71

Аноним

преди 3 месеца

Безсрамник алчен заблуждава просто се чудя кой му вярва Вън от парламента

70

Анонимен

преди 3 месеца

Христо Иванов и Наьо Тицин са говорители на неграмотния пишман-политик Киро просто. И двамата са гола вода.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде, да не припомняме на какво дередже бяха ДБ. Първо се прилепиха до ГЕРБ, за да се поотлепят от дъното, после с ПП алабала с президента. Сега са патерица на червените некадърници от ПП. ГЕРБ като първа политическа сила са в правото си, да си подбират кадри от която искат партия, но кадри които могат и знаят как се управлява. ДПС е стара партия с голям политически опит, представена в Европарламента. Членка на Европейския либерален съюз. Никой не споменава ПП,ДБ в ЕП.

68

Анонимен

преди 3 месеца

ПП от началото на мандата си е направила едно голямо нищо и продължава само да рекетира, пълен провал вижте какво става по улиците, Габриел е добър пример за добро и последователно политическо управление.

67

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Шарлатани оставка Вън от парламента добрахте се до властта с ала бала с машините бяхте много гладни и грабите бързо жадни явно кой гласува за вас отсега нататък

66

Анонимен

преди 3 месеца

Оставка и избори. Или се страхувате от избори защото няма да влезете в следващия парламент другарю Иванов.

65

иванов

преди 3 месеца

Господин Иванов, Пеевски вече може да говори всичко, вкл. и "безвкусни пошлости", и да, пошлости са. И да, бесен е, защото е пренебрегнат. Но... вие му позволихте всичко, практически ВСИЧКО. На него и на Борисов. Съгласете се, че безвкусна пошлост е Атанасова в КСъд. Но вие не се погнусихте и подписахте, както и я прегръщахте и поздравявахте. И вие лично. Сега си сърбайте попарата.

64

хаха

преди 3 месеца

Всеки път като видя физиономията на Христо Иванов, ще си го представям в скута на Пеевски с мазно турско кафе

63

Ангелина

преди 3 месеца

"Голям умник " си Хр. Иванов- те бяха "твой скрит партньор" преди ,иначе с ГЕРБ винаги са били "открит - скит партньор" по време на цялото управление на ГЕРБ ,макар и да бяха "уж невидими" ,като при теб преди "сглобката. Няма по- големи *** в НС от теб ,Атанас Атанасов и "Цончо" от Възраждане ,които сте на "показ" . Иначе и достатъчно безмозъчни представители на ОПГ от Северозападна България тип "чехълче" от средите на мафията. .

62

А те в момента

преди 3 месеца

са открит партньор, вярно. И какво ще им попречи да го направят?

61

Сами си ги избрахте

преди 3 месеца

Сами си ги избрахте за коалиционни партньори. Тумба-лумба, евроатлантизъм, грантове от Посолството. Каквото си постелеш, на това ще легнеш.

60

Нищо ново

преди 3 месеца

ДПС винаги са били скритият партьор на ГЕРБ. Въщност изобщо не е скрит, но така се казва. Не искат министерски постове, задоволяват се със зам. министри и зам. областни управители, но си получават своето. Докато управляваше Бойко винаги са гласували за бюджета на ГЕРБ. И Христо Иванов това го знае. Сега вече направха с ПП-ДБ-ГЕРБ евроатлантическаат сглобка. Н'агъл е Делян Пеевски, но знае, че без него не можете.

59

БАЧКАТОР

преди 3 месеца

Хр.Иванов е виновен ДПС да участват активно във властта.Той искаше тяхното участие,за да се приемат измененията в Конституцията.ДПС успя да прокора да могат хора с двойно гражданство(разбирай от Турция)да участват във властта.Ако това не е предателство,здраве му кажи.Когато Хр.Ив.говореше за промяна никъде не се споменаваше за такава промяна.Сега да реве е безсмислено.Да не би да не знаеше,че с мутри не може да заиграваш.

58

Анонимен

преди 3 месеца

На тоя ще му се пръсн ризата от евтините кюфтета

57

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Много нагъл станал лодкаря забрави ли че с дпс гласувахте промените в конституцията тогава какво беше няма ден трудов стаж този кои гласуват за тези шарлатани позор сте разрушихте държавата за обогатиге себе си

56

Бг.

преди 3 месеца

Лодкарьо,времето се оправя так че качвай се на някоя ладийка , навивай панталоните и си е б. Авай майката,а като те гледам как наддаваш телесна маса скоро ще надминеш Шиши

55

Анонимен

преди 3 месеца

Запада не ви иска вече. Разкрихте корупционно-измамническия си политически характер. Слугувате и се унижавате навън, за да ви оставят да овладеете корупцията и регулаторите.

54

3737

преди 3 месеца

Ристьо що бре сте толкоз нагли? Явно и Галя вече ви обърна гръб. Габриел вчера след срещата с посланиците беше доста наперена. Бързо дойде краят ви Ристьо.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Ристооо , отивате в НЕ БИТИЕТО !

52

Анонимен

преди 3 месеца

Прав е Президента :ШАРЛАТАНИ !