59

мРНК е болест Х в ЕС

преди 2 месеца

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/7/7b/IMG01_EXM_DEC_2023.png През декември 2023 г. наднормената смъртност продължава да варира в целия ЕС. В две държави от ЕС не е регистрирана свръхсмъртност: Румъния (-13,3 %) и България (-7,4 %). Сред 25-те държави от ЕС, в които е регистрирана свръхсмъртност, най-високи стойности се наблюдават в Словения (21,3 %), Австрия (20,7 %), Естония (20,0 %), следвани от Германия (19,3 %), Дания (19,0 %), Нидерландия (18,5 %) и Словакия (17,1 %). Повече ХВВ бустери повече болест Х и смъртност.

58

Наблюдател

преди 2 месеца

Някой дочете ли въпросния пасквил? Заглавието и подзаглавието са достатъчни. Ограбиха едни почти 3 години от живота ни. И продължават да ни занимават с измамата на века /до момента/. Вероятно ще доживеем до следващата измама на века, понеже не сме от набодените блееещи, муучащи и груххтящи, кудкудякащи конформисти, верижно набодени, доверили здравето си на "експертите".

57

въх

преди 2 месеца

Точно обратното ,България е с мнус 6-7 % смъртност !Защото не се набодохме с тези бъ.ркочи,румънците също!

56

Овце

преди 2 месеца

Последен напън да се бодете, че бъркочите се вкиснаха. Пак плашене, с цел някой да се излъже и да се набоде. Умнокрасивите защо спряха да се бодат след втората доза или след третата, м? Айде търчете за бустери, овце такива!

55

Анонимен

преди 2 месеца

България е страната с НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДАЛАВЕРИ, заформили болниците, сега наричани още търговски друежства. Как се подава киспорода и как е бил подаван на тежко болните?

54

Анонимен

преди 2 месеца

Само дето в България не живеят 7 милиона човека, а някъде под 4 милиона (плюс 3 милиона в чужбина) и процента на ваксинираните нараства на над 50%, а ако махнем децата, които не се ваксинират, реалния процент става доста по-висок.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Само като чета коментарите за Ковид от *** и ми става ясно защо бъгарете са последни по всичко. То бива глупаво племе но вие сте неземно глупави индивиди. Основно турбо-провинциалисти де но то в Бг 95 % са мега селяни включително и мнозинството софиянци.И парите които се окрадоха последните години не помогнаха и грам да мръднете милиметър напред.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Гарантирано от Боко-тиквата който каза ме се е справил отлично с пандемията и ги *** с 200 западняците. Българите кухи си избират по тяхно подобие лидер.Класика брат!!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Ново двайсе: били сме най-зле по дигитални умения. Затова ли двама десетокласници хакнаха тотото и си приписаха по няколко милиона да се пошегуват само.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Чета в новините, че България е все най. Най-голяма инфлация, смъртност от ковид, нещастна нация, застаряваща нация, бедна в ЕС. И от всичко това най ми става смешно, че явно се страхуват от най старата държава в Европа устояла и устоява на всички нападения по интелигентен начин. Ние сме навсякъде, не затваряйте очите си.Победили сме толкова велики сили, които не изброяваме от приличие. Но всеки ги знае.

49

Вирджиния, щатът

преди 2 месеца

Дано поне ви плащат за фейк пропагандата.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Тази статистика е фейк понеже не можа да се докаже че починалите са починали от ковид а са починали с ковид. Това е все едно ако някой починал е имал пъпка да се каже че починалия е починал от пъпката а той да е имал и кенсър.

47

Аз

преди 2 месеца

Че смъртността от ковид в България е минимална. Това означава, че на други места си е направо нищожна... Пък и статистически колко смърти от други неща ги писаха за ковид, то направо щеше да е смешно, ако не ставаше въпрос за болести и смърт. Супер гнусно е да манипулират хората с такива неща!

46

Анонимен

преди 2 месеца

И кое е лошото в случая. Ковида поразреди малко глупаците. Изобщо не е лошо на 5-10 години да удря по веднъж.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Ми нормално, прости хора да вярват в конспирации, а не на науката. Познавам такива, които от глупост умряха и роднините им до днес още вярват че всичко било някаква измама. Колко *** рябва да си да заровиш брат си и пак да вярваш на простите копейки.

44

Анонимен

преди 2 месеца

"Копейките от Възраждане" (както ги нарече един ебил) няма как да "накарат" хората да не се ваксинират. Както и аз, който съм ваксиниран, бяхме против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ваксиниране. За правото човек да вземе сам избора си. Никой не може да забрани на човек да се ваксинира, но се водеше кампания за ЗАДЪЛЖАВАНЕ, което си е живо масово убийство, като се има предвид колко хора пострадаха. Включително и аз, от ваксините. Но друго си е да си го направиш сам.

43

Стефан Кръстев (Цеф)

преди 2 месеца

Писах си истинското име, защото и в мрежата, и в Плевен, доста хора ме познават и ако излъжа много ще го забележат. Ваксинирах се 3 пъти с Модерна. Сметнах, че рискът от ваксиниране и ковид е еднакъв. Един вид - експеримент за науката. Понеже бях претърпял 2 инфаркта, живея много здравословно, за състоянието ми обаче съм в чудесна форма. По-силен от много здрави на възрастта ми. Тренирам. Нямаше друга причина освен ваксината за третия ми инфаркт.

42

нормално

преди 2 месеца

благодарете на копейккат и на иззродддите от иззражданнее които се ваксинираха но караха другите да не се ваксинират, целта им е да унищожат България и българите това им е спуснато като директива от кремъл още ли не го осъзнвате

41

Анонимен

преди 2 месеца

Да, но пък се спасиха от световния заговор срещу тях и не се набодоха с отровните ваксини. Ганяяя умира с достойнство, без да се поддаде на конспирациите срещу него.

40

Анонимен

преди 2 месеца

На модерaторчето такава клетва му натъкмих, че внуците му ще помнят кога е трил коментари без причина.