83

Анонимен

преди 2 месеца

Ицо Хазарта е поканен лично от Киро Простото. Наште рапъри се пенсионират от рапа в парламента. Плюл си депутатите, политиците, законите, забраната на наркотиците, докато рапърът одъртее. После влиза да дава акъл от трибунката.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Ицо Хазарта стана мазен и дъррт депутатко. Истинският рапър влиза в затвора или умира от свръхдоза. Менте рапър стана менте депутат.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Ицо Хазарта показа среден пръст в парламента и завинаги се причисли към психарите, случайно попаднали там. Скоро ще излети от политиката, заедно с некадърниците ПП.

80

Йордан

преди 2 месеца

Да припомня - така наречения "Ицо Хазарта" е господина, който няма нищо в панталоните но има могъщ среден пръст, който редовно вади на показ, и това е цялото му мъжко достоинство.

79

ББ

преди 2 месеца

Тоя наистина е за карлъково

78

Ицо Хазарта

преди 2 месеца

Падна много ниЗко. Стана част от тези, които осмиваше в песните си. Присъедини се към популацията на безгръбначните обитатели на парламента. Влачи се по корем и пълзи пред другите безгръбначни като Киро, Кокоро, Мравояда и т.н. Разкри си меркантилната сметкаджийска душичка и се продаде бързо бързо. Безхарактерен тип по нищо не отстъпващ на такива като Божанков. Плюе по ГЕРБ но като види Боко и Шиши се ***,зни и извива. Български политик от "класа".

77

Димо

преди 2 месеца

Бойко открадна паритеи с тях направи 3 лъча на метрото,околовръстното на София, магистрали и много други неща със строителни фирми.А тези другите със същите пари три години не направиха нищо,а ги присвоиха иплюят по този който направи ВИДИМО нещо! А Комитова сви 600милиона от магистралите и отидоха незнайно къде.Не става дума за харесване ,а оценяване на стореното......Големият проблем на социалните мрежи е скороста скоято се разпространяват невярна информация,а по примитивните вярват във всичко

76

Анонимен

преди 2 месеца

До 80....Ти да не падаш от Марс бе ...Тиквун и Прасчо не са ,,случайно" във властта...Те са фигуранти поставени да обслужват задкулисието.Не ,,случайно" Бойко командва 12 години.Не ,,случайно" ,,КОЙ" го избраха за шеф на ДАНС ,,Случайно" ли Пеевски го направиха председател и заместник на Доган ,,Случайно" един пожарникар и един шофьор на генерал от ДС става милиардер.Или шеф на МВР като Маринов от шофьор на Мето.,,Случайно " Гешеф от разследващ КТБ, където нищо не направи ,стана Гляв. Прокурор

75

До дон балон

преди 2 месеца

Ами според мен Пеевски и Боко може да са случайни ,но са и като започваха бяха по подготвени от сегашния Кирчо. Кокорчо го признавам за гад,явно е добър просто е мошеник. А Кирчо нито изказ ,нито е подготвен. Не знае проблемите на обикновените хора и дори не го интересува. Не мисля ,че е толкова умен,нито пък подготвен. Напомня ми на онези мошеници като Кобилкина,които правят симпозиуми и взимат по 1000лв уж да ти отворят очите ,а са чисти измамници. Самия той не си вярва ,а тръгва акъл да дава.

74

Руси

преди 2 месеца

Не е редно да се дава трибуна на този човек. Нямам против него,но всички знаем за вредните му навици и поведението му в някои риалити шоуа. В смисъл нямам против ,че е използвал в предишен период някакви субстанции. Но да се тревожи за бат Боко,който е толкова подготвен и психиката му е желязна в сравнение Христо Хазарта. Не разбирам какво изобщо прави Христо в парламента ,каква е неговата експертиза ,та и да дава диагнози публично ми се вижда меко казано НЕЛЕПО!

73

Дон Балон

преди 2 месеца

В България и магаре да се кандидатира, и то може да стане депутат. Примери - Боко, Пеевски, половината ДПС...

72

Надя

преди 2 месеца

Негодник,долен нагаждач.Каква е ползата за хората ,от тебе и всичките като тебе в Парламента?! Никаква ! Единствено да лопати, алчни типове.Тия които гласуват за вас са без мозъчни

71

Анонимен

преди 2 месеца

Заради назначенията в регулаторите настъпва като Морозов излязъл от амбразурата срещу танка на който механик-водача го използва да руши всичко на пътя му с амбразурата даже,че нали сглобката е правеха между тях и пътя на танка между тях определиха,танка се движи по направление което сглобката са определили,настъпват заради назначенията,кой ще бъде Морозов,кой ще бъде механик-водачача,или кой по европеец ще се представи танковете-регулаторите ще използва за овладяването на цените,че за тях да има

70

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

Защо лъжете безогледно Борисов такъв Борисов онакъв а ХАЗАРТА какъв е какво направи за България за 3 год а Киро какво направи за 3 год 3 год потъване на държавата стани да седна саботажи инфраструктура нула инфлация невиждана пари от Европа никакви държава даже бюджет няма лъжи заблуди омраза разделение даже дпс излъгаха да и гласуват незнам какви си конституционни неща

69

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя усещам, че след като му приключи кариерата в политиката, ще яде шутове.

68

Анонимен

преди 2 месеца

На Боко отдавна му е изгърмял главния бушон, а и други бушони също.

67

Съвет

преди 2 месеца

Депутате Христо (сам се нарече), помни, че всичко се връща! Киро, Асен и компания предадоха първо Президента, а после държавата толкова пъти, че не мога да изброя (началото беше за македония - ВЪПРЕКИ волята на СМАЗВАЩОТО мнозинство от НАЧАЛНИКА ви - народа). Предателствата, загробването (със заеми, бежанци, подмяна на етнос и какво ли не), унищожението на държавата, униженията - всички мъки, които продължавате да на носите на Българите - НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО! Ти си активен съучастник! ПОМНИ

66

Анонимен

преди 2 месеца

Фейсбук политици сте чупка

65

До Хазарта

преди 2 месеца

Г-н Петров, и аз се подведох по петков и василев. Усетих се веднага след първите им избори (но късно), когато спечелиха и видях как преговаряха с празни приказки в мол, а после се договориха на тъмно и вкараха най-големите лобисти за министри и даже разделиха министерство на две за да има кокалче за ненаялите се лорер и нинова! Всеки греши, но при Вас НЕ е грешка, а избор! Чух Ви на 5-часовия запис какви ги дрънкахте, чета и сега. Ако ви изнудваха, щяхте да мълчите, значи не! Постъпвате ДОЛНО!

64

пасарела

преди 2 месеца

Абе , тупанджия , първо спечели избори и тогава дели ,разделяй , меморандуми прави , а не се намъквай наготово !Нали видяхме що направихте , и Борисов не е цвете за мирисане , но вие нямате морално право да делите РБ !! Който иска избори , той да ги финансира ,, омръзнахте на хората , все по малко ще гласуват и трябва вече да играе тоягата !! А пък ти имай срам , не лай като кутрак !!