268

Анонимен

преди 2 месеца

Убиват Навални като подарък за Путин за годишнината от започването на войната срещу Украйна.

267

Коко

преди 2 месеца

Слаба ракия сте в БГ! Вчера Тръмпутин се сравни с Невални и каза, че го преследват по същия начин демократите. Сега вече в ясно защо Владолф реши да ликвидира Алексей. За да може Тръмпутин да запише малко точки, въпреки че точките са на гърба на Раша записани. Нали са приятели-ще си помогнат и сега

266

Анонимен

преди 2 месеца

Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата!

265

Уффф

преди 2 месеца

Руските ценности били такива, били онакива. Я вървете да направите партия в САЩ и да променяте тяхния ред! А да видим дали няна да изчезнете. Тава американците са го свършили още преди десетилетия и сега никой не смее да си помисли да променя системата. Оставиха си два играча, да се менкат, ужким има демокрация. Да, ама няма. Въртят си заедно делаверите и управляват еднакво с леки нюанси.

264

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Познавам хора от Шаолин също така могат!И Брус Ли можеше!

263

Анонимен

преди 2 месеца

Ако синините в сърдечната област са от сърдечен масаж значи трябва да има и червило по устните.

262

264

преди 2 месеца

На мен ми се повдига от тебе !

261

тя

преди 2 месеца

Дрън ,дрън та пляс !

260

Анонимен

преди 2 месеца

Стара техника на каратеките на КГБ, когато са се учили от Брус Лий, Джеки Чан, Чък Норис, или Жан Клод ван Дам. Някоя друга дивотия не можаха ли да измислят...???

259

М'глата

преди 2 месеца

Имало и свидетел от ***.....

258

Анонимен

преди 2 месеца

Абе друго се чува ама хайде бил е 5 кратно сПфайзер;))

257

Анонимен

преди 2 месеца

Убийците трябва да бъдат наказани.

256

Путкинска работа

преди 2 месеца

Общо - взето крепостника без бой не би съществувал!

255

Повдига ми се от вас

преди 2 месеца

Безчовечни, цинични, арогантни: копейки, достойни сте за кремълските си покровители... Азиатски ,,ценности", традиционни за Россията. Човешкият живот не струва и пукната пара, а правата на човека и гражданина са някакви евроgейски извращения. Култ към насилието, грубиянщина, арогантна злоупотреба с власт. И в същото време -- сервилност и робско самоунижение към по-високостоящите във властовата пирамида. Россия -- достойният наследник на Златната орда. И нашенските русофили се възхищават...

254

Отчайващо е

преди 2 месеца

Положението на *** и смОТАН се чудят как да предизвикат гражданска война в Русия.Типично за английския стил на възпитание когато разстеж в скандали.Това е нормално ежедневие във всяка фамилия са специалисти на интриги и заговори.

253

Още НИКОЙ

преди 2 месеца

Не е взел със себе при бай Ставри, ЕВРО пачки и златни кюлчета?И недвижимото имущество не можеш да го пренесеш в ФАЩ и да живееш като БЕЙ.Рано или късно от оловото никой не е избягал.Всеки си намира майстора?

252

И зеления

преди 2 месеца

Разпродаде Украйна за долари и власт?Ама като свърши като Чаушеску,доларите сменят собственика но територията си остава в Руската федерация?

251

По принцип

преди 2 месеца

Дезертьорите се самоутрепват.

250

SS

преди 2 месеца

Човек ударен с юмрук в сърцето може да повърне кръв и да колабира ,ама да умре...? В бокса има подобен удър!

249

SS

преди 2 месеца

Виждал съм човек улучен с куршум в сърцето който продължава да стреля,преди да умре. Това са както казват патоанатомите 7 секунди на мъртвеца.