20

Британски учЕн

преди 2 месеца

Не слаба, а лоша реклама. Зимния сезон некви умници решили да рекламират София като културна дестинация, един колега индиец ме пита като отидел там какво си заслужавало да се види - щях да падна, казах му да не си дава парите, колкото и евтино да му излиза. Да, ама който се е вързал няма да посети страната втори път, дори през летните месеци.

19

Дони

преди 2 месеца

Щото толко им е акъла.. Аз затва ходя почти само Юни и Септември

18

Анонимен

преди 2 месеца

Рекламирайте рибай стек за 149,99 лв.

17

.!.

преди 2 месеца

ми туризма в БГ, особено морския е алкохолен туризъм! За млади хора до 20-25г. възраст! За семеен туризъм НЕ става! Отделно в БГ всичко е само скъпо! Нищо друго! Затова в БГ сезона намалява и намалява! И хората ходят я у гръчко я у турско я някъде другаде! Така, че не е от реклама от друго намалява сезона от алчност НЕ разбиране на туризма като бизнес и НЕ разбиране на това какво е турист и как да се обслужва! Мдам!

16

Магнитски

преди 2 месеца

А в Бургас хората се чудят как второто най голямо летище в България , след като собственици му станаха същите дето държат и варненското , от най много полети сега работи само през юни,юли и август .Същата работа и с пристанището , имаш море и пристанище , нямаш идващи и заминаващи кораби.Имаш летище , инфраструктура към магистрала ..нямаш полети! *** умрялата държава Хората пари дават да имат летища,пристанища , магистрали , за да идват туристи и бизнес.Тук умишлено всичко се затрива

15

хмм

преди 2 месеца

Хайде пак започнаха. Аз реклама на Гърция, Турция или екзотичните дестинации до сега не съм видял. Но от приятелите ми, всеки ходи в Гърция, Турция или Испания. Миналата година и аз посетих испанските острови и беше супер - големи плажове, чадърите разположени на рядко с много място между тях... В Пукет (Тайланд) беше още по-добре и приятно. Тази година ще пробваме Бали, дано е хубаво и там. На БГ черноморие не искам да стъпя. Вижте 5* курорт в Турция, Азия.. вижте ги и тук :D

14

Анонимен

преди 2 месеца

ми почвайте да рекламирате. д-р Франк Кванте!!!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Е какво ще правиш на морето април ?То не става нито за плаж, нито за къпане

12

Анонимен

преди 2 месеца

Качеството на услугата изобщо не е зле и не е проблем. Това само алчен наглец може да го каже.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото и да искаш да изкарваш повече пари трябва да се съобразиш с природата.Миналата година началото на юни на морето беше студено и духаше много силен вятър. Повече от час с яке на плажа не можеш да изкараш. Няма как да удължиш сезона колкото и да ти се иска. И по-добре да може и ние да отидем на по-спокойно.

10

до 1

преди 2 месеца

Аз пък залагам на ТРИ месеца, и после яке......

9

Анонимен

преди 2 месеца

С реклама можеш да излъжеш някой да дойде да пробва , без качествена услуга няма да се върнат обаче . Примерно не се сещам и една реклама да съм видял за Гърция , но от година на година все повече българи почиват там ,да помислят заинтересуваните къде бъркат - стига със соц подхода все някой друг да им е виновен ,да погледнат себеси на първо място

8

Анонимен

преди 2 месеца

"Късият летен туристически сезон в България не се дължи на лошо качество на туристическата услуга." Колкото и да лъжете, точно на това се дължи.

7

Анонимен

преди 2 месеца

По българското черноморие "почиват" само шарани, които не са ходили никъде другаде и грантаджиите( те се чувкстват некомфортно далече от фeкaлии).

6

0880

преди 2 месеца

До баба мараЛошо заплащане а персонала и ла-няно море

5

Анонимен

преди 2 месеца

Лятото има грубо 2 месеца сезон, през това време обаче е пълно със селляци и пачи и не е препоръчително човек да си губи времето да ходи до морето.

4

мак

преди 2 месеца

Предлагам да създадат пост министър по реклама на летния туризъм и друг - по зимния туризъм. Все пак бг администрацията не много голяма, има нужда и място за нови постове, нали.

3

Хотелиер зърнар

преди 2 месеца

И сега почваме да "ривем' че държавата не може да ни осигури роби и туристи!!!--Виетнам не ще да чуе за нас

2

баба мара

преди 2 месеца

ами плащаите си рекламата и си развиваите бизнеса пари от държавата не търсете

1

Анонимен

преди 2 месеца

Два месеца,това е само активния туристически сезон на морето,приемете че не сме нито Турция нито Гърция.През другото време трябва да си с яке на море.