26

Математик 2

преди 2 месеца

365.25 х 4.6 = 1680 дни

25

---

преди 2 месеца

Скачайте да слагате улица на името на тоя.

24

Анонимен

преди 2 месеца

До Второкласник . И за трети клас даже мога да реша задача. Трябва някак да си сметна хонорара, който е пропорционален на интереса, който защитавам. Сигурен съм, че журналиста писал статията е на твърда заплата и не му трябват такива специални умения.

23

Второкласник

преди 2 месеца

до 23 Ти си бил и математик бре! Браво, адвокате!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам кое ти е забавно. Претендираш за математически знания и говорим вече за точна наука. Обаче ще получи 99 % верния отговор. Няма верен отговор. Ако 12 е равно едно. 1 делиш дванадесет на десет и се получава 1,2, умножаваш по 6 и се получава 7,2. Т.е. 4 години и 7,2 месеца. Но това са наши еквилибристики.

21

Анонимен

преди 2 месеца

до 22 Остави тези адвокатски глупости...аз не ги разбирам пък...питам те колко са 4,6 години? 4 години и колко месеца ГРУБО. Два или три дни не ги броим разлика. Щото толкова е разликата фактически. Задача за втори клас бе. Как си станал адвокат при това положение?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Ами ще разделиш дните на средно 30,5 дни бе, брачед и ще получиш на 99% верния отговор. Та сметна ли го? Муахахахаа...

19

Анонимен

преди 2 месеца

18 До Анонимен . Не знам. Обясни. Или сметни. Защото се мери в дни, месеци и години. И един месец не винаги е точен брой дни. И тъй като говорим за правен казус/присъда/, в правото има принцип на броене. Ако е в месеци срока изтича в съответния ден на съответния месец, ако е в седмици на съответния ден от седмица, ако е в дни се почва от следващия. И така. Ако този дето е писал статията беше написал и присъда щеше да възникне спор за срока на наказанието.

18

Анонимен

преди 2 месеца

до 18 от 11 И теб питам: Колко са 4,6 години? 4 години и колко месеца? Задача за втори клас. :)))

17

Анонимен

преди 2 месеца

4,6 години- ако четири е цяло число? То 6 пропорционално не е половината от едно. Въобще не го изписвате правилно. Но за да сте коректни в така написаното трябва да знаете, че годината има 12, а не десет месеца и елементарна представа от математика за трети клас. Защо час и половина е час и тридесет минути.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Алвеш в затвора и проституткa ще му докарат надзирателите ако поиска. Неговата е лесна. Ще полежи 2 годинки максимум.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Веждичка, тази бързо се е сетила..само една година е минала от изнасилването

14

Анонимен

преди 2 месеца

до 8 Гледал ли си Ванко 1 при Тото преди година някъде мисля беше. И разправя като влиза в затвора : Влизам аз през портала и всички затворници накачени по прозорците. Имах чувството че съм някаква май...на. Всеки те гледа. Но ако малко им дадеш да си помислят че си уплашен и ще те разкъсат. Искаше да каже че всички са имали уважение към него даже и най- закоравелите затворници. Та дето казваш Алвеш това което е направил за Барселона ще го уважават там, а не като оня смееешник под пост 3.

13

Анонимен

преди 2 месеца

до 10 Какво да го вземат за футболист след затвора като той е почти на 41 години. След затвора ще е поне на 43..какъв футбол какви глупости бълнуваш?

12

Мунчо

преди 2 месеца

Да беше се предал на българските власти!

11

Българин

преди 2 месеца

Оправете си заглавието на 4.5, бе неграмотници.

10

Анонимен

преди 2 месеца

до 1... 4,6 години затвор реално колко месеца са + 4-те години? Щото аз знам. Дай да те видя теб. 4 години и...колко месеца? Задача за 2-ри клас. :)))

9

Анонимен

преди 2 месеца

Дали ще го вземат обратно след затвор? Попопринципно батлите стават мега здрави след затвора и ще е добре за отбора.

8

Анонимен

преди 2 месеца

на роналдо му се размина с онази американка, обаче моното го отнесе корав. няма да го пръснат в затвора, това не сте вие и това не е софияският затвор. този има пари, известен е, ще го гледат като писано яйце, ще си има екстрички, че цъка футболче. тази за да не вземе парата и да го остави да си живурка може наистина да я е насилил. може да е искала само да му дудуха па той да и го е набил в кафевото оче. срам голям.

7

Анонимен

преди 2 месеца

като не платиш на компаньонката го водят изнасилване