101

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

И какво може да направи една кзк нищоооо това са частни компании Киро лъже

100

Писна

преди 2 месеца

ми от глупотевините на ППДБ. И като си прекратя договора няма да имам нито телефон, нито интернет, нито телевизия. Нов договор с друг телеком ще е на нови цени. По-добре е да не могат да се вдигат цените за времето на договора при определено ниво на инфлацията, а при надвишаването му вдигането на цената до края на договора да е само с разликата.

99

глас от северозапада

преди 2 месеца

Във Видин вдигнаха цената на водата с 30 %, а вие ревете, че мобилните оператори са вдигнали цените с някакви 5 %! Ами ако бяха вдигнали цените с 30 %? На храните в месния Кауфланд скока на цените са с 100 % ако ги сравним с предковидните времена! Нека ПП-ДБ(ДС) да ми позволи да прекратя договора си с месното ВиК дружество и да имам възможност да сключа договор със Софийска вода и да плащам цените на софиянци, а не както е сега двойни софийски цени, защото във Видин сме по богати от софиянци!

98

Напълно безсмислено

преди 2 месеца

предвид картелното споразумение, между телекомите в България. Те като си вдигнат цените едновременно, каква алтернатива има потребителят?

97

Анонимен

преди 2 месеца

Е те и сега ти предлагат да се откажеш без неустойка в едномсечен срок след като ти пратят смс-с за повишението, но проблема е че и да се откажеш къде ще отидеш ако вече ползваш изгоден договор... то просто няма по-добри оферти

96

.!.

преди 2 месеца

КЗК Никога ама НИКОГА не е работела! там просто вземат едни пари и от държавата и от тия дето трябва да проверяват и си стоят там на хранилка само! Колко жалби са подаване и срещу топлофикация и срещу мобилните оператори и срещу енерго дружествата и ко е станало! единствения отговор е НИЩО!!!! всичко е наред! КЗК са добре могат да си папкат колкото си искат!!! Ай да ви ...

95

Анонимен

преди 2 месеца

До Защо Договорът е за да си плащаш даже ненужното, дето са го ти го включили. При това, да те заковат за две години напред.

94

Защо

преди 2 месеца

Защо изобщо трябва да има договори. Плащам си изговореното и ако ми харесва оставам при оператора и следващия месец ако не отивам при друг. С Кауфланд и други сключваме ли договори да купуваме сирене само от тях?

93

Анонимен

преди 2 месеца

промяната ако мине границата трябва да се радват

92

Сифилиско

преди 2 месеца

Ваучер с предплатена карта, 40-100 лева годишно те оправят, ако говориш доста по телефона. Може и с 4 лева да минеш иначе.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Шм а т ки с телефони на държавна издръжка1 И като си прекратят договорите, потребителите какво ще правят, при кого да отидат, като очевидно са се наговорили - включени не знам си колко минути, включени не знам си колко мегабайти - дум високи цени, с "включено" потребление, което едва ли се достига от 30% от абонатите. Правилното е ниски стойности на "включеното", ниска цена на абонаментните планове, който го достига, закупува допълнителни в движение.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Преди 26 години си купих първия телефон , беше още цитрон и на онези пари картата струваше около 300 лева, а тогава заплатите бяха по ниски. Беше много скъпо. До 1997 Повечето от които имаха мобилни бяха с мобифони които приличаха на радиостанции по 500 грама парчето

89

Анонимен

преди 2 месеца

Преди 20 години колко процента ползвахме мобилни телефони? Зарибиха ни с ниски такси, безплатни устроийства и сега като сме свикнали толкова много с този начин на живот, ни дерат кожите яко. Даже банките те дискриминират на признак смартфон. Ако не ползваш смартфон - вече не можеш да банкираш електронно в повечето банки.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Това е като при банките. Колко пъти си увеличиха таксите през полседните години? И не е защото им намалели кредитите, както се оправдават. Регистрират рекордна печалба и пак продължават да ни дерат с всевъзможни такси, защото държавата не се намесва да защити гражданите си.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Вярно е че за пръв път индексираха цените след появата на промяната. Преди това го имаше като опция в договорите, ама никой за 2-3% не индексираше, ама последните две години като инфлацията е 15% се нагушиха

86

САЩ пие кръвта на ЕС

преди 2 месеца

Смешни залъгалки. И при кой мобилен доставчик ще отиде, като и трите са вдигнали цените. Прах в очите на хората. Спрете инфлацията, като седнете на масата за преговорите и премахнете уникално умните санкции, които направиха Русия първа икономичевка сила в Европа и доведоха ЕС до стремглав колапс. Време е за перестройка в съюза и после - в кошчето на историята. Гарантирано от САЩ и техните марионетки

85

Анонимен

преди 2 месеца

Да прочетете съобщението от вчера на а1 и ще ви стане ясно, че вече са го съобщили, че ще е така, а корнелия и кирчовците се натискат да се правят на загрижени. Това е трета поредна година в която индексират цените, а те сега били разбрали и защо, ами защото за следващата година се очаква инфлацията да е 3-4% и никой няма да индексира цените, защото вече го направиха на 3 пъти като миналата година с 15%, а тази с 10

84

Анонимен

преди 2 месеца

Да ,с тия фалшиви договори нямаме никакви права ,тоя номер го правят от много години пращат ти смс и дигат цената ,яки се откажеш от договота неустойка три месеца двойни такси ,ПП ни замазват очите и лъжат

83

Анонимен

преди 2 месеца

А може ли и същите закони да ги приемат за топлофикациите. Ако вдигнат цените мога да се откажа и никой няма да ми иска да плащам сградна инсталация, даже трябва да ми плащат наем за тръбите в имота, защото аз не ги искам. Без да имам и един радиатор в апартамента всеки месец ми вземат по 90 лева.

82

Анонимен

преди 2 месеца

И това не е опция, защото нямаме конкуренция. Като си прекратиш договора, къде ще отидеш, като всичките се надули цените все едно са картел? Да се откажеш да ползваш мобилен телефон в 21 век? Ако се появи например държавно дотиран оператор с нормални цени и ще видите как всичките бандити ще смъкнат цените. Ако държавата не се намеси, ще ни дерат кожите колкото си искат.