19

Анонимен

преди 2 месеца

ЗЛОТО ЗА БЪЛГАРИЯ ИДВА ОТ ВОСТОК И ОТ БКП

18

СТРАНДЖАТА

преди 2 месеца

Защо трябва да ни интересува помията на поредния руско-мутренски скот?

17

Анонимен

преди 2 месеца

В България е невъзможно по честен път да се забогатее . Особенно от обикновените хора . Веднага ще им завидят и ще ги рекетират.

16

Анонимен

преди 2 месеца

РУСКИЯ ХРАНЕНИК ДАЦОВ

15

точно така

преди 2 месеца

И при нас това са най-вече политиците

14

Анонимен

преди 2 месеца

Гербераста Дацов много му е мъчно, че Чекмеджан вече не е на власт и не може да краде, както го правеше безнаказано 15 години.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Не се опитват да забогатеят по нечестен начин, а търсят "устойчивост" през Еврозоната.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Я отворете дарители на ИТН и вижте какви дарения са влизали там- от 5лв до многократни от сценаристи и приятели от по 10 000лв- 36 000лв- какво очакват от вас, от Слафчо какво сте обещали, че имате такива дарения, какви са ви очакванията...или влизате в НС и опа голямата заплатка- внася- 30 000 и за 3/4 месеца парите са върнати?!

11

Анонимен

преди 2 месеца

А защо арестуваха Кристиян Христов пред БНТ , малко преди да даде интервю за кръгът ,,Осемте джуджета.В който сам в участвал в рекет, палежи и побои.Ние не сме ,,всяка" страна.Ние сме държава здраво хваната в лапите на държавната мафия.Всички институции като МВР ,,ДАНС,,Прокуратура , ГДБОП, са подчинени и обслужват мафията.И има за върховен главнокомандващ и БОС министър Председателят.Бедността и не сигурността кара хората да напущат тази корумпирана и престъпна държава и да търсят препитани

10

Анонимен

преди 2 месеца

Ние не сме ,,всяка" страна Ние сме най корумпираната и бедна страна в ЕС .Където един министър Председател се гневи , че е сниман гол и с пачки и пистолет до главата си И заплашва всеки който иска да го съди ,и че съди онзи който го е снимал за ,,незаконно" снимане.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Да де, ама с малката разлика, че в останалия свят, като ги хванат ги съдят и вкарват в затвора а при нас ги правят министър прецедател.

8

Ангелина

преди 2 месеца

"Във всяка една страна има хора, които се опитват да забогатеят по нечестен начин, независимо дали е супер демократична".Само ,че в нашата по-голямата част от хората използват меко казано "нечестен начин".Но дали ,във всяка страна има такава висока корупция ,сфери на влияние и липсата на правораздаване ,поради това ,че същото се управлява и в него работят мафиотизирани ОПГ от всякакъв характер ,Дацов?!Ти си много удобен анализатор на всички управления.

7

Копейкин ако

преди 2 месеца

Легализира марихуаната ще гласувам за Путин ако каже

6

Каква държава

преди 2 месеца

Е това?Ако тръгне човек да подава сигнали за корупция финансови злоупотреби в огромни размери и тн Оснен с мафияга и с корумпирани чИнгета служещи та мафията ще си има проблеми които ще му кажат така е кой подаваш сигнали.Ето това е.България!

5

То в всяка

преди 2 месеца

Нормална държава закона ги преследва а в България си дели откраднатото с тях и тия са уважавани от обществото хора с положение и така нататък .Тотал Щета!

4

В България това

преди 2 месеца

Не са хора ши бани комунисти

3

Важно е къде успяват

преди 2 месеца

Дацов: Във всяка страна има хора, които се опитват да забогатеят по нечестен начин. . . . . Но в България са най-успелите! Факт!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Бирника Спецов е краднал 2 милиона ДДС - и си купил апартамент у Дубай :)))

1

Анонимен

преди 2 месеца

Има разбира се. Разликата е в количеството. Затуй сме най-изодзадзе на света, че тука сички искат. Пак го не можахте бе. Както винаги.