52

Споко

преди 2 месеца

В БГ не само бежанците и ромите, ами и тази рисувана жълтурана си правят квото искат! Бате Христо е показал балкански нрав и така требе! Бегай у Люксембург така да се правип на интересна! Ще те върнат веднага в Гуанджоу!

51

Курти

преди 2 месеца

Защо се правите на утрепани? Стига вече с тоя "Нотариус" , на всеки му стана ясно ,че няма да излезе нищо и скоро разследването ще се стопира . Няма полза да се рови в мръсните дела на държавата и техните верни служители , министерства , политически партии , съдилища , болници и всичко останало ... един дол дренки , мафия . Стига вече!

50

Анонимен

преди 2 месеца

Беше. И други ще има в минало свършено време

49

Анонимен

преди 2 месеца

Днес им гледам мутрите на тия тричките - Хазартова, Истмабулска и Куцата, и си давам сметка какво блато е кривосъдната ни система!

48

Лукчо

преди 2 месеца

И професионалистите убиват от първия път от стандартните 25 м с пистолет,а не от третия път."По-скоро финансов е мотива" е типичен израз,когато се преплита с любовен.Само че на 50 години мъжете се кротват и спират да търсят "десерти" за вечерта.Съпругара му пък макар и дознател едва ли е държала някога пистолет като и четох житието в медиите,така че традицията на повечето полиции по света при трудности да го стоварят на половинката няма как да проработи.Остава той да не се е кротнал и зъл мъж.

47

мдамм

преди 2 месеца

дължал на един чуек 1000лв, и оня го застрелял. хайде намерихме мотива, само че чуека наел килър от сърбия пък той избягал през турция в судан и там са го утрепали. делото е приключило, всички са щастливо убити, без мъчения.

46

Анонимен

преди 2 месеца

До 48 - Но кой ги убива, такива? Същите, като тях.

45

Хмм...

преди 2 месеца

Добре, че от време на време ги убиват такива, та да стане ясно и на последния наивник в каква ненормална и абсурдна територия пребиваваме!

44

Ангелина

преди 2 месеца

Да се проверят и други подобни промени с имена на служители на МВР Монтана ,които са участвали ,като лъжесвидетели в редица "процедурни хватки" ,чрез измислени преписки срещу неудобни лица - в рамките също на около две години .Явно това е системен подход ,а не единични случаи на обвързаности с МВР,което показва ,че това са методите ,които се използват от ОПГ вътре в системата .Така ,че ръководството на МВР да не се правят на "изненадани" - просто сега е удобно да известят това за един "покойник"

43

Анонимен

преди 2 месеца

Много поздрави от пловдивските командоси!

42

Тома неверни

преди 2 месеца

Имам дълбокото усещане,че пак ни имат за канарчета...

41

Алф

преди 2 месеца

Трябва да се види кой му е издал фалшивите документи и да го затворят заедно с ръководителите на таа долна мвр корупщина

40

Alf

преди 2 месеца

В мвр като бутнеш подкуп всичко е възможно

39

Димо

преди 2 месеца

Как ли се чувства, да излезе да ЛЪЖЕ на пресконфернция - НЕ ЗНАМ, ПРОВЕРЯВАТ, ЩЕ НАПРАВИМ ТОВА И ТОВА. Видимо е, че крушката си има опашка и то доста сериозна, но не смеят да кажат нищо. Целта е да се замете всичко в проверки, разследвания и бумащина.След 2-3 месеца никой няма да помни случая и всичко ще си продължи по старому.

38

Анонимен

преди 2 месеца

СТОЛИЧНА ДИРЕКЦИЯ НА ВАНДАЛИ И РАЗБОЙНИЦИ

37

Анонимен

преди 2 месеца

Корупцията по високите етажи на МВР

36

Анонимен

преди 2 месеца

НОТАРИУСА Е ПАЗЕН ОТ МВР

35

Анонимен

преди 2 месеца

С вътрешно усещане работа не става.Всички са в кюпа и нещета ще се потулят.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Що ми се струва че всички институции са намесени ,и трябвало да го убият за да научим и ние

33

Анонимен

преди 2 месеца

МВР ще бъде принудено да спазва законите на България.