56

Анонимен

преди 2 месеца

Слави ще остане в историята, като крещящият чичо Фестър от диванчето. Още като отказаха референдума можеше да направиш нещо, но чака, чака, чака и накрая видяхме Тошко и сие. Каквото и да казваш е безмислено. И вие не ставате за това, но пък защо да не сте на заплати за нищоправене и празноговорене.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютен гений, пардон ганий си Слагчо! Няколко критикарски поста напрау та издигнаха в очите на тия дето са те спонсорирали с 20 000лв/40 000лв- казваш ухапала ги бълха, прав си, ама ти провали надеждите на хората които ти повярваха след като храчи по ГЕРБ и ква стана тя....превърна се в скъпо струваща гледачка на кафе, карти и боб. Бог да те пази от едрите ти спонсори, от враговете си сам ще се пазиш- мъдро нали!

54

Божил Божилов

преди 2 месеца

Да колегата по долу е прав за куманите.Аз също го чух това,когато бях в Карлуково на почивка.Там ми казаха,че абсолютно погрешно наричаме идеите на Маркс Комунизъм,правилната дума е Куманизъм от кумани.Нали разбиайш?

53

Божил Божилов

преди 2 месеца

Наистина,безсрамно и безскрупулно ни представят нашето лично и държавно ограбвания,като управление на държава. в интерес на народа.Срам и позор за тези шайки от крадци!

52

Анонимен

преди 2 месеца

Мария Гаргамел така разсъждава.

51

Анонимен

преди 2 месеца

През 1885г. Аксаков пише в във в-к "Русъ": ,,Всяко тържество на българите е смърт за Русия'' Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите! ..... а сега може към тия СЛОВА да се допълни... Ние Куманите - Хитрата Лисица от жълтата река на Китай сътворили Османската Империя и Руската Империя - покорили Мала Азия и Балканите, трябва да ги освободим и чрез Русия и СССР отново да ги покорим!

50

Хаххаах

преди 2 месеца

Имаше уникалният шанс да влезе в историята! Сега му натискат копчето. Вижда се. И е жалко.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Прав е крадци са всички от преди 1990 до сега и така нареченият Бг бизнес ДС Мс та 90%са такива

48

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно, че нито един свободен от Западна Европа не дойде да се бие за нас. Защо ли?

47

Анонимен

преди 2 месеца

Те бяха крепостни селяни. Но загинаха смело на Шипка. Дарявайки Свободата на нас. Те бяха по-роби от нас. Но оставиха своите кости. За да угоди на Имперската власт! На Шипка е всичко спокойно. Радецки докладва в Москва. А мужиците с тънки шинели. Замръзват на поста в снега. На помощ ще дойдат и мъртвите. Сан Стефанска Русия остана. Имперски блен недостижим! Русия подписа съдбата. На бедния Български роб! Сан Стефанския куклен театър Беще "просто игра"! Която Царска Русия Умело Пред нас изигра!

46

КацаМун

преди 2 месеца

Когато си неспособен да направиш нещо в политиката, най-елементарният изход е да започнеш да правш анализи и оценки на другите...Но докато има рибоци да и щракат с пръсти номерът ще минава.

45

Българин

преди 2 месеца

Ами СлаФчо, и тебе те бяха изтипосали на власт, защото си "промяна",и се усмърдя като абсолютно безполезен и политически импотентен! Тъй че ,недей да ревеш! "Тъпо" е ! Даже беше първият, който щеше да "чегърта", а накрая сам беше изчегъртан! Не можахте да разделите едни 3 милиарда /баницата/ за твоя Грозданчо, та затова разтури коалицията ! Добре че и тебе те огрея "аллабалата" с Президента, та да ти слушаме "дълбоките" мисли !

44

тъжен човек

преди 2 месеца

жалко

43

Кондьо

преди 2 месеца

Славчо, за дръжка на тесла не ставаш вече, сине!

42

Анонимен

преди 2 месеца

Та кой са ЛЮДОЕДИТЕ? Ами КУМАНИТЕ - напридошли от жълтата река на Китай след 12 век по Русия, Средна Европа, Мала Азия, Балканите, живееши в КОМУНИ и хранещи се с човешко месо. Именно те направиха така, в много от тия страни да не се наричат повече ХОРА, а ЛЮДЕ. Създадоха КОМУНИЗМА и до ден днешен в КИТАЙ, Северна Корея, Московия си е чист КОМУНИЗЪМ - КАНИБАЛИ - ЛЮДОЕДИ! Даже в Китай почти всяка седмица, някой като почине си правят по селата БАРБЕКЮ от човешко месо!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Този, цял ден ли ще ни дразни? Вече не може ли да измисля чалги?

40

Анонимен

преди 2 месеца

Слави, ти си един от истинските Българи - Богове на Бялата Раса - Гигантите - Атлантите, малко останли вече по нашите земи ....унищожени от Куманите - Напридошла згаан от Жълтата Река на Китай - подгонени от Чингис хан и пристигнали по Руските земи и като Османци в Мала Азия покорили Византия, а след това поробили и Балканите. А в Русия именно Куманите с малките пишлювенца тия до 160 см височина създадоха СССР и унищожиха Българските държави.... а днес унищожават бялата раса в Украйна!

39

Боби

преди 2 месеца

Апетитът идва с яденето. Тепърва започват пазарлъците в коалицията за постове и пари.

38

Анонимен

преди 2 месеца

АМИ НЕ. НЕ Е БАНИЦА, А БОЛНИЦА!:)))

37

Анонимен

преди 2 месеца

Височина на легенди заробили, ограбили, унищожили, живота на нас - Българите: Ленин - 164 см, Сталин - 163 см, Берия - 159 см. Хрущов - 166 см, Медведев - 158 см. Путин - 165 см. Дребни вождове, големи ядове. Защо са убили Навални? Понеже е висок над 2 метра! Такива Гиганти - Атланти не може да има по земята. Трябва да се размножават само Куманите от жълтата река на Китай с малките пишлeнца - подтикнати от Чингиз Хан по Руските, Источно европейските, Мала азия и Балканите земи, след 12 вek!