49

Щирлиц

преди 2 месеца

А броят на читавите доктори клони към нула.

48

Minuva42

преди 2 месеца

дарявал съм кръв над 10 пъти до сега

47

Minuva42

преди 2 месеца

До АнонименАми оказа се, че една проба била невалидна, защото машината им нещо се скапала. Ок - случва се, но след това ме направиха мен луд - накрая след 3 дена и нови проби, но правени в два различни центъра, защото - (така и не разбрах защо), но това което ми остана като спомен - 3 дена ме разхождаха като панаирна мечка. А аз си имам работа, колкото и да ми се иска да им помогна - изпариха ми всякакво желание!

46

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Ся или веднага ...?

45

КРЪВ ОТ ВОДА....

преди 2 месеца

....НЕ СТАВА-----дори и чорба да забъркаш, се искат пари!!!ПЛАЩАЙТЕ РЕДОВНО И ЩЕ ИМАТЕ КРЪВ В ИЗОБИЛИЕ!!!!

44

Анонимен

преди 2 месеца

Пиете, пушите, дрогирате се и се татуирате, е как да ви одобрят за кръводарители? Естествено че ще има недостиг на здрави и нормални хора.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Аз дарявам от време на време, но не много често, защото в моята среда съм един от малкото кръводарители и ако някой мой познат спешно има нужда от кръв, ще ме викнат мен и трябва няколко месеца преди това да не съм дарявал, за да ме одобрят. Просто повечето хора са болни и не стават за кръводарители, а има и здрави, но много страхливи, на които просто им се свиди кръвта.

42

Жиката

преди 2 месеца

Манталитетът на управниците ни -ще ви дойм,нищо че сте гладни и бедни.

41

Анонимен

преди 2 месеца

"Бях удавен в бюрократични процедури" - Вероятно не си бил съвсем подходящ за кръводарител и затова са искали допълнителни изследвания или мнение от други специалисти. При здрав човек и особено ако си дарявал и преди, процедурата е много улеснена и не отнема много време, освен ако не се е натрупала опашка точно тогава от разни акции, които правят.

40

БКП/КПСС

преди 2 месеца

ДОЛИВАЙТЕ Я, С ЧЕРВЕНО ВИНО....ПАРТИЯТА ЗНАЕ ЗАЩО....ХАХАХАААА.....

39

Анонимен

преди 2 месеца

"но не могат да си вземат полагаемата отпуска" - В момента, в който дариш кръв ти дават законова отпуска от 2 дена. Работодатля не може да каже нищо по въпроса. Тази отпуска е по медицински причини и не ти взима от полагаемата ти се годишна отпуска. Вече твое е решението дали ще я ползваш или ще се върнеш на работа още същия ден.

38

Minuva42

преди 2 месеца

Аз няколко пъти правих опити да кръводарявам и дори да стана щатен кръводарител. Бях удавен в бюрократични процедури и ми прахосаха 3 работни дни да обикалям като луд центровете им. Никакво желание да улеснят процедурата. Молят се за кръв, а като отидеш при тях се държат, все едно си им длъжен ти за нещо. Като говорят за манталитет - да си погледнат техния!

37

Хахааа.....

преди 2 месеца

Отиди У Русия---там и кръвта и живота са БЕЗПЛАТНИ!!!!

36

Анонимен

преди 2 месеца

До БЕЗПЛАТНА КРЪВ НЯМА@, може и да има, ако се направи с умисъл за добруването на хората. Сега е само "дайте"! Дайте да разфасоваме близките ви и да вземем органите. Дайте яйцеклетки. Дайте кръв.... само дайте, дайте, дайте! Когато отидете на лекар, пак дайте, но пари. И накрая за какво да даваш, като на теб се гледа само като на ходещ донор на кръв, органи, тъкани, клетки, течности и пари? Няма система, която да работи по този начин. Да я направят в полза на хората и те сами ще отидат!

35

СМЕХ....

преди 2 месеца

КУПИ СИ КРЪВ....НАЛИ ИМАШ ЗДРАВНА ЗАСТРАХОВКА....ХАХАХА

34

БЕЗПЛАТНА КРЪВ НЯМА@

преди 2 месеца

УМРЯ И ТАЯ ДАЛАВЕРА!

33

До Анонимен 18

преди 2 месеца

Тъжно е, че хора като теб съществуват.Толкова простотия на едно място не е здравословна за никого.

32

До Руси

преди 2 месеца

Спокойно и на теб ще ти потрябва помощ някой ден... ще пукнеш сам и без чужда помощ.