39

Анонимен

преди 6 месеца

35 Хаах, ГЕРБ досега вървяха само срещу, партийните си интереси. Никоя уважавана себе си и електората си партия, не е правила толкова компромиси с некадърници, като ПП,ДБ, както ГЕРБ. Стига толкова. Избори.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Слаботелесен, невзрачен и некомпетентен политик, с рибешки поглед, кариерист от типа "чиновник", това е Денков. Няма какво да разговаряте вече с ГЕРБ. Всички варианти са изчерпани. ГЕРБ не желае повече червени линии, команди, заплахи и "моморондоми", както ги нарича Сиро просто. Нищо лично. Избори 2 в 1.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Тези не са просто нагли, явно си мислят, че те са всичко на земята. Никой не ви е дал правото да управлявате, а сами си преправихте конституцията за да сте демократичните диктатори. Нали знаеш , че в колониите е имало компрадори? Ето това сте вие - за малко власт и пари ще продадете и майките си.

36

Бай Кольо

преди 6 месеца

Абе не стига,че ползвате мандат на заем,благодарение на ГЕРБ-СДС ,ами поставяте и условия сякаш сте първа политическа сила,да ама не сте.

35

Манол

преди 6 месеца

Никой не трябва да проваля ефективността на правителството заради лични или политически интереси. ГЕРБ нещо гледат май само партийните си интереси.

34

Право на мнение!

преди 6 месеца

Всяка размяна на министерства трябва да доведе до формула, която ще продължи да осигурява добро управление.

33

Истината

преди 6 месеца

Коалицията ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е политическа формула, която ще остане в историята. Тази правителствена формула има всички шансове да остане в историята като "политическа формула, която преведе Българию през един от най-трудните периоди след световната криза!!! И сега Мария Габриел иска да разбие на пух и прах всичко постигнато за 9-те месеца!

32

Реалист

преди 6 месеца

Румъния правиха миналата година ротация, но бяха по-цивилизовани от нас българите и никой не нарече преговорите преди ротацията "политическа търговия", като Мария Габриел, нито пък "пазарлък", като Слави Трифонов.

31

Съвет

преди 6 месеца

Денков да забави оставката си няколко седмици, докато не подпишат Меморандума!

30

Анонимен

преди 6 месеца

Стискай здраво Gollum, юе ще ти отмъкнат пръстенчето.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Ще има да чакате, бат Бойко си избърса г-з- с някакви хартийки, май беше меморандума

28

ОСТАВА в ИСТОРИЯТА

преди 6 месеца

ЧЕ НАРЯЗА АНТИ-ФАШИСТКИЯ ПАМЕТНИК и ИСКАШЕ ДА СВАЛИ 3 МАРТ ПО ЗАПОВЕД НА ТУРЦИЯ > нищо друго

27

Мушмурок

преди 6 месеца

А денкоо е мишка але алеее....

26

Анонимен

преди 6 месеца

Бегом за консултации в писолствата.

25

Българин

преди 6 месеца

Когато демократичните сили се прегърнаха с Тиквата и дпс...онемях,но разбрах ,че това се прави за да има правителство в България, а не радевска комуна. Но след като няма реформи и Тиквата и дпс искат изцяло да определят реда в държавата...по добре избори. Ако народът избере Тиквата и дпс да си сърба поканата.... а САЩ най накрая да оповестят всички истини за тиква , калинки и дпс....защото иначе не е добре....дори и за тикви,копейки и калинки......

24

Долу мутрите

преди 6 месеца

Денков с хора прочели по една книга през живота си, визирам тиквун и магнита от ДПС,не очаквай нищо градивно.Тези разбойници властта я възприемат единствено, като инструмент за обогатяване и защита от наказателното преследване.Лошото е,че дори да отидем на нови избори мутритe пак ще си напазаруват гласовете,а заспалия народ няма да гласува.

23

Парадокс Бг

преди 6 месеца

Чакате я, ама Мария Габриел ходи на инструктаж при посланници, при Тиквата, при PR-а Севи и т.н.т. Тя е мариотетка.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Жалки смешници,дано рак да ви хване и двамата.мумий...

21

Анонимен

преди 6 месеца

денко, и кво викаш, пътува ти се, а.....ццц....

20

Веселинъ 7112136860

преди 6 месеца

Денков и Габриел са всекидневно неразделни,но бидейки поучавани от сефарадски психоложки с изражение на кози ни заливат всекидневно и неразделни с мистичната си някак си задочност. Маестро,"Колт"!!!!!