160

Аз имам друга оценка

преди 6 месеца

Убитите руски войници са най-малко 10 милиарда! Ще ги коригирате докато напаснат! От украинска страна няма ранени или убити, те даже се размножават! Така сега разсъждавайте

159

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро идват 50 самолета F 16 и за руските сви.не ,ще настъпи истински ад ... Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия ,Русия я чака пълна разруха и разпад !!!! НЯМА ВРЕМЕ ...

158

добре

преди 6 месеца

"В Русия, както и в Украйна, военните загуби са засекретени." Но защо ни информирате винаги само за загубите на едната страна, а за другата мълчите?

157

Муахаха

преди 6 месеца

Вище на Телеграм-известният и лансиран от руските блогъри т.нар 13 Канал кво се случва край Лиман с рашистофашисктата армия на абджикиснанорашистан.Днес отново цял ден "победи са жънали ".Ако ви е малко пишете -ще дам линкове и на др днешни "победи"

156

Не едно животно

преди 6 месеца

Trole в днес сутринта в регион Волноваха,Донецка област 70 човека от ваще са дали фира на полигона при сутрешната физзарядка.От подразделението нищо не е останало почти с изключение на бездомните кучета обикаляли на около.Всичко що е човек и бронирана техника е влязло в историята.Искаш ли линк да се насладиш на гледката и ти-много е красива

155

Не едно животно

преди 6 месеца

Кажи де трамвайчо-зваем че си там

154

Trole

преди 6 месеца

Отново си изпаднал в монолог нещо.Ходи направи една ножка и се успокой че ще вземеш да спукаш някой капиляр:))

153

Гаварит Масква

преди 6 месеца

Само Пригожин утилизира над 40 000 ватника....

152

Анонимен

преди 6 месеца

Не бяха ли 150 хил.още миналата година? Нещо"живите мъртви"? Аз си мисля, че руска армия вече я няма и ще викат Сев.Корея на помощ, за да отбраняват Червения площад и Кремъл.

151

Анонимен

преди 6 месеца

Щом медийната по..д.лога Зелка Насилена ви го пише,вервайте до на..с.иране!

150

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Според зеленко са около 1 милион" ------------- е тоя като се напука и не знае къде се намира.

149

Анонимен

преди 6 месеца

Според зеленко са около 1 милион

148

Анонимен

преди 6 месеца

Що триете бе??? Лъжа ли е, че медиозона са свързани с пууусираят???? Лъжа ли е, че пууусираят са тотални бооолуци дето ходят да си показват срамотиите по църкви и паметници???

147

Анонимен

преди 6 месеца

Демек по 2000 на ден? По толко само Хитлер е убивал и то в газовите камери.

146

Анонимен

преди 6 месеца

На этот раз хорошие новости пришли с Донецкого направления. Русская армия освободила населнный пункт Победа.

145

абе

преди 6 месеца

Последно някакъв американски институт беше казал, че загубите на руснаците са около 70 000 души. Да приемем, че наистина са някъде около тази цифра. Но в края на 2022 г. Урсула посочи загуби на ВСУ от 120 000 души, след което Зеленски й запуши устата. Сега са поне 2,5 повече, като вземем предвид и печалните резултати от Перемогата. Тоест около 300000+ срещу около 70000+. Съотношението не е никак добро за НАТО.

144

Мда

преди 6 месеца

Точно отговарят на заминалите 450 000 укроинци - 10/1. Голяма новина!

143

Унижавам натовци

преди 6 месеца

Откакто контранаступа се провали преди дори да е започнал и особено след превземането на укрепвания 8 години съвместно с НАТО Авдеевка, мисирките съвсем изплискаха легена. Значи и руските загуби били засекретени обаче тия см ешници идентифицирали убитите руснаци по некролози разлепени наляво надясно и публикувани в медиите. Муахахахахаааааа

142

Анонимен

преди 6 месеца

Сигурно са повече от 45хил., ама що не идентифицират и украинските загинали? Май е неудобно да поднасят такива данни на своето население.

141

Анонимен

преди 6 месеца

''руската служба на Би Би Си'' Вече никой не вярва на простата ви пропаганда !