214

Анонимен

преди 2 месеца

Браво!

213

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен , Стига с този Навални! Истината е, че Навални е нежелан и от изток и от запад, той беше сервиран на руснаците умишлено, за да бъде смазан и убит, когато видяха, че руснаците не го убиха, си го убиха те самите и то в удобен момент, точно преди изборите за президент в Русия! И записа с парите, които иска Навални от англичаните, не беше случайно изпуснат, няма нищо случайно! Стига сте ревали тук подмазвачески, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат отвън!

212

Анонимен

преди 2 месеца

Това си е чист комплимент за тая рашистка абезяна, плод на тежко кръвосмешение и радиация!

211

Анонимен

преди 2 месеца

НАВАЛНИ Е ГЕРОЙ! НАВАЛНИ ЗНАЧИ СВОБОДА !ПУТИН ИЛИ ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО КОИТО СТОЯТ НА ЕДНА СОФРА С НЕГО И ИСКАТ ДА ГО СМЕНЯТ УБИХА НАВАЛНИ! И ЗАРАДИ ВОЙНАТА И ЗА ДА МОЖЕ СВЕТЪТ ДА СКОЧИ С-У НЕГО.

210

L.

преди 2 месеца

По-добре Son of a Bitch, отколокто Father of Bastard.

209

Анонимен

преди 2 месеца

Подобен изблик е капитулация. Дори да го е казал със 100% омраза и презрение: и омразата, и презрението се емоции, които са недопустими за политическо лице на далеч, далеч по-ниско ниво, а за президент и то на империя са абсурд. Тоест: това не може да го каже президентът, а падащото от поста му лице. Но "луд, *** син" дори към неприятеля много рядко се казва само с омраза и презрение, а по-често е с доза възхищение и завист.

208

Анонимен

преди 2 месеца

Алцхаймер - Опенхаймер.

207

Анонимен

преди 2 месеца

210 пич той ще е президен още малко, а не като на други места доживот

206

Анонимен

преди 2 месеца

А Путин в интервюто си каза, че ще запази достойнството на загубилата войната американска администрация като седнат на преговори. Каза и че знае как да им запази достойнството.

205

несебър

преди 2 месеца

Другари много заблудени,тези отдолу или отгоре в тунелите под Капитолия си слагат двойници за да им нареждат как да ви управляват, както са Байдън, Нетаняху, Зеленски и доста други. Честита светла демокрация.

204

Анонимен

преди 2 месеца

Прав е човека, много трябва да внимава с Путин, няма как да го управлява като нашите палячовци.

203

Дрт Пъън

преди 2 месеца

Истинско постижение и сензация е че байдън НАЙ-НАКРАЯ е запомнил кой кого напада и на кого са врагове САЩ . То не бяха "братския ирански народ".То не бяха изказвания колко бил лош Путин защото бил нападнал Русия ... хаха. Прди стареца имаше листче с Команди, какво да прави на официални срещи, кога да говори, колко минути и къде да ръкопляска сега му говорят директно в ушенцето. Не помни имената на хора от семейството си, загуби се в собствената си градина , ръкува се с духове. говори с мъртвите.

202

ха-ха-ха

преди 2 месеца

Бай Деменци пак оплеска гърнето.Склерозиралия дъртак просто цепи мрака с глупостта си.От 330 милиона кравари ,точно този изкуфеляк да е президент е просто невероятно.

201

Анонимен

преди 2 месеца

бай Джойдън пак ли се издъни?!

200

до днеса

преди 2 месеца

вместо да правите смешен и некадърен чек за думи уж според вас цензурирани, започнете да спазвате европейските дериктиви и закони за форумите в онлайн изданията където всеки трябва да се регистрира и дасе проверява самоличността му, както знаете започнали сме дела срещи вас и други които не спазват правилата на форумите и дават трибуна на *** предимно руски

199

веско

преди 2 месеца

О Джо изкуфял престъпник, убиец, и терорист и то като най- възрастният който ще остане не само в престъпната Англосаксонска история но и в световната. Вместо да гледа спокойно място последните си години навсякъде - войни, хаоси, разрушения всичко което бе създадено в продължение на 85 години се разруши . Като не остана нищо Международно едно по едно се разрушиха остана Либералният фашизъм който процъфтява с всеки изминат ден .

198

Перемога

преди 2 месеца

С водка and селиодка

197

Кучи син

преди 2 месеца

Добре казано

196

Анонимен

преди 2 месеца

До Едно пиле ми шушна Nedogdetes!

195

До202

преди 2 месеца

Нас само иска да ни води.Вас вече ви водят